| Рибата в морето - тигана на котлона | |
|
+13full-master stela_0102 KENGA Вичо iovanela Габриела Buria_v_chasha десислава83 darka66 bubenceto Ася Тити Таласъм 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Съб Дек 18, 2010 4:16 am | |
| Кога трябва да отговарям? | |
|
| |
Габриела знаещ
Брой мнения : 298 Join date : 01.12.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Съб Дек 18, 2010 4:18 am | |
| Мисля, че два дни трябва да чакаш да се съберат въпросите и тогава Но ако вече си готова, давай! аз ще те чакам с интерест да те прочета | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Съб Дек 18, 2010 8:32 am | |
| 1.До колко може да те издразни човешка глупост? – Доста преди....сега просто подминавам и елиминирам човека. 2. Съжаляваш ли за нещо или някой етап от живота си и ако имаш възможност би ло променила това нещо? – Да. Бих била по твърда към хората,които са ме притискали и опитвали да ме манипулират. Допълвам... Преди да направя един голям грях трябваше да попитам един човек за неговото мнение.... 3.Импулсивен човек ли си и в какво се изразява имполсивността ти? – Да. Аз съм от онези,които правилните им решения са взети импулсивно. Почна ли да мисля и да се колебая никога не правя правилния избор.4.Вярваш ли в задгробния живот? – Да и след време там ще чакам,един специален човек да дойде при мен 5.Опиши ми 5 твои положителни качества.- Толкова много ли? Че кой има толкова положителни неща у себе си хихихи6.Кога ще се запознаем лично??? – Двата пъти,когато идвах все беше по моя вина пропуска. Надявам се лятото да можем.Децата - планувани или случайни? Първото планувано-случайно, второто случайно планувано ,а трето си беше чист късмет.... Толкова много исках бебе,а Господ ми прати две...за съжаление ми остави само едното Мили те пита за пет положителни, а аз за пет отрицателни качества? – Нервозка, луда, ината/но ми е помагал да успея във всичко/, дразнителкаКак си пиеш кафето? - седналаА как правиш секс? – На тия години кой прави секс ,ред е на младитеЛюбима поза? Спя по коремВ каква поза направихте малката? Челна стойка хихихДълъг и тънък или къс и дебел? Дължина 1,86; кг-68 Любим цвят? ЛилавШоколад с ягодов крем или ягоди обляни в шоколад? ПървотоЕдин истински приятел или десет добри познати - М.Похвали ме – Ха ,хвали се някой,който е по-добър от мен,а мен няма кой да ме мине хихихиОплачи се от мен – Вчера ще го направя Почерпи ме с любимото ти парче http://vbox7.com/play:a999d5051. Буря ли си в живота? Охо и как 2. каква е разликата м/у глупав човек и човек без обща култура? И двамата се нетърпими3. Какво искаш да ти се случи? Май вече всичко ми се е случвало- и лошо и хубаво 4. Какво и как те събужда сътрин? Или кой и как? Едно човече на 1 годинка, викащо „ Бау-Бау”5. Изморена ли си лягаш вечер? зависи6. За какво все нямаш време? - Да изхвърля доста вещи,които не знам защо съм купувала7. Има ли нещо, което все още не си споделила с майка си, а като майка знаеш, че е редно да се каже? По принцип всичко споделям,но сега ми тежи,че не съм и казала,че човека до мен иска брак.... Мисля,че знам как ще реагира и не искам да ме кара да се чувствам зле.8. Какъв човек е съпругът ти? Добър9. Какъв човек си ти-мисля, че не те познавам изобщо ? Проклета10. Кое е нещото, коеот искаш да направиш на всяка цена, независимо от всичко и всички? Не знам11. Кога предпочиташ да правиш секс-сутрин или вечер? Ако може и ми разрешат тинейджърите цял ден 12.Смяташ ли, че да направиш свирка на мъжа си сутринта е добро начало на деня за теб? Що? | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Съб Дек 18, 2010 7:29 pm | |
| 1. Защо толкова държиш да се изкараш проклета? Знаем, че не си. 2. В мир ли си със себе си? 3. Взе ли решение дали да кажеш "ДА"? 4. Ще ти се скъса ли сърцето като се наложи да се върнеш на работа или ще ти е добре да поработиш, че да си починеш там? 5. Пиеш ли? 6. Танцуваш ли? 7. Къде ще ме заведеш, ако дойда в Русе? 8. Балкан или море? 9. Вбесяваш ли се от дреболии? 10. Ако сега забременееш - какво ще направиш? 11. Защо винаги искаш да ми помогнеш, пък аз на теб не успявам? | |
