| Рибата в морето - тигана на котлона | |
|
+13full-master stela_0102 KENGA Вичо iovanela Габриела Buria_v_chasha десислава83 darka66 bubenceto Ася Тити Таласъм 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
mimoza80 Усмивка
Брой мнения : 57 Join date : 20.01.2011 Местожителство : България,Филибето
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Чет Яну 27, 2011 1:08 am | |
| | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| |
| |
Тити Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Брой мнения : 600 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Чет Яну 27, 2011 8:42 am | |
| Имаме имаме, ама ги няма няма Мимозке сега ще нахвърлям и моите въпроси набързо, че съм гроги. Бубето няма да ти се обиди за маймуната, аз какво ли не съм я наричала, а тя се още много си ме обича | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Чет Яну 27, 2011 8:47 am | |
| Малко като на лексикон ще е Най-много в момента желаеш да ..........? Една съкровенна мечта? Мъж ти е .....? Истинската жена е ..........? Незабравим спомен имаш от .......? В миналото си била ............., а сега си..........? Иска ти се да ......... ? Любим актъор и актриса? Любимото ти питие е .......? Разочарование ти носи .......... ? | |
|
| |
mimoza80 Усмивка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Чет Яну 27, 2011 8:54 am | |
| - Тити написа:
- Малко като на лексикон ще е
Най-много в момента желаеш да ..........? Една съкровенна мечта? Мъж ти е .....? Истинската жена е ..........? Незабравим спомен имаш от .......? В миналото си била ............., а сега си..........? Иска ти се да ......... ? Любим актъор и актриса? Любимото ти питие е .......? Разочарование ти носи .......... ?
Танче утре мила,че отивам да оправям децата от мен лека на всички | |
|
| |
| |
| |
mimoza80 Усмивка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Съб Яну 29, 2011 11:42 pm | |
| - Тити написа:
- Малко като на лексикон ще е
Най-много в момента желаеш да ..........? Споделяне,спокойствие,разбиране без егоизъм Една съкровенна мечта? Танче ти ми я знаеш,моля ти се неискам да я пиша Мъж ти е .....? Любовта на живота ми,макар че сега така съм обидена Истинската жена е ..........? Е сбособен човек т.е. не само да умее да прави хората около себе си щастливи,а ти тя самата да е щастлива Незабравим спомен имаш от .......?От детството,у-ще,от бала,от сватбата,от забраменяванетата,от ражданията още много В миналото си била ............., а сега си..........?Незнам в миналото сигурно съм живала по-доста спокоен подреден живот,опитвам се пак за същото Иска ти се да ......... ? Да съм далече,но с децата не сама Любим актъор и актриса? Джордж Клуни,за актриса Анджелина Джоли Любимото ти питие е .......?за алкохол Дъмпъл,за газирано немога без Кока-Кола Разочарование ти носи .......... ?уфффффффффф болка тъга все такива гадни неща
| |
|
| |
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Яну 30, 2011 12:31 am | |
| Време е да поканиш някого | |
|
| |
mimoza80 Усмивка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Яну 30, 2011 12:51 am | |
| Мончи но нека да измисля въпросите | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Яну 30, 2011 1:31 am | |
| 1. Коя зодия си? 2. Мъжът ти ли е водещата фигура в семейството? 3. Когато се ядосаш с какво се успокояваш? 4. Малката тинейджърка вслушва ли се в съветите ти или каквото кажат приятелките и по меродавно? 5. Ако спечелиш 4,5млн лева какво ще направиш с тях? 6. Харесва ми ти работата ти? С каква би я заменила? 7. Хомеопатия или класическа медицина практикуваш? 8. Къде ще почивате през лятото? 9. Къде мислиш да запишеш малката след 7 клас? Гимназия или профилирана паралелка? 10. Любим филм,книга,място? 11. Смяташ ли ,че съм прекалено рязка и пряма в изказванията си? 12. Кой те дразни с държанието си най-много в другия форум? Хайде стига толкова от мен | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Яну 30, 2011 1:38 am | |
| Мончи Хубавото на живота е това........? Колата, която караш е.............? Усмивката на непознат ти носи...........? Когато някой те огледа от глава до пети, ти се чувстваш.............? Каква е професията ти? Би ли станала приемен родител? Обивия или Опунтия? Ако ти се намира Бугенвалия би ли ми изпратила? А други подобни и не толкоз подобни би ли ми изпратила? Буря и аз бях пуснала въпрос свързан с 6 от 49 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Яну 30, 2011 1:45 am | |
| Ти па да не видиш нещо А бугенвалията и много красива....нямам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Нед Яну 30, 2011 1:56 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
- Ти па да не видиш нещо
А бугенвалията и много красива....нямам Ти пък другия път да закъснееш поне 5 минути с писането Много е красива, гледах я в Хасково как се е покатерила на стената на една къща. От тогава ми е голям мерак да си намеря | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Чет Фев 03, 2011 7:31 am | |
| Тук нещо зацикли темата...Де я Мончи? | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Чет Фев 03, 2011 8:19 am | |
| ха, забравила съм да си задам въпросите!
