Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА

Go down 
+9
darka66
Ася
Тити
iovanela
Buria_v_chasha
KENGA
Таласъм
etty775
bubenceto
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
АвторСъобщение
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeВто Авг 23, 2011 8:35 am

Ти па стига си ревала! Не бързай да мислиш негативно Very Happy Може пък тоя дет я чете да каже : " Ей заради тая грешка ще я взема да се научи да пише " Wink

Аде стискам палци!
Аз пък не пиша писма ,нито смс-и,щото нема кой де ме вземe Smile
Върнете се в началото Go down
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeВто Авг 23, 2011 8:40 am

Автобиографията и мот. писмо са тези, които ще ме "продадат" на работодателя. Писмото ми стана, смея да се фукам, мнооого добро, но за подобна длъжност се иска грамотност, а аз по невнимание се ос*ах Бой

Рени, защо да не те вземат, а всъщност защо да те взимат?! Ти няма ли да се върнеш на старата работа?
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeВто Авг 23, 2011 11:00 pm

KENGA написа:
Автобиографията и мот. писмо са тези, които ще ме "продадат" на работодателя. Писмото ми стана, смея да се фукам, мнооого добро, но за подобна длъжност се иска грамотност, а аз по невнимание се ос*ах Бой

Рени, защо да не те вземат, а всъщност защо да те взимат?! Ти няма ли да се върнеш на старата работа?
Щото не пробвам да се си търся работа.
Пък на старата работа няма как да не ме вземат,но май нашия тати не е съгласен да се връщам на работа. Люлка Може би докато минат тия три месеца още ще му уври главата и ще се върна,като не ще се гледаме още някой и друг месец.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeНед Сеп 04, 2011 8:42 pm

Уффф Sad( Моето дете упорито не иска да оздравее!
Стискайте ми палци,следобед пак ще ходя пи доктора, дано да не е станал по-зле, понеже започна да вдига температура и се притеснявам да не си докараме някоя пневмония от нищото. Дори и да се наложи да пием антибиотик... дано да има ефект Sad
http://www.talasymi.forum.st
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeНед Сеп 04, 2011 11:49 pm

Таласъм написа:
Стискайте ми палци,следобед пак ще ходя пи доктора, дано да не е станал по-зле, понеже започна да вдига температура и се притеснявам да не си докараме някоя пневмония от нищото. Дори и да се наложи да пием антибиотик... дано да има ефект Sad
Гуши gaah
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeСря Сеп 07, 2011 5:06 am

Таласъм написа:

Дано бързо се възстановите...най кофти е посред лято да са болни!!!!
Гуши
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeСъб Сеп 17, 2011 7:55 am

Заболя ме.... много,ама много!
Човек колкото и да се старае да предпази другите от изпадане в комплекс и да му спестява доста неща,който ми тежат се оказа,че НИЩО през последните години не съм правила и не съм се старала Crying or Very sad
Писна ми някой да си избива собствените комплекси върху мен. На път съм да взема кардинално решение и да приключа с мълчането в името на чуждото спокойствие и удобство. Crying or Very sad Crying or Very sad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeСъб Сеп 17, 2011 6:29 pm

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Уф, и аз се уморих вече от всичко....
С единия си играем на котка и мишка вече 3-ти месец......
Мънинкото е болно все още, понеделник пак ще ходим до Док. вече 3-та седмица ще сме вкъщи... уж беше почнало да минава, както кашлицата намаляваше и всичко щеше да е ОК и утре да сме на ясла, така от вчера като се почнаха наново едни суполи и едно кашляне и то бая сериозно......
А майка ми се държи с мен все едно съм малоумна и ми прави някви подмятания, направо вече ми писна..... Всеки си гледа кефа, само аз стоя и гледам хорския... Омръзна ми от всички...
А с Миро"играта" ни продължава толкова много време,че не е истина и най-нагло се опита да ме изпързяля, мислейки си,че не знам за онова скритото в чантата му... Направо не е за вярване,че е такова магаре... Омръзна ми Sad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeНед Сеп 18, 2011 5:51 am

miroo,,то беше случайно! Реших да направя добро и да подредя гардероба. Реших да взема и да му махна раницата, реших,че след като живеем заедно от 3г. може вече да му махна раницата от позиция "Stand by"... и знаех,че вътре има разни стари карти и т.н. викам да ги махна и ха! Shocked скрит кеш! : Laughing Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeНед Сеп 18, 2011 6:27 am

Казах ти какво да направиш още тогава,ама не слушаш! Щеше много бързо да разбереш ама корава глава си Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeНед Сеп 18, 2011 7:05 pm

хахах Рени,ами права беше. Ама...

