Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Рибата в морето - тигана на котлона

Go down 
+13
full-master
stela_0102
KENGA
Вичо
iovanela
Габриела
Buria_v_chasha
десислава83
darka66
bubenceto
Ася
Тити
Таласъм
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next
АвторСъобщение
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 7:54 am

Защо реши да идваш и тук?
Какво в сегашния ти живот не ти харесва,като изключим парите?
Кога казваш НЕ?
Би ли се обидила ако някой ти каже истината в очите?
В желанието да не обидиш някого би ли го излъгала,че изглежда добре с дадена дреха или грим?
След изличането по майчинство имаш ли чувството,че приятелите са те изолирали ?
Кой е любимия ти сезон?
Разбираш ли се с роднинте си и тези на мъжа си?
Върнете се в началото Go down
elinikol
Мамина душичка
elinikol

Брой мнения : 48

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 7:58 am

Ася написа:

Пушиш ли? Май да, но не съм сигурна.
Да.
Мъжът ти е по-голям от теб - разликата във възрастта в чия полза е - той ли печели от младата си жена или ти от неговата зрялост?
Краси е по-голям от мен с 10г.
До открита война със свеки стигало ли се е?
Да,веднъж и това беше последният път ,в който проведох "диалог"с нея!
Кога виждаш живота си уреден БЕЗ дразнители от този сорт вкъщи?
Надявам се това лято...
Кой не слуша повече - Кало или Кристияна?
Кристиянка е по-палава!
За какво не ти остава време?
Не ми остава време за себе си!
Можеш ли да излъжеш народа у вас да яде здравословни храни или не се и опитваш?
Каквото им готвя това ядат,не готвя със запръжки,стремя се към здравословно хранене.
Защо пишеш и тук?
Защото тук не срещам простотията и се чувствам сред нормални хора!
Какво можем да направим за полуляризирането на нашето малко форумче, без да привлечем вниманието на тъпаци и простаци?
Ако го направим"публично" ще привлечем вниманието на много тъпаци,за това вече споделих с някои от моите познати,за които знам,че няма да ви разочароват в изказванията си!
Черпи ме с песен спешъл фор ми!
http://vbox7.com/play:d74fcf1c Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 229223
Какво ти е най-досадно от домакинската работа?
поставянето на юрган в калъфа му!
Имаш ли си много близка приятелка, на която да се обадиш, когато ти е тъжно?
Имам си сестра,но и на нея не й се обаждам,когато ми е тъжно за да не я тревожа...
Плачеш ли?
Рядко,но, да.
Какво е за теб съпругът ти?
Този,който обичам,който е баща на децата ми,този на който мога да си изкарам нервите,този ,на когото мога да се опра,когато имам нужда...
Какво искаш да работиш?
Това,което съм работила-ТВ водещ.
Сподели една сбъдната мечта...
...и една несбъдната.
сбъдната-да имам момче и момиче
несбъдната-свой дом!
elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 8:12 am

KENGA написа:
Ето ги и моите въпросчета Very Happy

1. Какво те натъжава?
Натъжават ме тъжни песни,болни хора,нещастни деца,натъжавам се и от филми...
2. Какво те кара да се усмихваш?
Всичко може да ме накара да се усмихна-едно лъчезарно"здравей",децата естествено...усмихната съм почти винаги,което не граничи с лудост,де Very Happy
3. Ако имаше вълшебна пръчица за какво би я използвала?
Бих я завртяла,така,че да променя времето в което живеем!
4. Какво обичаш да правиш в свободното си време (нещо различно от нета и форумите)?
Обичам да слушам мнооого музика-всякаква,обичам да спя,да си правя разни кашички за лицето и косата,обичам да се разхождам сама по брега на Дунава!
5. От какво се страхуваш, гордееш или срамуваш?
Страхувам се хората ,които обичам да не се разболеят,гордея се с всичко,което съм преживяла ,с децата си,срамувам се от това,че си гриза ноктите!
6. Каква е твоята философия?
Не прави онова ,което не би искал да направят на теб!
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 8:26 am

Ели
да споделя и аз съм родена и живяла до 8 годишна във Видин Smile
Какъв е града сега?
Искаш ли да се махнеш от там? Защо?
elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 8:34 am

