Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Рибата в морето - тигана на котлона

Go down 
+13
full-master
stela_0102
KENGA
Вичо
iovanela
Габриела
Buria_v_chasha
десислава83
darka66
bubenceto
Ася
Тити
Таласъм
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Next
АвторСъобщение
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 4:16 am

Кога трябва да отговарям? Embarassed
Върнете се в началото Go down
Габриела
знаещ
знаещ
Габриела

Брой мнения : 298

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 4:18 am

Мисля, че два дни трябва да чакаш да се съберат въпросите и тогава Rolling Eyes

Но ако вече си готова, давай!
аз ще те чакам с интерест да те прочета Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 8:32 am

1.До колко може да те издразни човешка глупост? – Доста преди....сега просто подминавам и елиминирам човека.
2. Съжаляваш ли за нещо или някой етап от живота си и ако имаш възможност би ло променила това нещо? – Да. Бих била по твърда към хората,които са ме притискали и опитвали да ме манипулират. Допълвам... Преди да направя един голям грях трябваше да попитам един човек за неговото мнение....
3.Импулсивен човек ли си и в какво се изразява имполсивността ти? – Да. Аз съм от онези,които правилните им решения са взети импулсивно. Почна ли да мисля и да се колебая никога не правя правилния избор.
4.Вярваш ли в задгробния живот? – Да и след време там ще чакам,един специален човек да дойде при мен Razz
5.Опиши ми 5 твои положителни качества.- Толкова много ли? Че кой има толкова положителни неща у себе си хихихи
6.Кога ще се запознаем лично??? – Двата пъти,когато идвах все беше по моя вина пропуска. Надявам се лятото да можем.

Децата - планувани или случайни? Първото планувано-случайно, второто случайно планувано ,а трето си беше чист късмет.... Толкова много исках бебе,а Господ ми прати две...за съжаление ми остави само едното
Мили те пита за пет положителни, а аз за пет отрицателни качества? – Нервозка, луда, ината/но ми е помагал да успея във всичко/, дразнителка
Как си пиеш кафето? - седнала
А как правиш секс? – На тия години кой прави секс ,ред е на младитеЛюбима поза? Спя по корем
В каква поза направихте малката? Челна стойка хихих
Дълъг и тънък или къс и дебел? Дължина 1,86; кг-68 Razz
Любим цвят? Лилав
Шоколад с ягодов крем или ягоди обляни в шоколад? Първото
Един истински приятел или десет добри познати - М.
Похвали ме – Ха ,хвали се някой,който е по-добър от мен,а мен няма кой да ме мине хихихи
Оплачи се от мен – Вчера ще го направя 
Почерпи ме с любимото ти парче http://vbox7.com/play:a999d505

1. Буря ли си в живота? Охо и как 
2. каква е разликата м/у глупав човек и човек без обща култура? И двамата се нетърпими
3. Какво искаш да ти се случи? Май вече всичко ми се е случвало- и лошо и хубаво
4. Какво и как те събужда сътрин? Или кой и как? Едно човече на 1 годинка, викащо „ Бау-Бау”
5. Изморена ли си лягаш вечер? зависи
6. За какво все нямаш време? - Да изхвърля доста вещи,които не знам защо съм купувала
7. Има ли нещо, което все още не си споделила с майка си, а като майка знаеш, че е редно да се каже? По принцип всичко споделям,но сега ми тежи,че не съм и казала,че човека до мен иска брак.... Мисля,че знам как ще реагира и не искам да ме кара да се чувствам зле.
8. Какъв човек е съпругът ти? Добър
9. Какъв човек си ти-мисля, че не те познавам изобщо ? Проклета
10. Кое е нещото, коеот искаш да направиш на всяка цена, независимо от всичко и всички? Не знам
11. Кога предпочиташ да правиш секс-сутрин или вечер? Ако може и ми разрешат тинейджърите цял ден 
12.Смяташ ли, че да направиш свирка на мъжа си сутринта е добро начало на деня за теб? Що?
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 7:29 pm

