| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 7:33 am | |
| | |
|
| |
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 7:44 am | |
| Аз ги ям още като нямат костилка :p Действат като ансола хихих | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 7:56 am | |
| е то голямо чоплене, не ми харесват на мене тъй и са толкоз дребни,после стават мн голеееми ))) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 8:00 am | |
| Аде чаУ. Отивам да спя-Уж Нали си нямаме кака и може да се " спи" | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 9:49 am | |
| Миро винаги се появява по сред нощ Иначе Миро, Миро, е моят Миро, не ти де, ама другият Миро е моят Така, Мирооооооооо )))) да не си говорим за кръщенето, ест. всеки има право на избор и ест. всеки сам решава ) Иии ест. че трябва да има традиции в семейството иначе не се знае къде ще го отвее вятъра занапред. Ама кръщенето е нещо не толкова смислено и важно според мен ) Но все тая. Рени отиде да язди,а аз си лягам,щото досега си приказваме ама от простотии по-големи с моя Миро и вече ме боли корема от смях то бива бива да сме идиоти и двамата :Р аз му викам що ме обичаш, той вика "щот' си по-тъпа от мен".. за ко стаа въпрос... Лягам си,че ще останете с грешно впечатление за нашето семейстфУ )) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 9:50 am | |
| | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 10:01 am | |
| [quote="miro20"] - Цитат :
- Цитат :
....няма да ривеш Гуши при нас е същото положение. Тони пътува сам до у-ще. Преди аз го карах. Седим си вкъщи и рядко излизаме точно за да няма : "имаш ли парички за..." "Не. Нямам, но когато имам ще ти купя". Иска да ходи на екскурзия, иска това или онова, но в момента рядко имаме възможност да си го позволим. Натъжава се. Натъжаваме се и ние, но това е положението за сега. кой съм аз да давам акъл, но не сте прави. "нямаме парички" не се съобщава на дете с "натъжаване". после се чудите що и те се.. натъжават. ми много ясно.
Да. И аз това се питам. Кой си ти, че да ми даваш акъл?! И кой ти каза, че показвам настроението си пред детето. Криво ми е когато се налага да го лиша от нещо материално, но гледам да го компенсирам емоционално. Не правя трагедии. Гледам на нещата философски. Децата си уча на същото. Като няма днес, ще има утре. Не е болка за умиране. Периода е такъв. Ще мине, ще замине. Важното е, че сме заедно и се обичаме, другото е бошлаф работа п.п. Не го казвам/пиша с лошо Да не ми се обидиш нещо. Просто не ме познаваш. Преди малко се върнах за да си прочета поста и вероятно начина, по който съм подредила мислите си те е навел на подобна мисъл. Извинявам се, че не съм се изразила по-ясно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 6:18 pm | |
| | |
|
| |
GOBLIN информиран
Брой мнения : 341 Join date : 30.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 6:21 pm | |
| Добро утро! Миро,ама как ще си г-н никой.Ти си някой за някоя друга госпожа,нали така. Относно кръщенето,радвам се,че си ме разбрал ,ама аз това допълнително перо няма как да не го сложа. Е,хайде,ще смъкна на 20-300 . Ай стига за пари,я какво слънце е напекло.Само дето вчера деня ми беше за всичко друго,само не и за вкъщи,та днес имам много да наваксвам... Ася къде се губи тая жена? | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 7:20 pm | |
| - miro20 написа:
- кенга, може би не си ме разбрала много правилно... тъй като реагираш малко "на контра".
идеята ми бе - да не предаваш негативните емоции ! ако си ме разбрала - добре, ако не - няма да се извинявам тогава, защото винаги има "начини" и "театър" , и дори право в очите с детето да го кажеш че "няма парички".
в повечето случаи "скриването и гузното поведение" - се експонира много повече върху малките. това имах предвид.