МИЛИ написа:
И моите Very Happy

1. Кои са нещата които могат да те изкарат извън релси ?
Побърквам се,когато трябва да повтарям по 100 пъти едно и също нещо,пр."хайде на масата"...
2. Дипломатична натура ли си или по-скоро обратното?
Обратно
3. Кой от двама ви със съпруга ти е "по-добрата" половинка и защо?
Той е по-добрата половинка,защото винаги е обеткивен и много реален,аз съм шемет...
4. Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
И да ,и не!Да,защото е нормално някой да те привлече от пръв поглед до лудост,но не винаги това е любовта!Не,защото любовта може да пламне между двама души,които се познават от много време,и да не са подозирали за съвместно бъдеще.
5. Кои са нещата които цениш в хората и особено в приятелите?
В приятелите си ценя чувството за отговорност,ценя и недостатъците им,защото ги правят уникални,и чувството им за хумор,което е задължително!У хората ,като цяло ценя способността да се обединяват,когато "опре ножа до кокала".
4. Защо според теб повечето мъже ползват темина "женска работа" за някои домакински задължения у дома и смяташ ли, че имат право?И защо?
Защото има неща,които са си типична женска работа,като простирането например.Да,ако е належащо да го направи,ок!Не се е случвало при нас,не си представям Краси-2 метра мъж да ми бърше прахта или да прави упражнения на терасата с прането,някак не ми е мъжествено! Laughing
5. Има ли разлика между любов и обич и ако да, каква е тя?
Да,любов е това между мен и мъжа ми,обич между мен и децата ,между мен,майка ми и сестра ми...немага да обичам сестра си ,така както обичам Краси!
6. Най-хубавия ти спомен от детството?
Ами много са,но в момента се сещам как ревах на тати/лека му пръст/на главата за един огромен Мики Маус и един ден този Мики Маус ме събуди за детска градина...
elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 8:40 am

bubenceto написа:
Аз съм

Колко често правите секс с мъжа си
1-2 пъти в седмицата
Каква е любимата ти поза
конче-вихрогонче,ще умра Бубеееееееееееееееееееееееееее
В каква поза са заченати децата (детето)
Калоян-в банята,Кристияна-кухнята...
Любим момент в живота
Онези два момента,в които чух 1-ят плач на децата си!-ражданията!
Лесно или трудно роди
Първият път нормално раждане,не много трудно,Вторият път-операция в съзнание Laughing Laughing
Искаш ли още и още колко деца
НЕ!
elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 8:45 am

Тити написа:
Къде би искала да живееш сега?
Тук във Видин,но в друго жилище!
Колко често ти се налага да премълчиш нещо важно?
Много рядко
Удовлетворена ли си от работата си (ако работиш де)?
Работех с голямо удоволствие/не се чувствах на работа/,но заплащането бе ужасно!
Ползата от мъжете е ........?
Както те немогат без нас,така и ние без тях!Полза-всякаква,правят ти деца например! Laughing
Искаш да си вземеш в най-скоро време ........ ?
Жилищеееееееееее
Приказките на хората около теб, отнасящи се за теб и близките ти - как реагираш на тях?
Преди много се ядосвах,натъжавах от неверни неща,клюкарки по кварталите колкото искаш,но вече хич не ми пука!

elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 8:55 am

Buria_v_chasha написа:
Защо реши да идваш и тук?
Защото сте готини и не ме ядосватее Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 467868
Какво в сегашния ти живот не ти харесва,като изключим парите?
Това,че не живеем сами !
Кога казваш НЕ?
Боже мой,по цял ден това повтарям на Кристи,иначе "НЕ ",незнам кога казвам,когато не съм съгласна с нещо.Обикновено,когато ме питат гладна ли си?
Би ли се обидила ако някой ти каже истината в очите?
Ами по принцип не,зависи от какво естество е,би ме заболяло ако е нещо ,което ще докосне онази моя част,но все пак нали е истина.Има хора,които не спестяват нищо и го правят именно за да те накарат да страдаш...
В желанието да не обидиш някого би ли го излъгала,че изглежда добре с дадена дреха или грим?
Зависи на кого казвам,ако е на някоя мадама,която винаги изглежда добре и се има зе мис вселена,ще й кажа истината,ако пък е някоя,която е скромничка и не парадира,ще й кажа ,че полата й ми харесва дори да не е така,и то само ако ме пита...
След изличането по майчинство имаш ли чувството,че приятелите са те изолирали ?
Изолирали,не,но поотдалечили,да.Няма как да не е така,след като никъде не ходя и вечно съм заета.
Кой е любимия ти сезон?
ВСИЧКИ!
Разбираш ли се с роднинте си и тези на мъжа си?
Аз имам само майка и сестра-да,мъжа ми има само майка-с нея не си говорим от половин година вече...
elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 9:01 am