1. Защо толкова държиш да се изкараш проклета? Знаем, че не си.
2. В мир ли си със себе си?
3. Взе ли решение дали да кажеш "ДА"?
4. Ще ти се скъса ли сърцето като се наложи да се върнеш на работа или ще ти е добре да поработиш, че да си починеш там? Laughing
5. Пиеш ли?
6. Танцуваш ли?
7. Къде ще ме заведеш, ако дойда в Русе?
8. Балкан или море?
9. Вбесяваш ли се от дреболии?
10. Ако сега забременееш - какво ще направиш?
11. Защо винаги искаш да ми помогнеш, пък аз на теб не успявам? Laughing
iovanela
Повелителят на мъдростта
iovanela

Брой мнения : 404
Местожителство : Razgrad

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 8:55 pm

1. КОе ти е любимото занимание през деня?
2. Какво кафе пиеш?
3. Любим алкохол?
4. Към кой момент от живота си се връщаш с удоволствие?
5. Когато беше малка, каква искаше да станеш, като пораснеш, постигна ли го?
6. ЗА кое твое качество не искаш хората да разбират?
7. Какво искаш на всяка цена да знаем за теб?
8. Любимо място за почивка у вас?
9. Каква си по-скоро - фея или буря в чаша?
10.Какво най-много те вбесява у твоята тийнейджърка?
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 11:25 pm

1. Защо толкова държиш да се изкараш проклета? Знаем, че не си. – За да ви изненадам приятно при среща
2. В мир ли си със себе си? Никога
3. Взе ли решение дали да кажеш "ДА"? Не съм и незнам как да постъпя......май много не ми се иска да давам свободата си
4. Ще ти се скъса ли сърцето като се наложи да се върнеш на работа или ще ти е добре да поработиш, че да си починеш там? Чак да ми се къса – не,но предпочитам да си остана в къщи. Все пак това е последния влак в който мога да си мързелувам преди пенсия хихихи. Вие имате перспектива,а при мен тя е изчерпана
5. Пиеш ли? Вода - ДА
6. Танцуваш ли? Много обичам,но последните две години си танцувам сама в къщи с бебка и понякога с тати хихи
7. Къде ще ме заведеш, ако дойда в Русе? В хубавия ни парк и на Басарбовския манастир, за кръчми ако говориш.....ще питам децата къде е хубаво сега. Все пак нещата са динамични и не знам дали не се е променило за 2 години
8. Балкан или море? Разбира се – Родопите
9. Вбесяваш ли се от дреболии? Понякога
10. Ако сега забременееш - какво ще направиш? Аборт, но преди това ще си напиша и завещание,защото това може да е вече фатално за мен!
11. Защо винаги искаш да ми помогнеш, пък аз на теб не успявам? Защото съм си такава. На мен честно казано,не ми и трябва помощ. По горе писах вземам верните решения импулсивно и бързо,ако изчакам да поговорим вече ще е грешно хахаха

1. КОе ти е любимото занимание през деня? Не ми се е случвало скоро.... да шия гоблена
2. Какво кафе пиеш? Черно без захар, мляко с нес
3. Любим алкохол? Ха... имам алергия към алкохол и май нямам любим4. Към кой момент от живота си се връщаш с удоволствие? Като ученичка в Ловеч. НАй щастливите ми години
5. Когато беше малка, каква искаше да станеш, като пораснеш, постигна ли го? Лекар- хирург. Кандидатсвах,но по стечение на обстоятелствата влезе дъщерята на един големец от тоталитаризма....на мен ми казаха,че щом съм кадърна и следващата година ще вляза. Следващата година влязох на две места избрах химията.... дали не сгреших?
6. ЗА кое твое качество не искаш хората да разбират? Че като ме гледат силна и винаги успяваща да не разбират,че в къщи понякога се скъсвам да плача от мъка по някой и нещо
7. Какво искаш на всяка цена да знаем за теб? Няма неща,който бих искала да знаят за мен. Общо взето напоследък не ме интересува кой какво мисли и говори зад гърба ми
8. Любимо място за почивка у вас? компютъра
9. Каква си по-скоро - фея или буря в чаша? И двете. Обичта на хората около мен превърна Бурята и Вещицата във Феята и Светлина
10.Какво най-много те вбесява у твоята тийнейджърка? Да мърмори и да е контра на всичко което и казвам за добро. Знае ,че ще го направи въпреки всичко трябва да си мърмори под носа.
iovanela
Повелителят на мъдростта
iovanela