|
| |
iovanela Повелителят на мъдростта
Брой мнения : 404 Join date : 27.11.2010 Age : 55 Местожителство : Razgrad
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Съб Дек 18, 2010 8:55 pm | |
| 1. КОе ти е любимото занимание през деня? 2. Какво кафе пиеш? 3. Любим алкохол? 4. Към кой момент от живота си се връщаш с удоволствие? 5. Когато беше малка, каква искаше да станеш, като пораснеш, постигна ли го? 6. ЗА кое твое качество не искаш хората да разбират? 7. Какво искаш на всяка цена да знаем за теб? 8. Любимо място за почивка у вас? 9. Каква си по-скоро - фея или буря в чаша? 10.Какво най-много те вбесява у твоята тийнейджърка? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Съб Дек 18, 2010 11:25 pm | |
| 1. Защо толкова държиш да се изкараш проклета? Знаем, че не си. – За да ви изненадам приятно при среща 2. В мир ли си със себе си? Никога 3. Взе ли решение дали да кажеш "ДА"? Не съм и незнам как да постъпя......май много не ми се иска да давам свободата си 4. Ще ти се скъса ли сърцето като се наложи да се върнеш на работа или ще ти е добре да поработиш, че да си починеш там? Чак да ми се къса – не,но предпочитам да си остана в къщи. Все пак това е последния влак в който мога да си мързелувам преди пенсия хихихи. Вие имате перспектива,а при мен тя е изчерпана 5. Пиеш ли? Вода - ДА 6. Танцуваш ли? Много обичам,но последните две години си танцувам сама в къщи с бебка и понякога с тати хихи 7. Къде ще ме заведеш, ако дойда в Русе? В хубавия ни парк и на Басарбовския манастир, за кръчми ако говориш.....ще питам децата къде е хубаво сега. Все пак нещата са динамични и не знам дали не се е променило за 2 години 8. Балкан или море? Разбира се – Родопите 9. Вбесяваш ли се от дреболии? Понякога 10. Ако сега забременееш - какво ще направиш? Аборт, но преди това ще си напиша и завещание,защото това може да е вече фатално за мен! 11. Защо винаги искаш да ми помогнеш, пък аз на теб не успявам? Защото съм си такава. На мен честно казано,не ми и трябва помощ. По горе писах вземам верните решения импулсивно и бързо,ако изчакам да поговорим вече ще е грешно хахаха
1. КОе ти е любимото занимание през деня? Не ми се е случвало скоро.... да шия гоблена 2. Какво кафе пиеш? Черно без захар, мляко с нес 3. Любим алкохол? Ха... имам алергия към алкохол и май нямам любим4. Към кой момент от живота си се връщаш с удоволствие? Като ученичка в Ловеч. НАй щастливите ми години 5. Когато беше малка, каква искаше да станеш, като пораснеш, постигна ли го? Лекар- хирург. Кандидатсвах,но по стечение на обстоятелствата влезе дъщерята на един големец от тоталитаризма....на мен ми казаха,че щом съм кадърна и следващата година ще вляза. Следващата година влязох на две места избрах химията.... дали не сгреших? 6. ЗА кое твое качество не искаш хората да разбират? Че като ме гледат силна и винаги успяваща да не разбират,че в къщи понякога се скъсвам да плача от мъка по някой и нещо 7. Какво искаш на всяка цена да знаем за теб? Няма неща,който бих искала да знаят за мен. Общо взето напоследък не ме интересува кой какво мисли и говори зад гърба ми 8. Любимо място за почивка у вас? компютъра 9. Каква си по-скоро - фея или буря в чаша? И двете. Обичта на хората около мен превърна Бурята и Вещицата във Феята и Светлина 10.Какво най-много те вбесява у твоята тийнейджърка? Да мърмори и да е контра на всичко което и казвам за добро. Знае ,че ще го направи въпреки всичко трябва да си мърмори под носа. | |
|
| |
iovanela Повелителят на мъдростта
Брой мнения : 404 Join date : 27.11.2010 Age : 55 Местожителство : Razgrad
| |
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 19, 2010 12:34 am | |
| Аз нещо не можах да питам май...ама мозъка ми е в почивка | |
|
| |
bubenceto модератор със секира
Брой мнения : 536 Join date : 27.11.2010 Age : 40 Местожителство : в гората
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 19, 2010 5:29 am | |
| А на моите въпроси защо не си отговорила? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 19, 2010 6:48 am | |
| - bubenceto написа:
- А на моите въпроси защо не си отговорила?