Buria_v_chasha написа:
Ели
да споделя и аз съм родена и живяла до 8 годишна във Видин Smile
Какъв е града сега?
Искаш ли да се махнеш от там? Защо?
много ми се иска да ти кажа,че града е нормален за живеене,но не е така.Много е хубав,както знаеш,но опустя по простата причина,че тук няма работа за хората.Имаше вот за Университет,но нямаше достатъчно гласове,за да се вземе под внимание.
Аз обичам града си,може би защото близките ми са тук,защото тук е минало детството ми,защото обичам да минавам по "моята улица".Не,неискам да се махна,искам да съм тук,но да живея по-добре.
Ако се наложи да се махна,естествено ще го направя за по-доброто бъдеще на семейството си,но винаги ще ми е мило да си го посетя!
elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 9:27 am

А сега ако ми кажете кого да поканя... scratch ?
Четох,четох и мисля,че Рени не се е пържила в собствен сос?
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 9:41 am

Ели, благодаря за хубавите отговори Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 315824

Рени, утре ще те изпържим за вечеря Laughing
bubenceto
модератор със секира
bubenceto

Брой мнения : 536
Местожителство : в гората

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 10:36 am

Рени добър вечер. Разбрах че вашата особа е и по точно една определена част е заложена да се пържи в този хубав и снежен уикенд. Имам честта и удоволствието да започна първа:

1. Любима поза за ................... готвене?
2. Любима поза за ................... четене на книга?
3. Любима поза за ................... гледане на любимия сериал?
4. Любима поза за ................... детеправене?
5. Любима поза просто за секс?
6.Любима поза за лИбоФ?
7. В каква точно поза са заченати децата ти?
8. Обичаш ли да пътуваш
9. Дестинация за която мечтаеш?
10 А някъде където вече си била и си сбъднала мечта
11 Има ли нещо което се стремиш да постигнеш
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 10:22 pm

ОООо пак аз tanc Чувствам се привилигерована Razz
Хайде питайте де Smile
bubenceto
модератор със секира
bubenceto

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeСъб Яну 22, 2011 11:30 pm

Buria_v_chasha написа:
Хайде питайте де Smile
започнах де не виждаш ли Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 1:38 am

bubenceto написа:
Buria_v_chasha написа:
Хайде питайте де Smile
започнах де не виждаш ли Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Мнооо малко са Laughing Искам още!
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 2:18 am

Може и да се повтарят въпросите ми, смятай колко съм ти запомнила отговорите Laughing Laughing Laughing

Сподели си рецептата за спокоен живот
Рецептата за пътя към мъжкто сърце?
Съвет към мен?
Казваш ли си често, че си магаре?
Какво не успяваш да постигнеш с ум и разум, а с издевателство?
Като ти се качат на главата как ги сваляш?
Какви книги обичаш да четеш?
Музика?
Спорт?
Не понасяш...?
Смяташ ли се за щастливка?
Мразиш ли някого?
Има ли случка, при чието спомняне все още да изтръпваш от срам?
Да не ти приемат извнинението случвало ли ти се е?
А ти да не приемеш нечие?

Стига толкова въпроси, разглезихме те Razz
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 2:21 am

Малко са- давайте ощееееееееее
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 2:36 am

Нахалничка Laughing
bubenceto
модератор със секира
bubenceto

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 3:57 am

Рени и после ако не ме поканиш мен ще съмо бидена
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 4:45 am

bubenceto написа:
Рени и после ако не ме поканиш мен ще съмо бидена

Shte pokania niakoi koito ne e bil purjen!
elinikol
Мамина душичка
elinikol

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeНед Яну 23, 2011 7:20 am

Рени,ето и от мен !

1.Вярваш ли в прераждането?
2.Суеверна ли си?
3.Ходила ли си на врачка?
4.Какво би направила със 1 000 000лв?
5.Кое е любимото ти ястие?
6.Когато не си съгласна със становището на някой,опитваш ли да го опровергаеш или предпочиташ да си замълчиш?
7.Как е правилното ти име?
Гуши
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 1:02 am

