| БЕЗ ПРАВИЛА №3 | |
|
+12darka66 Вичо full-master sevi bubenceto KENGA Buria_v_chasha Тити Ася GOBLIN МИЛИ Таласъм 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
GOBLIN информиран
Брой мнения : 341 Join date : 30.11.2010
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 12:27 am | |
| | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 12:33 am | |
| Да амъ НЕ ако имаше сега с какво да снимам да ви покажа кво е тука нямаше да говориш така.. | |
|
| |
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| |
| |
Тити Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Брой мнения : 600 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 1:06 am | |
| Асеее ела при мен да те УкрасЯ по-набързо Таласъмке не говори така на малкото човече Буря и аз искам да видя каката с дрехите. Бубс къде се губиш? Празника на децата в градината мина добре. Вал беше доволен, а малката не искаше да си вземе подаръка от Дядо Коледа, така че мама й го взе. Снимах се с него Сега ставам да стягам куфара, че заминавам при нашите. Доскоро Ви П.С. Я да видя Мон колко ме е уважила и мен | |
|
| |
sevi Мамина душичка
Брой мнения : 145 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 1:08 am | |
| здравейте мен голям мързел ме е налегнал малкия е на село от три дена а аз не мога да оправя стаята ни щото ме мързи а тъкмо сега е момента когато го няма | |
|
| |
Тити Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Брой мнения : 600 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 1:13 am | |
| И мен как ме мързи да събирам багаж. То не са дрехи, хапчета и всевъзможни глупости | |
|
| |
sevi Мамина душичка
Брой мнения : 145 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 1:16 am | |
| - Тити написа:
- И мен как ме мързи да събирам багаж. То не са дрехи, хапчета и всевъзможни глупости
обща болка значи | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:01 am | |
| По повод ученето - оставям го сам да учи. аз после само проверявам и изпитвам. Днес беше изключение. Трябваше да научи 20 думи по англ. ез. Имаха контролно. Закарах го на у-ще и през целия път го изпитвах. За него беше стимул, да ми отговаря правилно , защото иначе щях да го кача на автобуса и сам да ходи. Преди искаше, но вече му писна. Сега иска аз да го карам. Говорих и с учителката му. Тя си има в къщи същото магаре. Мисля, че стигнах до извода, че нещо притеснява детето ми, но още не е ясно какво е това нещо. Държи се като шут в у-ще. Така прави когато иска да прикрие нещо, което го мъчи. По време на час се хили без причина. Учителката му ми вика, че постоянно е с една щастлива усмивка на уста. Вечно е нахилен. Другите пишат, а моичкият я гледа и й се усмихва. | |
|
| |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:04 am | |
| - KENGA написа:
- По повод ученето - оставям го сам да учи. аз после само проверявам и изпитвам. Днес беше изключение. Трябваше да научи 20 думи по англ. ез. Имаха контролно. Закарах го на у-ще и през целия път го изпитвах. За него беше стимул, да ми отговаря правилно , защото иначе щях да го кача на автобуса и сам да ходи. Преди искаше, но вече му писна. Сега иска аз да го карам.
Говорих и с учителката му. Тя си има в къщи същото магаре. Мисля, че стигнах до извода, че нещо притеснява детето ми, но още не е ясно какво е това нещо. Държи се като шут в у-ще. Така прави когато иска да прикрие нещо, което го мъчи. По време на час се хили без причина. Учителката му ми вика, че постоянно е с една щастлива усмивка на уста. Вечно е нахилен. Другите пишат, а моичкият я гледа и й се усмихва. Влюбен? хахха | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:08 am | |
| [quote="Buria_v_chasha"] - KENGA написа:
- По повод ученето - оставям го сам да учи. аз после само проверявам и изпитвам. Днес беше изключение. Трябваше да научи 20 думи по англ. ез. Имаха контролно. Закарах го на у-ще и през целия път го изпитвах. За него беше стимул, да ми отговаря правилно , защото иначе щях да го кача на автобуса и сам да ходи. Преди искаше, но вече му писна. Сега иска аз да го карам.
