Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

БЕЗ ПРАВИЛА №3

Go down 
+12
darka66
Вичо
full-master
sevi
bubenceto
KENGA
Buria_v_chasha
Тити
Ася
GOBLIN
МИЛИ
Таласъм
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Next
АвторСъобщение
GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

Брой мнения : 341

БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 12:27 am

Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото Go down
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 12:33 am

Да амъ НЕ Smile
ако имаше сега с какво да снимам да ви покажа кво е тука нямаше да говориш така.. Бой
http://www.talasymi.forum.st
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 12:47 am

Таласъм написа:
Да амъ НЕ Smile
ако имаше сега с какво да снимам да ви покажа кво е тука нямаше да говориш така.. Бой
Е ти кво искаш? Да стоиш цял ден на пс-то и той сам да се занимава.....
Чак като стане на 5-6 години се настрой,че ще имаш спокойствие. Засега занимавките са за мама. Razz
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 1:06 am

Асеее ела при мен да те УкрасЯ по-набързоLaughing
Таласъмке не говори така на малкото човече Evil or Very Mad Бой
Буря и аз искам да видя каката с дрехите.
Бубс къде се губиш?

Празника на децата в градината мина добре.
Вал беше доволен, а малката не искаше да си вземе подаръка от Дядо Коледа,
така че мама й го взе.
Снимах се с него Twisted Evil Laughing
Сега ставам да стягам куфара, че заминавам при нашите. Доскоро Ви Smile

П.С. Я да видя Мон колко ме е уважила и мен Laughing
sevi
Мамина душичка
sevi

Брой мнения : 145

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 1:08 am

здравейте
мен голям мързел ме е налегнал
малкия е на село от три дена а аз не мога да оправя стаята ни щото ме мързи
а тъкмо сега е момента когато го няма Embarassed
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 1:13 am

И мен как ме мързи да събирам багаж. То не са дрехи, хапчета и всевъзможни глупости Evil or Very Mad
sevi
Мамина душичка
sevi

Брой мнения : 145

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 1:16 am

Тити написа:
И мен как ме мързи да събирам багаж. То не са дрехи, хапчета и всевъзможни глупости Evil or Very Mad
обща болка значи
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:01 am

По повод ученето - оставям го сам да учи. аз после само проверявам и изпитвам. Днес беше изключение. Трябваше да научи 20 думи по англ. ез. Имаха контролно. Закарах го на у-ще и през целия път го изпитвах. За него беше стимул, да ми отговаря правилно , защото иначе щях да го кача на автобуса и сам да ходи. Преди искаше, но вече му писна. Сега иска аз да го карам.

Говорих и с учителката му. Тя си има в къщи същото магаре. Мисля, че стигнах до извода, че нещо притеснява детето ми, но още не е ясно какво е това нещо. Държи се като шут в у-ще. Така прави когато иска да прикрие нещо, което го мъчи. По време на час се хили без причина. Учителката му ми вика, че постоянно е с една щастлива усмивка на уста. Вечно е нахилен. Другите пишат, а моичкият я гледа и й се усмихва. Rolling Eyes
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:04 am

KENGA написа:
По повод ученето - оставям го сам да учи. аз после само проверявам и изпитвам. Днес беше изключение. Трябваше да научи 20 думи по англ. ез. Имаха контролно. Закарах го на у-ще и през целия път го изпитвах. За него беше стимул, да ми отговаря правилно , защото иначе щях да го кача на автобуса и сам да ходи. Преди искаше, но вече му писна. Сега иска аз да го карам.

Говорих и с учителката му. Тя си има в къщи същото магаре. Мисля, че стигнах до извода, че нещо притеснява детето ми, но още не е ясно какво е това нещо. Държи се като шут в у-ще. Така прави когато иска да прикрие нещо, което го мъчи. По време на час се хили без причина. Учителката му ми вика, че постоянно е с една щастлива усмивка на уста. Вечно е нахилен. Другите пишат, а моичкият я гледа и й се усмихва. Rolling Eyes

Влюбен? хахха
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:08 am

[quote="Buria_v_chasha"]
KENGA написа:

Влюбен? хахха[/quoвte] Laughing Rolling Eyes Laughing и аз това си помислих
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:11 am

Вие в часът на мама можете ли да гледате темите без да ви се появява едно съобщение? Rolling Eyes
Я, и аз вече мога Rolling Eyes Цу, не мога Rolling Eyes

Изписва ми ето това:

Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Уебсайтът на адрес mama.btv.bg съдържа елементи от сайта fantasyflash.ru, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ подобен софтуер.
За подробна информация относно проблемите с тези елементи посетете Страница за диагностика за безопасно сърфиране на Google за fantasyflash.ru.
Научете повече за това как да се предпазите от зловреден софтуер в интернет.
Наясно съм , че посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ми.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:13 am

хахаха Smile Със сигурност, трябва да го разпитате Smile Щом се прави на шут... Smile
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:13 am

След един час ще ходя да взимам една обезглавена патка и на мен се пада честта да я обезкосмя pale Тя е за шефката на мъж ми
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:14 am

че сама да си я скубе бе,... баси паткатаWink Луди ли сте да угаждате на такива неща???
мъж ти да я скубе като се съгласява на такива идеи, бас държа,че не си се сетила ти да скубеш :Р
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:14 am

Аз нямам такова съобщение,но то зависи и от настройките на пс-то и антивирусната.