Съгласна. Стискаме си ръцете Добро утро | |
|
| |
GOBLIN информиран
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 9:57 pm | |
| Дани,разгледах ти блогчето,чакам още попълнения. Яденето е по котлоните и фурните.Замислила съм едни еклери,ама...ще видим.Хич не ми е работливо,особено като съм сама и имам всички условия за това.Но довечера малчо ще се върне и ще иска разходка,така че имам мотивация. | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 14, 2011 11:48 pm | |
| Радвам се, че ти е харесало. Скоро ще пусна още едно две нови неща и после...ще си търся сито, че моето се скапа и съм с вързани ръце. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 12:13 am | |
| Мързи ме да ви отговарям на писаниците Иначе ви прочетох! Спи ми се. Абе де я тая хаймана Ася? Да не се е скрила в некой куфар за Турция | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| |
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 12:25 am | |
| - KENGA написа:
Четох, че Вики е болничък Дано бързичко да оздравее. Лошооооооооооооооо | |
|
| |
GOBLIN информиран
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 12:38 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 1:53 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 7:48 am | |
| Доволна съм от днешния ден. Изчистих неща,които отлагах отдавна Уж наготвих пък утре пак трябва Сисорка падна ,тичайки след топката и е с синина на челото. Утре съм с нея на Рояла,защото там единствено мога да седна и тя да си играе безпроблемно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 9:26 am | |
| Аз пък утре тряя излизам,пък не щъ! Тони няма обуфки още - сандали де, чак в петък ще вземам, а с кецовете краката му плуват.. буквално, а в тази жега.. ама тряя и да да си опрая тока... сега лека нощ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 5:45 pm | |
| Добро утро!!! със ставането се ядосах... е не чак много де,ама.... уж ще се събираме с класа ни на 26-ти... обаче кой да се сети да запази места... пффффф, все едно кой знае кво има да се направи, ся ми пишат във фейса след като ги питах дали някой се е заел с организацията,щото тва сме 20 и кусур човека... нали евентуално,ако няма случайно места... нали да сме си запазили, то никой не бил... еми излагаме се иначе си имаме чак направено събитие във фейсбук... Пишат ми ся,че и капаро щели да искат.. ееееееми.. мисли се уе... събират се 5 човека дават по 10лв. и ей ти капаро, туй сме после 20 хора народ.. мааааааааааалко тряя да се организират, има групички излизат и се виждат всеки ден, аз ли да ходя да ги търся някой да ми даде 10 лв те тъй,..... умничките ми те.... | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 6:42 pm | |
| Здравейте! много е зле Вики, след малко пак на преглед отиваме. Постоянно поддържа Т, не помага Панадол, само Хексалгин, ама колко дена мога да му го давам...Не яде, не спи, не бърбори. Ще се гръмна. Преди месец беше с пневмония | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 7:24 pm | |
| | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 7:47 pm | |
| Добро утро!!! Ася не се притеснявай за детето, надявам се много бързо да се оправи!!!! На Миро никакви тройки не му пишете, вижте само какви изчерпателни постове има момчето, така че се заслужава да го оцените повече!!! Ся да ви споделя....вчера имах щастието да мина с влака по линията Перник - Волуяк....не е истина просто, все едно бяха минали многонационалните сили на Нато оттам...навсякъде руини, няма дървета само някакви лунни пейзажи, все едно се намирах в държава от третия свят!!!! Лек и успешен ден засега!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 9:11 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 15, 2011 11:33 pm | |
| Здравейте, ние се прибрехме и най-сетне заспахме и естествено има време и за мен и форума Асе, заведи го на преглед за твое успокоение. Вируса е такъв гаден и понякога АБ и до 3 тия ден не действа. Иначе за Т- прави равни части оцет и вода или слагай свещички. ХЕм не увреждат стомаха,хем действат по бързо. Пък и са по лесни отколкото тия гадни уж подсладени сиропи.А ако и повръща така ще си сигурна,че ги е поел. Оф,ще прозвучи тъпо,ама то затова майките остаряват по-бързо от бащите......щото всичко "поемат" на своята глава. Мастърче, и на какво се дължат тия пейзажи? Някакви строежи ли? Таласъмче, сега ще гледам снимките. Аз действам с глада. Засега се справям. Запазила съм свален 1 кг от миналия детокс | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Без правила 5 | |
| |
|
| |
| Без правила 5 | |
|