Мончи, какво ти е любимото за хапване нещенце? На какво най-много се ядосваш? Отвратителен твой дразнещ навик, който не можеш да превъзмогнеш? Каква си в очите на семейството си? Усещаш ли се секси? Би ли изневерила в знак на отмъщение, ако мъжът ти те пренебрегва дълго време? Умееш ли да си прощаваш? Когато децата те дразнят, търпиш или лесно палиш фитила? Сладолед или шоколад? За хилядарка можеш да си купиш дрешки и други неща само за теб - какво си купуваш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пет Фев 04, 2011 11:05 pm | |
| Мончиииии | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Чет Фев 10, 2011 11:58 pm | |
| Мимоза покани някой друг.....пък когато влезе Мончи ще я поканим пак | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Вто Мар 22, 2011 4:44 am | |
| побууууттттт )))))) | |
|
| |
GOBLIN информиран
Брой мнения : 341 Join date : 30.11.2010
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пет Мар 25, 2011 12:53 am | |
| | |
|
| |
GOBLIN информиран
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пет Мар 25, 2011 3:05 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
- 1. Коя зодия си?
2. Мъжът ти ли е водещата фигура в семейството? 3. Когато се ядосаш с какво се успокояваш? 4. Малката тинейджърка вслушва ли се в съветите ти или каквото кажат приятелките и по меродавно? 5. Ако спечелиш 4,5млн лева какво ще направиш с тях? 6. Харесва ми ти работата ти? С каква би я заменила? 7. Хомеопатия или класическа медицина практикуваш? 8. Къде ще почивате през лятото? 9. Къде мислиш да запишеш малката след 7 клас? Гимназия или профилирана паралелка? 10. Любим филм,книга,място? 11. Смяташ ли ,че съм прекалено рязка и пряма в изказванията си? 12. Кой те дразни с държанието си най-много в другия форум? Хайде стига толкова от мен 1.Козирог. 2.Почти,редуваме се. 3.Минава ми от само себе си,не взимам розови хапчета. 4.О,никакви родители,никакви приятели тука не играят роля - каквото тя си реши,това е. 5.Не ако,а когато. Ще си купя къща,ще отида в чужбина и там ще си направя бизнес някакъв си. 6.Бих я заменила за ветеринарен лекар. 7.Предимно хомеопатия,но като опре ножа до кокала и класическа.. 8.Отново на Константин и Елена. 9.Още се колебаем,не сме решили. 10.Ами филм....Да изчезнеш за 60 сек.,Бързи и яростни...ей в тоя тон; книгаааааааНа Сидни Шелдън всичките са ми любими;ммясто - вкъщи. 11.Да,абсолютно. Но няма лошо,и аз съм същата. 12.Лелелелелелелеееееееееее,на езика ми е,ама няма да кажа. | |
|
| |
GOBLIN информиран
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пет Мар 25, 2011 3:12 am | |
| - Тити написа:
- Мончи
Хубавото на живота е това........? Колата, която караш е.............? Усмивката на непознат ти носи...........? Когато някой те огледа от глава до пети, ти се чувстваш.............? Каква е професията ти? Би ли станала приемен родител? Обивия или Опунтия? Ако ти се намира Бугенвалия би ли ми изпратила? А други подобни и не толкоз подобни би ли ми изпратила?
Буря и аз бях пуснала въпрос свързан с 6 от 49 1.Че след бурята винаги идва слънце. 2.Опел Корса.Тъмнолилав металик.1.7 дизел.Авто стъкла.Исузу мотор. 3.Пеперудки. 4.Неприятно,не обичам да ме зяпат. 5.Военнослужещ,ама май съм го споменвала неколко пъти. 6.Ох,абсолютно. 7.Ко е туй??? Обивия,хайде,че другото не ми звучи някак... 8.Не беше ли Бугенвилея? Но да,бих.Въпреки,че веднъж без да си искам излъгах Ради,че ще й пратя нещо,за което не знаех,че вече го няма. 9.Всичко безподобно ти бих изпратила. | |
|
| |
GOBLIN информиран
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пет Мар 25, 2011 3:21 am | |
| - Ася написа:
- ха, забравила съм да си задам въпросите!
Мончи, какво ти е любимото за хапване нещенце? На какво най-много се ядосваш? Отвратителен твой дразнещ навик, който не можеш да превъзмогнеш? Каква си в очите на семейството си? Усещаш ли се секси? Би ли изневерила в знак на отмъщение, ако мъжът ти те пренебрегва дълго време? Умееш ли да си прощаваш? Когато децата те дразнят, търпиш или лесно палиш фитила? Сладолед или шоколад? За хилядарка можеш да си купиш дрешки и други неща само за теб - какво си купуваш? 1.Абе,мръвчица да има,пък каквото ще да е.И шоколади,кремове,сладоледи,пасти,еклери,тулумби........ 2.Когато някой мрънка,на посредствените хора,на несправедливостите в живота.О,и на авантаджиите много. 3.Да не мога да премълчавам това,което ме възмущава. 4.А,тука не мога да кажа,не знам. 5.Ами да,може да се каже. 6.Точно поради тази причина не бих му изневерила,защото аз го пренебрегвам повече,отколкото той мен.Всъщност за кое точно пренебрегване става дума? 7.Не,колкото и време да е минало,осъзнатите ми грешки винаги си остават такива. 8.Много,много лесно паля. Но и бързо ми минава. 9.Ако може и двете. 10.Цветя,парцалки,козметика,обувки. | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пет Мар 25, 2011 3:29 am | |
| Гобленче, не съм те чела (все още) ама да вметна,че трябва да си избереш следващ | |
|
| |
GOBLIN информиран
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона Пет Мар 25, 2011 3:31 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рибата в морето - тигана на котлона | |
| |
|
| |
| Рибата в морето - тигана на котлона | |
|