Брой мнения : 404
Местожителство : Razgrad

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 11:47 pm

Рени, мерси за отговорите, беше ми интересно да те чета tanc Гуши
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 12:34 am

Аз нещо не можах да питам май...ама мозъка ми е в почивка Rolling Eyes
http://www.talasymi.forum.st
bubenceto
модератор със секира
bubenceto

Брой мнения : 536
Местожителство : в гората

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 5:29 am

А на моите въпроси защо не си отговорила?
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 6:48 am

bubenceto написа:
А на моите въпроси защо не си отговорила?
отговорила съм!

Каня Гоблин
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 9:45 am

full-master написа:
Попрегледах но все ми се ще да поканя Тити.... кво ще кажете!!!!
ами ......... Embarassed Laughing Laughing
Ася написа:
а Титка няма да избяга, много народ я дебнем Laughing
Дебнеш ли ме а а аа а, зад онова голЯмото борче там ти ли си Laughing Laughing Laughing
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 4:51 pm

И твоят ред ще дойде, споко Laughing
Сега да изпържим Мончи Laughing

1.Знаеш ли какво е това?
Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Delphinium%20031
2. Питала ли съм те какво работиш Rolling Eyes , не помня май...
3. Имаш ли се за силна жена?
4. Романтика е...
5. С какви хора обичаш да общуваш - темпераментни, спокойни или...?
6. Koe от двете деца ти вдига по-успешно кръвното?
7. Ако си яхнала метлата, как се спасява мъжът ти? (Сподели ценно ноу-хау за мъжете в този форум Laughing )
8. Съжалявам, че в живота си все още не съм...
9. Гордея се с...
10. Задай си сама въпрос, с отговора на който искаш да се изфукаш, това е различно от предния въпрос :cyclops:
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeПон Дек 20, 2010 1:36 am

Ася написа:
И твоят ред ще дойде, споко Laughing
А някой ме е турил на стола, а съм му турила ......... сиктира Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
залавям се да измисля на Мончи въпросчета Smile
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeПон Дек 20, 2010 8:23 am

От два и половина следобед ти още мислиш, айде няма нужда да се преструваш, изпушиха ли ти бушоните Razz
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeПон Дек 20, 2010 8:46 am

Ася написа:
От два и половина следобед ти още мислиш, айде няма нужда да се преструваш, изпушиха ли ти бушоните Razz
Гледай сега как се мисли в движение Laughing

1. Колко още деца искаш?
2. Къде би живяла, ако можеше да избираш?
3. Повече цветя или повече вещи има във вас?
4. Би ли променила само едно нещо в живота си и какво е то, ако имаше тази възможност?
5. Най-силната ти черта?
6. А най-слабата?
7. Има ли благородна лъжа?
8. На кого се осланяш в живота си?

Ох много мисъл падна Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeПон Дек 20, 2010 10:57 am

мончи, да не се разбързаш да отговаряш, утре ще те питам и аз че сега ми се спиииии Буден Буден Буден Буден
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeПон Дек 20, 2010 7:33 pm

Такааа... Мончи!!!!!!!
1. Защо си Мончи??
2. Кое е нещото,което мъжът ти държи винаги да го има в шкафа/хладилника???
3. Кафето с кафе или кафето със захар?
4. Държите ли се още за ръце със съпруга ти по улиците?
5. Водка или ракия?
6. Тъй като всички искат четки искам и мен сега да ме похвалиш малко- демек въпрос за глезотийки Smile
7. какво си завършила?
8. какъв ти е спомена от първата целувка?
9. Животът променя ли се след брака?
10. Как си почиваш?
11. Защо хората имат общи скайп и фейсбук и всякакви такива с мъжете/ жените си??????