отговорила съм! Каня Гоблин | |
|
| |
Тити Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Брой мнения : 600 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 19, 2010 9:45 am | |
| | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 19, 2010 4:51 pm | |
| И твоят ред ще дойде, споко Сега да изпържим Мончи 1.Знаеш ли какво е това? 2. Питала ли съм те какво работиш , не помня май... 3. Имаш ли се за силна жена? 4. Романтика е... 5. С какви хора обичаш да общуваш - темпераментни, спокойни или...? 6. Koe от двете деца ти вдига по-успешно кръвното? 7. Ако си яхнала метлата, как се спасява мъжът ти? (Сподели ценно ноу-хау за мъжете в този форум ) 8. Съжалявам, че в живота си все още не съм... 9. Гордея се с... 10. Задай си сама въпрос, с отговора на който искаш да се изфукаш, това е различно от предния въпрос :cyclops: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 20, 2010 1:36 am | |
| | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 20, 2010 8:23 am | |
| От два и половина следобед ти още мислиш, айде няма нужда да се преструваш, изпушиха ли ти бушоните | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 20, 2010 8:46 am | |
| - Ася написа:
- От два и половина следобед ти още мислиш, айде няма нужда да се преструваш, изпушиха ли ти бушоните
Гледай сега как се мисли в движение 1. Колко още деца искаш? 2. Къде би живяла, ако можеше да избираш? 3. Повече цветя или повече вещи има във вас? 4. Би ли променила само едно нещо в живота си и какво е то, ако имаше тази възможност? 5. Най-силната ти черта? 6. А най-слабата? 7. Има ли благородна лъжа? 8. На кого се осланяш в живота си? Ох много мисъл падна | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 20, 2010 10:57 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 20, 2010 7:33 pm | |
| Такааа... Мончи!!!!!!! 1. Защо си Мончи?? 2. Кое е нещото,което мъжът ти държи винаги да го има в шкафа/хладилника??? 3. Кафето с кафе или кафето със захар? 4. Държите ли се още за ръце със съпруга ти по улиците? 5. Водка или ракия? 6. Тъй като всички искат четки искам и мен сега да ме похвалиш малко- демек въпрос за глезотийки 7. какво си завършила? 8. какъв ти е спомена от първата целувка? 9. Животът променя ли се след брака? 10. Как си почиваш? 11. Защо хората имат общи скайп и фейсбук и всякакви такива с мъжете/ жените си?????? не мога да пиша повече щото малкия чопли лук до мен и след малко ще ревна. )))) | |
|
| |
МИЛИ Яхнала метлата
Брой мнения : 118 Join date : 27.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 20, 2010 9:12 pm | |
| Готини въпроси | |
|
| |
| |
| |
GOBLIN информиран
Брой мнения : 341 Join date : 30.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Вто Дек 21, 2010 6:17 am | |
| | |
|
| |
Габриела знаещ
Брой мнения : 298 Join date : 01.12.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Вто Дек 21, 2010 7:11 am | |
| Мон, 1. Какво намираш във форумното приятелство, което не намираш в реалното? 2. С какво би заменила компютъра? 3. от какво ти писва най-често? 4. Къс ли ти е фитила? 5. С какво впечатление си останала от мен? /моля те без ласкателства! сериозно!!!/ 6. Какво ти липсва в момента? 7. Какво искаш да се сбъдне през Новата година? 8. Смяташ ли, че в интернет /форумите/ всички обичаме съпрузите си повече отколкото в действителност? въпросите са ми разбъркани, но пиша много набързо и първото, което ми хрумне | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Вто Дек 21, 2010 6:44 pm | |
| Ще те чакаме спокУ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Вто Дек 21, 2010 7:44 pm | |
| Оф с тая пикла немам време да питам напоследък никой....преди малко без малко да се лепне на горещата ютия. Кака и глади и я оставила където не трябва.... ПРостете ми,че съм неактивна тук ! | |
|
| |
GOBLIN информиран
Брой мнения : 341 Join date : 30.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Вто Дек 21, 2010 10:28 pm | |
| Ама сега много хора сте ми се изредили... :suspect: Първо на кой..... - Ася написа:
- 1.Знаеш ли какво е това?
2. Питала ли съм те какво работиш , не помня май... 3. Имаш ли се за силна жена? 4. Романтика е... 5. С какви хора обичаш да общуваш - темпераментни, спокойни или...? 6. Koe от двете деца ти вдига по-успешно кръвното? 7. Ако си яхнала метлата, как се спасява мъжът ти? (Сподели ценно ноу-хау за мъжете в този форум ) 8. Съжалявам, че в живота си все още не съм... 9. Гордея се с... 10. Задай си сама въпрос, с отговора на който искаш да се изфукаш, това е различно от предния въпрос :cyclops: 1.Дааааааа,адашче ми е. 2.Командир на отделение в едно военно поделение. 3.Неееееееееее,правя се на такава,обаче най-малкото нещо ме разстройва.Преди често плачех,но напоследък ми се пресушиха нещо сълзите.Явно може и да съм започнала да се имунизирам срещу всичко. 4.Романтика....какво беше това,отивам да търся в тълковния речник. 5.С хора,близки до моя темперамент,защото на прекалено спокойните често им довършвам изреченията. Шегичка...Обичам чистите взаимоотношения,че като усетя оттатък нещо неистинско и се дърпам веднага. 6.Ооооо,и двете са отличници в това отношение.Но много бързо ми минава. 7.Разчиства ми територията - или изолира децата някъде далеч от мен или ги хваща и на разходка. Ама това го прави по-скоро заради себе си,не толкова заради децата. 8.Намерила своето призвание... излизала в чужбина...се научила да се владея в критични ситуации... 9.С това,което съм в момента въпреки всичките ми минуси. 10.Бе глей ся кви неща ме караш... Абе,Мончи,колко килиграма тежиш сега след две раждания? / въпреки че тука Бубето никой немож я бий/. Сега обаче ,Асе,искам да ми кажеш и на ЛС ако трябва какъв психопортрет си изгради . | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона | |
| |
|
| |
| Рибата в морето - тигана на котлона | |
|