А ся ... ми стискайте палци НАЙ–НАКРАЯ да излекувам детето си. ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 3327560342
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 7:50 am

Ние не сме спирали да стискаме палци Wink
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 7:59 am

Ами, Рени,... Sad не е било достатъчно.........
От... толкова премеждия и уж излекуване..... днес се оказа,че всичко е слезнало надолу в дробовете. Вече пием антибиотик за пневмония "Клацид" .. и те така.... Sad( Ако и тая седмица не оздравее не ми се мисли от тук нататък кво ще е Rolling Eyes Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Почнала съм и сумати бабини илачи, лепя го с мед на гърба (Рени, реших на гърба не на гърдичките), ... давам му да яде ЛУК С МЕД смесено (голяма гадост), утре ще пробвам да му направя инхалация с лайка, дано да успея да измисля начин да стоим захлупени да диша там Neutral с други думи.... ебало си майката ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 3327560342
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 8:14 am

Абе ти суров лук ли му даваш с меда? Той се пече бе Бой .
Взе ли му чай мащерка както ти казах? Давай в неограничено количество да пие с мед.
Гуши
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 8:19 am

Мащерка забравих Sad утре ще ида да питам в селския магазин за подправката, а вечерта ще кажа да ми донесат. Има едни "парички" му викаме тука... Wink не знам дали го знаете,един храст, майка ми каза,че като съм била малка все с такъв чай ми е лекувала кашлицата. Тряя си набера от някъде. А иначе дам, Рени, Мед с ЛУК му давам.. ще не ще яде Wink ама то по 1 лъжичка му давам и той си лапва по-малко,ама пък честичко му давам, по 3-4 пъти през деня. Ама не се е оплакал Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 8:21 am

Чай има на филтърчета на Биопрограма.
Иначе за кашлица става и подбел. Некоя баба може да има в градината питай. Живовлек също става ама от широколистния.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 9:24 am

Рени,аз заръчах вече за мащерката. Smile) Утре ще видя и тука дали има и тъй. Дано да мине вече Smile сега си лягам, Smile
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeВто Сеп 20, 2011 9:13 pm

6966666666666 хахаха голяма работа сте вие мъжете :DDD Бой Бой Бой
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeСря Дек 14, 2011 7:50 am

Не върви.....все по зле и позле става.... губя смисъла.. Sad
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeСря Дек 14, 2011 8:03 am

Buria_v_chasha написа:
Не върви.....все по зле и позле става.... губя смисъла.. Sad
Какво става Рени? Кое не върви? Rolling Eyes

Аз пък ще се оплача, че Ели е трета седмица вкъщи. Първо беше бронхит, а сега е шарка. Много тежко я кара Sad
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeСря Дек 14, 2011 8:23 am

Живота ми..... споделям с вас,защото няма как да ми се надсмеете в реалния живот... Тези от него не вярват или просто така им е по лесно .

Дани,дано се оправи бързо...ама днаеш минимум 10 дни трябват на шарката. Дано няма усложнения след нея.Стискам палци!
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitimeЧет Дек 15, 2011 6:15 am

Buria_v_chasha написа:
Живота ми..... споделям с вас,защото няма как да ми се надсмеете в реалния живот... Тези от него не вярват или просто така им е по лесно .

Дани,дано се оправи бързо...ама днаеш минимум 10 дни трябват на шарката. Дано няма усложнения след нея.Стискам палци!

Ей Рени.. я се стегни .. не бих се надсмял над чувствата ти..но си отвори очите широко за света.. ък тези дето не вярват ги прати на майната им..
Бързо да излизаш от това си състояние Бой .. и гледай с повече перспектива напред!!! бира

Дани.. минал съм през подобни състояния на детски шарки, бронхити и квото се сетиш.. всичко отминава и после само с насмешка ще си спомняш!!! cheers
Пожелавам ти бързо да се оправя хлапето!!! Люлка

Бих ви поканил в форума на татковците..то повече мами там списват.. но ми се струва тъпо.. ако изявите желание с удоволствие.. сигурно ще намерите нещо дето да ви заинтередува там!!! Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА   ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА - Page 7 Icon_minitime

ПФУ ИДВАМ ДА СЕ НАРЕВА
Върнете се в началото 
Страница 7 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: