| ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА | |
|
+9darka66 Ася Тити iovanela Buria_v_chasha KENGA Таласъм etty775 bubenceto 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Вто Авг 23, 2011 8:35 am | |
| Ти па стига си ревала! Не бързай да мислиш негативно Може пък тоя дет я чете да каже : " Ей заради тая грешка ще я взема да се научи да пише " Аде стискам палци! Аз пък не пиша писма ,нито смс-и,щото нема кой де ме вземe | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Вто Авг 23, 2011 8:40 am | |
| Автобиографията и мот. писмо са тези, които ще ме "продадат" на работодателя. Писмото ми стана, смея да се фукам, мнооого добро, но за подобна длъжност се иска грамотност, а аз по невнимание се ос*ах Рени, защо да не те вземат, а всъщност защо да те взимат?! Ти няма ли да се върнеш на старата работа? | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Вто Авг 23, 2011 11:00 pm | |
| - KENGA написа:
- Автобиографията и мот. писмо са тези, които ще ме "продадат" на работодателя. Писмото ми стана, смея да се фукам, мнооого добро, но за подобна длъжност се иска грамотност, а аз по невнимание се ос*ах
Рени, защо да не те вземат, а всъщност защо да те взимат?! Ти няма ли да се върнеш на старата работа? Щото не пробвам да се си търся работа. Пък на старата работа няма как да не ме вземат,но май нашия тати не е съгласен да се връщам на работа. Може би докато минат тия три месеца още ще му уври главата и ще се върна,като не ще се гледаме още някой и друг месец. | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Нед Сеп 04, 2011 8:42 pm | |
| Уффф ( Моето дете упорито не иска да оздравее! Стискайте ми палци,следобед пак ще ходя пи доктора, дано да не е станал по-зле, понеже започна да вдига температура и се притеснявам да не си докараме някоя пневмония от нищото. Дори и да се наложи да пием антибиотик... дано да има ефект | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Нед Сеп 04, 2011 11:49 pm | |
| | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Сря Сеп 07, 2011 5:06 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Съб Сеп 17, 2011 7:55 am | |
| Заболя ме.... много,ама много! Човек колкото и да се старае да предпази другите от изпадане в комплекс и да му спестява доста неща,който ми тежат се оказа,че НИЩО през последните години не съм правила и не съм се старала Писна ми някой да си избива собствените комплекси върху мен. На път съм да взема кардинално решение и да приключа с мълчането в името на чуждото спокойствие и удобство. | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Съб Сеп 17, 2011 6:29 pm | |
| Уф, и аз се уморих вече от всичко.... С единия си играем на котка и мишка вече 3-ти месец...... Мънинкото е болно все още, понеделник пак ще ходим до Док. вече 3-та седмица ще сме вкъщи... уж беше почнало да минава, както кашлицата намаляваше и всичко щеше да е ОК и утре да сме на ясла, така от вчера като се почнаха наново едни суполи и едно кашляне и то бая сериозно...... А майка ми се държи с мен все едно съм малоумна и ми прави някви подмятания, направо вече ми писна..... Всеки си гледа кефа, само аз стоя и гледам хорския... Омръзна ми от всички... А с Миро"играта" ни продължава толкова много време,че не е истина и най-нагло се опита да ме изпързяля, мислейки си,че не знам за онова скритото в чантата му... Направо не е за вярване,че е такова магаре... Омръзна ми | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Нед Сеп 18, 2011 5:51 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Нед Сеп 18, 2011 6:27 am | |
| Казах ти какво да направиш още тогава,ама не слушаш! Щеше много бързо да разбереш ама корава глава си | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Нед Сеп 18, 2011 7:05 pm | |
| хахах Рени,ами права беше. Ама... А ся ... ми стискайте палци НАЙ–НАКРАЯ да излекувам детето си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Пон Сеп 19, 2011 7:50 am | |
| Ние не сме спирали да стискаме палци | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Пон Сеп 19, 2011 7:59 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Пон Сеп 19, 2011 8:14 am | |
| Абе ти суров лук ли му даваш с меда? Той се пече бе . Взе ли му чай мащерка както ти казах? Давай в неограничено количество да пие с мед. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Пон Сеп 19, 2011 8:19 am | |
| Мащерка забравих утре ще ида да питам в селския магазин за подправката, а вечерта ще кажа да ми донесат. Има едни "парички" му викаме тука... не знам дали го знаете,един храст, майка ми каза,че като съм била малка все с такъв чай ми е лекувала кашлицата. Тряя си набера от някъде. А иначе дам, Рени, Мед с ЛУК му давам.. ще не ще яде ама то по 1 лъжичка му давам и той си лапва по-малко,ама пък честичко му давам, по 3-4 пъти през деня. Ама не се е оплакал | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Пон Сеп 19, 2011 8:21 am | |
| Чай има на филтърчета на Биопрограма. Иначе за кашлица става и подбел. Некоя баба може да има в градината питай. Живовлек също става ама от широколистния. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Пон Сеп 19, 2011 9:24 am | |
| Рени,аз заръчах вече за мащерката. ) Утре ще видя и тука дали има и тъй. Дано да мине вече сега си лягам, | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Вто Сеп 20, 2011 9:13 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Сря Дек 14, 2011 7:50 am | |
| Не върви.....все по зле и позле става.... губя смисъла.. | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| |
| |
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Сря Дек 14, 2011 8:23 am | |
| Живота ми..... споделям с вас,защото няма как да ми се надсмеете в реалния живот... Тези от него не вярват или просто така им е по лесно .
Дани,дано се оправи бързо...ама днаеш минимум 10 дни трябват на шарката. Дано няма усложнения след нея.Стискам палци! | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА Чет Дек 15, 2011 6:15 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
- Живота ми..... споделям с вас,защото няма как да ми се надсмеете в реалния живот... Тези от него не вярват или просто така им е по лесно .
Дани,дано се оправи бързо...ама днаеш минимум 10 дни трябват на шарката. Дано няма усложнения след нея.Стискам палци! Ей Рени.. я се стегни .. не бих се надсмял над чувствата ти..но си отвори очите широко за света.. ък тези дето не вярват ги прати на майната им.. Бързо да излизаш от това си състояние .. и гледай с повече перспектива напред!!! Дани.. минал съм през подобни състояния на детски шарки, бронхити и квото се сетиш.. всичко отминава и после само с насмешка ще си спомняш!!! Пожелавам ти бързо да се оправя хлапето!!! Бих ви поканил в форума на татковците..то повече мами там списват.. но ми се струва тъпо.. ако изявите желание с удоволствие.. сигурно ще намерите нещо дето да ви заинтередува там!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА | |
| |
|
| |
| ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА | |
|