1. Любима поза за ................... готвене? Е каква друга може да бъде,освен седнала за мързел като мен хихи
2. Любима поза за ................... четене на книга? Легнала
3. Любима поза за ................... гледане на любимия сериал? Спяща хихихи
4. Любима поза за ................... детеправене? Very Happy Мнооу си любопитна...
5. Любима поза просто за секс? ХЕхе, както казват децата ми такива неща не правим, щото сме дърти,значи нема и пози Razz
6.Любима поза за лИбоФ? Зяпяща и правеща се на разсеяна
7. В каква точно поза са заченати децата ти? Те са създадени с непорочно зачатие,особено третото Razz
8. Обичаш ли да пътуваш? Много.... стига да съм подготвена
9. Дестинация за която мечтаеш? Чакам лятото за посетя Родопите пак и Рила за първи път....ако не ми мине котка път
10 А някъде където вече си била и си сбъднала мечта - Виена- разочаровах се. Мюнхен- искам да живея в тази част на света- чисто,спокойно и приветливи хора
11 Има ли нещо което се стремиш да постигнеш - Да озаптя една полудяла тинейджърка Smile
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 1:19 am

Сподели си рецептата за спокоен живот - Крум
Рецептата за пътя към мъжкто сърце? Никога не съм ги търсила и не ми се е налагало да полагам усилия.....поглеждам някого и повече усилия не правя.... Може би рецептата е безразличие хихи
Съвет към мен? Спри да мислиш,че лошите неща са само при теб. Мисли позитивно и всичко ще си тръгне от само себе си Гуши
Казваш ли си често, че си магаре? Казвам си,че съм овца честоКакво не успяваш да постигнеш с ум и разум, а с издевателство? В момента го постигам с Кристин. Като не разбира с добро,обръщам другия край.....и виждам,че има ефект. На децата не бива да се правят компромиси от малки,защото като големи проблемите стават огромни и тогава е трудно да ги решиш. Затова хората са казали- Бий дупе да не биеш дупище!
Като ти се качат на главата как ги сваляш? Не позволявам
Какви книги обичаш да четеш? исторически романи,езотерика,психология
Музика? Диско,блусове,класическа
Спорт? Плуване,велоергометър. Плуването ми липсва,но напоследък си го сънувам хихи
Не понасяш...? Горещината. Всички в къщи знаят това и кажа ли,че ми е топло никой не ме закача за нищо,защото ще си отнесе шамар
Смяташ ли се за щастливка? Мхм. Общо взето всичко ми е било осъществявано,макар и с много труд! Без чужда помощ...
Мразиш ли някого? Не знам... Аз съм от тези,които просто когато някой сгафи пред мен просто е елиминиран на секундата. Няма после връщане назад, щом е изпаднал от списъка ми с контакти. Така,че внимавай Razz
Има ли случка, при чието спомняне все още да изтръпваш от срам[color=darkred]? Разказвала съм я в другия форум....доста ме базика за нея тогава Да не ти приемат извнинението случвало ли ти се е? Май Не,но пък и аз съм от хората,които преди да срежат мислят...макар и бързо :twisted:
А ти да не приемеш нечие? Казах по горе. Падне ли ми в очите даден човек- връщане назад няма. Прощавам и го забравям. Господ е казал,че да вървиш напред и делата да не са в застой трябва да направиш следното: Прости на другия,на себе си и гледай напред!

Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 1:48 am

1.Вярваш ли в прераждането? ДА. И отсега знам в другия живот с кого ще бъда!
2.Суеверна ли си?
И да и Не...зависи за какво

3.Ходила ли си на врачка? Два пъти ме водиха приятелки хихи и те ме изгониха. Едната, защото съм се базикала,другата ми каза " защо си дошла след като сама можеш да виждаш бъдещето си" Shocked ....може би е права....Сънувам нещата,които ще ми се случат и има винаги някой ,които ми помага да реша трудностите.
4.Какво би направила със 1 000 000лв? Веднага бих прехвърлила на моите родители и на Крум по 150000 лева да си ги ползват както намерят за добре. Бих купила на голямото дете жилище за да чувства самостоятелен и на себе си хубава къща близо до Русе в някое село
5.Кое е любимото ти ястие? Еклери
6.Когато не си съгласна със становището на някой,опитваш ли да го опровергаеш или предпочиташ да си замълчиш? Не споря с хора,които не им увират главите.Оставям ги да си ги трошат сами
7.Как е правилното ти име? Ирена....по принцип е било Ирен,но една куха служителка ми сбърка навремето паспорта и така си останах Ирена
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitimeПон Яну 24, 2011 9:04 am

Стой ей сега ще те питам и аз Laughing Laughing Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона   Рибата в морето - тигана на котлона - Page 14 Icon_minitime

Рибата в морето - тигана на котлона
Върнете се в началото 
Страница 14 от 22Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Игри и забавления-
Идете на: