| Рибата в морето - тигана на котлона | |
|
+13full-master stela_0102 KENGA Вичо iovanela Габриела Buria_v_chasha десислава83 darka66 bubenceto Ася Тити Таласъм 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
iovanela Повелителят на мъдростта
Брой мнения : 404 Join date : 27.11.2010 Age : 55 Местожителство : Razgrad
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 12:41 am | |
| Ето няколко въпроса от мен за Ася 1. Като ти кажат "бяло", каква е първата ти асоциация? 2. Къде искаш да бъдеш на Нова година? 3. Карала ли си се с близки хора или просто си се оттегляла? 4. Какво най-много цениш от придобития си до момента жизнен опит? 5. Кое ти е любимото място в Търново? | |
|
| |
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 1:05 am | |
| 1. Кога мислиш,че може едно дете да се остави да е самостоятелно/възраст/? 2. Как би реагирала,ако разбереш,че непорасналата ти дъщеря води полов живот? А как би и обяснила,че ранния полов живот е неподходящ и опасен? 3. На 6 или 7 години децата трябва да ходят на училище? 4. Искаш ли да си смениш професията? 5. Ако си направил емоционална покупка и после се окаже,че заради това си в затруднено положение какво ще правиш? 6. Ако в ПМС поискаш развод и половинката ти приеме,какво би направила като отмине ...ПМС и осъзнаеш,че си действала прибързано? 7. Лесно ли прощаваш обиди?
Аде стига....много станаха.. | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 5:05 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 5:08 am | |
| | |
|
| |
десислава83 начинаещ
Брой мнения : 77 Join date : 01.12.2010 Age : 41 Местожителство : Козлодуй
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 7:43 am | |
| Аз ще питам Ася изневярвала ли е на съпруга си и каква точно беше ситуацията/ако е удачно да ми отговори/ | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 7:45 am | |
| Ето това е горещ въпрос! | |
|
| |
Габриела знаещ
Брой мнения : 298 Join date : 01.12.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 7:47 pm | |
| Асе, аз те питам: 1. Съпругут ти първата или голямата любов ти е? 2. На какви жертви/компромиси си готова заради него /не за децата/? 3. Ако сега имаш възможност да се върнеш 5 или 10 години, би ли променила нещо в живота си? 4. Носиш ли болката от обида за нещо, което не си простила? /няма значение на кого и защо/ 5. Смяташ ли, че човек, който винаги и с всички е в добри отношения е изкрен? 6. Има ли нещо, което ти е липсвало в детаството и сега да НЕ успяваш да го дадеш на децата си? ай стига толкова въпроси, че аз мога и до утре да питам | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| |
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 9:01 pm | |
| Аз съм ЗА, ще отговоря довечера или следобед по някое време. | |
|
| |
десислава83 начинаещ
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 9:51 pm | |
| | |
|
| |
bubenceto модератор със секира
Брой мнения : 536 Join date : 27.11.2010 Age : 40 Местожителство : в гората
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Дек 05, 2010 11:20 pm | |
| Ама то по регламент си е два дни, и аз отговарях на втория ден, таласъмка просто закъсня | |
|
| |
Вичо Висш мъжага
Брой мнения : 30 Join date : 27.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 1:45 am | |
| Коя ти е любовта в живота. | |
|
| |
десислава83 начинаещ
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 2:15 am | |
| Ако ти порастне рог на еднорог ,как ще реагираш,как ще го обясниш на околните и за какво ще го използваш? Коя ти е любимата зодия и защо? За к'ва халва ме имаш? Кога ще ми дойдеш на гости? | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 2:39 am | |
| Колко кила череши да Виприготвя?Десетина само. Колко кила ракия? Също толкова. Предпочитания в мезето?Расло на кокал. С кой ще спиш в една стая с Вичо или с Карадачки? (аз си вземама децата примен)И с двамата, сърцето ми е голямо Какво те прави щастлива?Да виждам, че съм харесвана и обичана. А нещастна?Пренебрежението и липсата на уважение. Бой с колан или с точилка?С колан, става и за връзване Ася, що Бубето ще ти давачереши и ракия?Обещала съм да й ходя на гости, кога вържат черешите. Защо не ставам за село? Защото, Таласъмке, си градско чедо и ще ти е трудно да се приспособиш, отговорностите и работата са безумно много, не ти трябва. Като ти кажат"бяло", каква е първата ти асоциация?Исках да напиша нещо оригинално, но...посредствена съм - сняг си представих. Къде искаш да бъдеш на Нова година?На плажа по бански, е, и да не е на родното море, разбира се. Карала ли си се с близки хора или просто си се оттегляла?Интересен въпрос, не бях се замисляла... Оттеглям се, липсва ми агресивност, а и съм страхлива, не ми стиска да вляза в открит сблъсък. Само мъжът ми е изключение Какво най-много цениш от придобития си до момента жизнен опит?Толерантността към различните хора и способността ми понякога да се поставя на мястото на другия. Кое ти е любимото място в Търново?Районът около полицията и парка до поликлиниката, Десперадо и Спайдър - там живях през всичките 5 години. Кога мислиш,че може еднодете да се остави да е самостоятелно/възраст/?За жените - към менопаузата, за мъжете - СЛЕД критическата. Как би реагирала,ако разбереш,че непорасналата ти дъщеря води полов живот? Акак би и обяснила,че ранния полов живот е неподходящ и опасен?Не ща да мисля за това, като стане на трийсет да води полов живот На 6 или 7 години децата трябва да ходят на училище?На седем! Аз съм от 6-годишните и цял живот си нося последствията Искаш ли да си смениш професията?Да, искам да съм лекар, защото така поне щях да знам какво да правя и към кого да се обърна, когато проблемът е извън моята област. Ако си направил емоционална покупка и после се окаже,че заради това си взатруднено положение какво ще правиш?Ще се псувам наум и на глас и ще търся заем. Ако в ПМС поискаш развод и половинката ти приеме,какво би направила като отмине...ПМС и осъзнаеш,че си действала прибързано?Ще го прелъстя и той ще забрави всичко . Лесно ли прощаваш обиди?Не, не ме обиждат често и зтова всичко си помня като слон. Аз ще питам Ася изневерявала ли е на съпруга си и каква точно беше ситуацията/ако е удачно да ми отговори/Не, не е удачно, при положение, че мъжът ми чете тук, хахахаахах. Шегувам се, не съм засега, ако се случи, то ще е вероятно за отмъщение, че не ми обръща внимание Съпругът ти първата ли голямата любов ти е?Не, не е първата ми голяма любов, дано да е последната обаче. Нямам сили за сърцераздирателни истории вече. На какви жертви/компромиси си готова заради него /не за децата/?На много, и много съм правила. Навремето той направи нещо велико за мен и никога няма да го забравя. Ако сега имаш възможност да се върнеш 5 или 10години, би ли променила нещо в живота си?Измитам се от БГ на секундата! Носиш ли болката от обида за нещо, което не си простила? /няма значение на кого и защо/Щях да кажа ДА, но като се замислих, отговорът е НЕ - помня, но болката си е отишла. Смяташ ли, че човек, който винаги и с всички е в добри отношения е искрен?Не, не смятам, просто ми е трудно да повярвам, че никога никой не ти лази по нервите толкова силно, че да ти се иска да го изплющиш зад врата. Не казвам, че добрите с всички хора са лицемери, но вероятно показват само една част от себе си.Има ли нещо, което ти е липсвало в детството сега да НЕ успяваш да го дадеш на децата си?Да, възможността да ги поглезя с желаните покупки. Липсваше ми и бащиното присъствие, което и сега често липсва на децата ми, но за щастие това се променя към добро. Коя ти е любовта в живота. Така, както си почнал да се репчиш, може ли да ти отговоря, че не си ти , ти си, разбира се!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 2:43 am | |
| Асе, с интерес те четох, както винаги впрочем | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 2:48 am | |
| Ако ти порастне рог на еднорог ,как ще реагираш,как ще го обясниш на околните и за какво ще го използваш? Да имам х*й на челото? Интересен въпрос - ще стана танцьорка на екзотични танци, как иначе да се впиша някъде и ще се преструвам,ч е ми е гот.Коя ти е любимата зодия и защо? Малко ще ви изненадам вероятно, но хората от зодия Скорпион са ми най-интересни. Имам нещо общо с тях по проклетия и способност да става както съм си наумила.За к'ва халва ме имаш? Ябланска, бяла, с орехи за повече ум.Кога ще ми дойдеш на гости? Че покани ме и обещай нещо на мъжа ми, иначе няма кой да ме доведе Йо, благодаря Ще ме извините, но смятам да поканя моя възлюбен мъж, защото тук няма къде да бяга и ще отговаря Та,значи, каня...Вичо! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 2:58 am | |
| Ами добре дошъл на Вичо, чак сега видях, че и той е тук | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 3:31 am | |
| Коя е чертата от характера, която най-много си харесваш? А тази, която искаш да промениш? Как успя да направиш такива хубави деца? Какво означава за теб жена ти? Страстна нощ или нощ с въдиците на езерото? Кога, по дяволите, ще спреш цигарите??? Давайте, мацки, питайте го каквото искате | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 4:00 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 4:06 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 4:09 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 4:11 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 4:12 am | |
| Буквално питам много ясно, аз подзамисли и тези за разсъждения не мога да създавам Какво да питам непознат човек... ВИЧООООО ела да пишеш по другите теми,че да знам какво да те питам. А ето ми го въпроса: "Защо досега не си ни писал?" (надявам се ася като е написала,че може да го питаме всичко е позволила и да използваме всички емотикони ) | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 4:14 am | |
| 1. Какво е да живееш под един покрив с две (любими) жени? 2. Кой е въпроса, който мразиш да ти бъде задаван? 3. Вярно ли е, че килограм желязо тежи повече от килограм памук? 4. Какъв цвят на косата пише в документите на плешивите мъже? 5. Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета? Това е от мен Няма да те мъча повече за да не те прогоня. Приятно отговаряне | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пон Дек 06, 2010 4:23 am | |
| Вичо,ти ли си кореняк севлиевец,че заведе хубавото момиче там? Имаше ли притенции първото ти дете дали да е момче или момиче ? Имаш ли спортни заложби? Какъв искаше да станеш като малък? А какъв стана? Мислиш ли,че е време да имате още 1 дете? Koe предпочиташ - големи цици или голям ум?
Последната промяна е направена от Таласъм на Пон Дек 06, 2010 7:03 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона | |
| |
|
| |
| Рибата в морето - тигана на котлона | |
|