А по повод нахилването.....прави се на шут за да впечатли някого Twisted Evil
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:22 am

Става въпрос за темата"Как да се справим с тази трудна възраст" в подфорум "Тинейджъри"

А, кого иска да впечатли? Ооооо, само да ми се прибере и ще го поразпитам аз Twisted Evil

Патката трябваше да я скубят хората от, които я купувам, но те пък днес нямат време, а утре е късно. Мъж ми се прибира късно, така, че той ще я пърли, а шефката...може да й излезне през носа това скубане. Като знам как псувам докато се мъча....здраво ще я засърби дупето Twisted Evil
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:24 am

KENGA написа:
Става въпрос за темата"Как да се справим с тази трудна възраст" в подфорум "Тинейджъри"

А, кого иска да впечатли? Ооооо, само да ми се прибере и ще го поразпитам аз Twisted Evil

Патката трябваше да я скубят хората от, които я купувам, но те пък днес нямат време, а утре е късно. Мъж ми се прибира късно, така, че той ще я пърли, а шефката...може да й излезне през носа това скубане. Като знам как псувам докато се мъча....здраво ще я засърби дупето Twisted Evil

Eee защо са бързали да я обезглавят? Толкова часове вътрешностите ще се умиришат! Трябва колкото се може по скоро да се изчисти,опърли и изкорми....
Ама сте ми едни селяниииииииииииии ...ужас хихихи

GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

Брой мнения : 341

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:31 am

И аз веднага си помислих,че е влюбен,Кенга,не е рано никак. Wink
Относно скубането на патката,уауууу,като се знам колко съм гнуслива,не бих я докоснала. Neutral
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:33 am

Абе, още не са. Сега ще я обезглавяват. След малко ще ходя за да я взема, че трябвало да е топла за да може да бъде оскубана
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:36 am

KENGA написа:
Абе, още не са. Сега ще я обезглавяват. След малко ще ходя за да я взема, че трябвало да е топла за да може да бъде оскубана
Имай впредвид,че патка не се скубе така лесно като кокошка. Във врялата вода където ще я потопиш сложи 4-5 лъжици сода бикарбонат за да е по лесно скубането! И водата да е врялаааааааа!
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:39 am

Buria_v_chasha написа:
KENGA написа:
Имай впредвид,че патка не се скубе така лесно като кокошка. Във врялата вода където ще я потопиш сложи 4-5 лъжици сода бикарбонат за да е по лесно скубането! И водата да е врялаааааааа!
Оки- доки. И дятката така ми рече. Жива ме оплака горкият. Сега ще видя с кво чудо се залавям pale
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:41 am

KENGA написа:
Buria_v_chasha написа:
KENGA написа:
Оки- доки. И дятката така ми рече. Жива ме оплака горкият. Сега ще видя с кво чудо се залавям pale
Многоооооооооооо голямо....
Ако е за мен ще се заловя,ама за некой друг аде недей.... знаят какъв труд е скубането и затова са го прехвърлили на друг Бой
Аз се чудя мъжа ти как те ангажира с такива неща като имаш малко бебе.....аааа срамота!
МИЛИ
Яхнала метлата
Яхнала метлата
МИЛИ

Брой мнения : 118

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:46 am

Здравейте момичета Smile

Ние купихме на Габка подаръците и сега съм доволна Smile

Рени, ти и в нашата тема оттатък вече не влизаш, нещо да не сме сгазили лука Rolling Eyes

KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:47 am

Щото и той е наясно точно колкото мен Wink Като му казах, че няма да имат време да я приготвят ми вика: "Еее, че кво толко.? Като се брибера аз ще я оскубя и оправя" Ама то не било толко просто се оказа. Ама карай. Кво да се прави? Аз веднъж се минавам. Втори път няма да има Evil or Very Mad
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 2:47 am

МИЛИ написа:
Здравейте момичета Smile

Ние купихме на Габка подаръците и сега съм доволна Smile

Рени, ти и в нашата тема оттатък вече не влизаш, нещо да не сме сгазили лука Rolling Eyes

Аз влизам там само при темите и майчинството и детските.....никъде другаде не пиша.
А да и в обявите....пуснах мои....
Не че очаквам да се продадат,ама реших да опитам
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗ ПРАВИЛА №3   БЕЗ ПРАВИЛА №3 - Page 3 Icon_minitime

БЕЗ ПРАВИЛА №3
Върнете се в началото 
Страница 3 от 39Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Next
 Similar topics
-