Говорих и с учителката му. Тя си има в къщи същото магаре. Мисля, че стигнах до извода, че нещо притеснява детето ми, но още не е ясно какво е това нещо. Държи се като шут в у-ще. Така прави когато иска да прикрие нещо, което го мъчи. По време на час се хили без причина. Учителката му ми вика, че постоянно е с една щастлива усмивка на уста. Вечно е нахилен. Другите пишат, а моичкият я гледа и й се усмихва. Влюбен? хахха[/quoвte] и аз това си помислих | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:11 am | |
| Вие в часът на мама можете ли да гледате темите без да ви се появява едно съобщение? Я, и аз вече мога Цу, не мога Изписва ми ето това: Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви! Уебсайтът на адрес mama.btv.bg съдържа елементи от сайта fantasyflash.ru, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ подобен софтуер. За подробна информация относно проблемите с тези елементи посетете Страница за диагностика за безопасно сърфиране на Google за fantasyflash.ru. Научете повече за това как да се предпазите от зловреден софтуер в интернет. Наясно съм , че посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ми. | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:13 am | |
| хахаха Със сигурност, трябва да го разпитате Щом се прави на шут... | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:13 am | |
| След един час ще ходя да взимам една обезглавена патка и на мен се пада честта да я обезкосмя Тя е за шефката на мъж ми | |
|
| |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:14 am | |
| че сама да си я скубе бе,... баси патката Луди ли сте да угаждате на такива неща??? мъж ти да я скубе като се съгласява на такива идеи, бас държа,че не си се сетила ти да скубеш :Р | |
|
| |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:14 am | |
| Аз нямам такова съобщение,но то зависи и от настройките на пс-то и антивирусната. А по повод нахилването.....прави се на шут за да впечатли някого | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:22 am | |
| Става въпрос за темата"Как да се справим с тази трудна възраст" в подфорум "Тинейджъри" А, кого иска да впечатли? Ооооо, само да ми се прибере и ще го поразпитам аз Патката трябваше да я скубят хората от, които я купувам, но те пък днес нямат време, а утре е късно. Мъж ми се прибира късно, така, че той ще я пърли, а шефката...може да й излезне през носа това скубане. Като знам как псувам докато се мъча....здраво ще я засърби дупето | |
|
| |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:24 am | |
| - KENGA написа:
- Става въпрос за темата"Как да се справим с тази трудна възраст" в подфорум "Тинейджъри"
А, кого иска да впечатли? Ооооо, само да ми се прибере и ще го поразпитам аз
Патката трябваше да я скубят хората от, които я купувам, но те пък днес нямат време, а утре е късно. Мъж ми се прибира късно, така, че той ще я пърли, а шефката...може да й излезне през носа това скубане. Като знам как псувам докато се мъча....здраво ще я засърби дупето Eee защо са бързали да я обезглавят? Толкова часове вътрешностите ще се умиришат! Трябва колкото се може по скоро да се изчисти,опърли и изкорми.... Ама сте ми едни селяниииииииииииии ...ужас хихихи | |
|
| |
GOBLIN информиран
Брой мнения : 341 Join date : 30.11.2010
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:31 am | |
| И аз веднага си помислих,че е влюбен,Кенга,не е рано никак. Относно скубането на патката,уауууу,като се знам колко съм гнуслива,не бих я докоснала. | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:33 am | |
| Абе, още не са. Сега ще я обезглавяват. След малко ще ходя за да я взема, че трябвало да е топла за да може да бъде оскубана | |
|
| |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:36 am | |
| - KENGA написа:
- Абе, още не са. Сега ще я обезглавяват. След малко ще ходя за да я взема, че трябвало да е топла за да може да бъде оскубана
Имай впредвид,че патка не се скубе така лесно като кокошка. Във врялата вода където ще я потопиш сложи 4-5 лъжици сода бикарбонат за да е по лесно скубането! И водата да е врялаааааааа! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:39 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
- KENGA написа:
- Абе, още не са. Сега ще я обезглавяват. След малко ще ходя за да я взема, че трябвало да е топла за да може да бъде оскубана
Имай впредвид,че патка не се скубе така лесно като кокошка. Във врялата вода където ще я потопиш сложи 4-5 лъжици сода бикарбонат за да е по лесно скубането! И водата да е врялаааааааа! Оки- доки. И дятката така ми рече. Жива ме оплака горкият. Сега ще видя с кво чудо се залавям | |
|
| |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:41 am | |
| - KENGA написа:
- Buria_v_chasha написа:
- KENGA написа:
Имай впредвид,че патка не се скубе така лесно като кокошка. Във врялата вода където ще я потопиш сложи 4-5 лъжици сода бикарбонат за да е по лесно скубането! И водата да е врялаааааааа! Оки- доки. И дятката така ми рече. Жива ме оплака горкият. Сега ще видя с кво чудо се залавям Многоооооооооооо голямо.... Ако е за мен ще се заловя,ама за некой друг аде недей.... знаят какъв труд е скубането и затова са го прехвърлили на друг Аз се чудя мъжа ти как те ангажира с такива неща като имаш малко бебе.....аааа срамота! | |
|
| |
МИЛИ Яхнала метлата
Брой мнения : 118 Join date : 27.11.2010
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:46 am | |
| Здравейте момичета Ние купихме на Габка подаръците и сега съм доволна Рени, ти и в нашата тема оттатък вече не влизаш, нещо да не сме сгазили лука | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:47 am | |
| Щото и той е наясно точно колкото мен Като му казах, че няма да имат време да я приготвят ми вика: "Еее, че кво толко.? Като се брибера аз ще я оскубя и оправя" Ама то не било толко просто се оказа. Ама карай. Кво да се прави? Аз веднъж се минавам. Втори път няма да има | |
|
| |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 Сря Дек 22, 2010 2:47 am | |
| - МИЛИ написа:
- Здравейте момичета
Ние купихме на Габка подаръците и сега съм доволна
Рени, ти и в нашата тема оттатък вече не влизаш, нещо да не сме сгазили лука
Аз влизам там само при темите и майчинството и детските.....никъде другаде не пиша. А да и в обявите....пуснах мои.... Не че очаквам да се продадат,ама реших да опитам | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3 | |
| |
|
| |
| БЕЗ ПРАВИЛА №3 | |
|