не мога да пиша повече щото малкия чопли лук до мен и след малко ще ревна. Smile))))
МИЛИ
Яхнала метлата
Яхнала метлата
МИЛИ

Брой мнения : 118

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeПон Дек 20, 2010 9:12 pm

Готини въпроси Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeПон Дек 20, 2010 9:14 pm

МИЛИ написа:
Готини въпроси Laughing
Мен ако ме оставят малко свободна ще ги задам следобед Embarassed
GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

Брой мнения : 341

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeВто Дек 21, 2010 6:17 am

Таласъмката каза,че ме чакала в тигана и аз като съм се разбързала към готварския... Laughing Laughing Laughing
Верно са готини въпросите,само че сега нали няма да има проблем да мъ зачакате до утре,така и така сте ме чакали толку времеееее... Embarassed Laughing Laughing Laughing
Габриела
знаещ
знаещ
Габриела

Брой мнения : 298

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeВто Дек 21, 2010 7:11 am

Мон,
1. Какво намираш във форумното приятелство,
което не намираш в реалното?
2. С какво би заменила компютъра?
3. от какво ти писва най-често?
4. Къс ли ти е фитила?
5. С какво впечатление си останала от мен?
/моля те без ласкателства! сериозно!!!/
6. Какво ти липсва в момента?
7. Какво искаш да се сбъдне през Новата година?
8. Смяташ ли, че в интернет /форумите/ всички
обичаме съпрузите си повече отколкото в действителност?

въпросите са ми разбъркани,
но пиша много набързо и първото, което
ми хрумне Laughing
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeВто Дек 21, 2010 9:05 am

Габриела написа:

8. Смяташ ли, че в интернет /форумите/ всички
обичаме съпрузите си повече отколкото в действителност?
Не се стърпях Laughing Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeВто Дек 21, 2010 6:44 pm

Ще те чакаме спокУ Smile
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeВто Дек 21, 2010 7:44 pm

Оф с тая пикла немам време да питам напоследък никой....преди малко без малко да се лепне на горещата ютия. Кака и глади и я оставила където не трябва....
ПРостете ми,че съм неактивна тук ! Embarassed
GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

Брой мнения : 341

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitimeВто Дек 21, 2010 10:28 pm

Ама сега много хора сте ми се изредили... Shocked :suspect: affraid Laughing Laughing Laughing
Първо на кой.....

Ася написа:
1.Знаеш ли какво е това?
Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Delphinium%20031
2. Питала ли съм те какво работиш Rolling Eyes , не помня май...
3. Имаш ли се за силна жена?
4. Романтика е...
5. С какви хора обичаш да общуваш - темпераментни, спокойни или...?
6. Koe от двете деца ти вдига по-успешно кръвното?
7. Ако си яхнала метлата, как се спасява мъжът ти? (Сподели ценно ноу-хау за мъжете в този форум Laughing )
8. Съжалявам, че в живота си все още не съм...
9. Гордея се с...
10. Задай си сама въпрос, с отговора на който искаш да се изфукаш, това е различно от предния въпрос :cyclops:

1.Дааааааа,адашче ми е. Razz
2.Командир на отделение в едно военно поделение. Embarassed Embarassed Embarassed What a Face
3.Неееееееееее,правя се на такава,обаче най-малкото нещо ме разстройва.Преди често плачех,но напоследък ми се пресушиха нещо сълзите.Явно може и да съм започнала да се имунизирам срещу всичко.
4.Романтика....какво беше това,отивам да търся в тълковния речник. Laughing Laughing Laughing
5.С хора,близки до моя темперамент,защото на прекалено спокойните често им довършвам изреченията. Laughing Шегичка...Обичам чистите взаимоотношения,че като усетя оттатък нещо неистинско и се дърпам веднага.
6.Ооооо,и двете са отличници в това отношение.Но много бързо ми минава.
7.Разчиства ми територията - или изолира децата някъде далеч от мен или ги хваща и на разходка. Embarassed Ама това го прави по-скоро заради себе си,не толкова заради децата. Laughing Laughing Laughing
8.Намерила своето призвание... излизала в чужбина...се научила да се владея в критични ситуации...
9.С това,което съм в момента въпреки всичките ми минуси.
10.Бе глей ся кви неща ме караш... Laughing Laughing Laughing Абе,Мончи,колко килиграма тежиш сега след две раждания? / въпреки че тука Бубето никой немож я бий/.

Сега обаче ,Асе,искам да ми кажеш и на ЛС ако трябва какъв психопортрет си изгради . afro
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 9 Icon_minitime

Рибата в морето - тигана на котлона
Върнете се в началото 
Страница 9 от 22Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Игри и забавления-
Идете на: