Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 8 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 7:33 am

аз зелени, Рени,само че още нямат такова.. костилка и са по-дребни, не са станали готови Smile аз сладки не ги ям,само зелени Smile) от сега сме ги нападнали с малкия и той милия ходи си бере Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 7:44 am

Аз ги ям още като нямат костилка :p Действат като ансола хихих
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 7:56 am

е то голямо чоплене, не ми харесват на мене тъй Smile и са толкоз дребни,после стават мн голеееми Smile)))
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 8:00 am

Аде чаУ. Отивам да спя-Уж Razz
Нали си нямаме кака и може да се " Яхуу спи"
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 9:49 am

Миро винаги се появява по сред нощ Smile
Иначе Миро, Миро, е моят Миро, не ти де, ама другият Миро е моят Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Така, Мирооооооооо Smile)))) да не си говорим за кръщенето, ест. всеки има право на избор и ест. всеки сам решава Smile) Иии ест. че трябва да има традиции в семейството иначе не се знае къде ще го отвее вятъра занапред. Smile Ама кръщенето е нещо не толкова смислено и важно според мен Smile) Но все тая. Smile
Рени отиде да язди,а аз си лягам,щото досега си приказваме ама от простотии по-големи с моя Миро и вече ме боли корема от смях Laughing Laughing то бива бива да сме идиоти и двамата :Р аз му викам що ме обичаш, той вика "щот' си по-тъпа от мен".. за ко стаа въпрос... Laughing Laughing Laughing Laughing
Лягам си,че ще останете с грешно впечатление за нашето семейстфУ Smile))
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 9:50 am

а да забравих да кажа, обявявам днешния ден за спиране на климатика Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
аай ся да видим може ли ни замръзнат кокалите тая нощ Laughing
тъй, лягам си.. Буден
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 10:01 am

[quote="miro20"]
Цитат :

Цитат :

....няма да ривеш Гуши при нас е същото положение. Тони пътува сам до у-ще. Преди аз го карах. Седим си вкъщи и рядко излизаме точно за да няма : "имаш ли парички за..." "Не. Нямам, но когато имам ще ти купя". Иска да ходи на екскурзия, иска това или онова, но в момента рядко имаме възможност да си го позволим. Натъжава се. Натъжаваме се и ние, но това е положението за сега.
кой съм аз да давам акъл, но не сте прави. "нямаме парички" не се съобщава на дете с "натъжаване".
после се чудите що и те се.. натъжават.
ми много ясно.

Да. И аз това се питам. Кой си ти, че да ми даваш акъл?! И кой ти каза, че показвам настроението си пред детето. Криво ми е когато се налага да го лиша от нещо материално, но гледам да го компенсирам емоционално. Не правя трагедии. Гледам на нещата философски. Децата си уча на същото. Като няма днес, ще има утре. Не е болка за умиране. Периода е такъв. Ще мине, ще замине. Важното е, че сме заедно и се обичаме, другото е бошлаф работа Wink

п.п. Не го казвам/пиша с лошо Wink Да не ми се обидиш нещо. Просто не ме познаваш. Преди малко се върнах за да си прочета поста и вероятно начина, по който съм подредила мислите си те е навел на подобна мисъл. Извинявам се, че не съм се изразила по-ясно.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 6:18 pm

Цитат :
Таласъм написа:
Иначе Миро, Миро, е моят Миро, не ти де, ама другият Миро е моят Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
именно де. затова за да се различаваме кого визираш , на мен ми викай "г-н никой "
/споко, не е обида/ Smile

г-н Миро Ничий Laughing Laughing
GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

Брой мнения : 341

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 6:21 pm

Добро утро!
Миро,ама как ще си г-н никой.Ти си някой за някоя друга госпожа,нали така. Smile
Относно кръщенето,радвам се,че си ме разбрал ,ама аз това допълнително перо няма как да не го сложа. Razz Е,хайде,ще смъкна на 20-300 . Razz
Ай стига за пари,я какво слънце е напекло.Само дето вчера деня ми беше за всичко друго,само не и за вкъщи,та днес имам много да наваксвам... Neutral

Ася къде се губи тая жена?
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 7:20 pm

miro20 написа:
кенга, може би не си ме разбрала много правилно... тъй като реагираш малко "на контра".
идеята ми бе - да не предаваш негативните емоции !
ако си ме разбрала - добре, ако не - няма да се извинявам тогава, защото винаги има "начини" и "театър" , и дори право в очите с детето да го кажеш че "няма парички".

в повечето случаи "скриването и гузното поведение" - се експонира много повече върху малките.
това имах предвид.

Съгласна. Стискаме си ръцете Very Happy

Добро утро

Very Happy
GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 9:57 pm

Дани,разгледах ти блогчето,чакам още попълнения. Smile
Яденето е по котлоните и фурните.Замислила съм едни еклери,ама...ще видим.Хич не ми е работливо,особено като съм сама и имам всички условия за това.Но довечера малчо ще се върне и ще иска разходка,така че имам мотивация.
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 11:48 pm

Радвам се, че ти е харесало. Скоро ще пусна още едно две нови неща и после...ще си търся сито, че моето се скапа и съм с вързани ръце.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 12:13 am

Мързи ме да ви отговарям на писаниците Razz Иначе ви прочетох!

Спи ми се.
Абе де я тая хаймана Ася? Да не се е скрила в некой куфар за Турция Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 12:18 am

Buria_v_chasha написа:
Мързи ме да ви отговарям на писаниците Razz Иначе ви прочетох!

Спи ми се.
Абе де я тая хаймана Ася? Да не се е скрила в некой куфар за Турция Laughing

Четох, че Вики е болничък Sad Дано бързичко да оздравее.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 12:25 am

KENGA написа:

Четох, че Вики е болничък Sad Дано бързичко да оздравее.
Лошооооооооооооооо
GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 12:38 am

Еклерчетата се пекат,прясното мляко за крема ще дойде довечера,но тъкмо дотогава ще съм посъбрала малко силици. Laughing Laughing Laughing
Вики да се оправя бързичко. Гуши
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 1:53 am

И аз наминавам за малко,ама не ми се отговаря,ама ви прочетох, досега спах,ся пия едно кафе и отивам да чистя.. навън е ааааад жега жега жега... и аз купих гъзарска шапка на моето дете,ама кой да мисли с тъпата си глава,че е черна и по-плътна и сега ще си вари мозъка.. пфууу, тая седмица ще взема тънка и светла и да си я носи постоянно, а тая като излезем да е готин... Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 7:48 am

Доволна съм от днешния ден. Изчистих неща,които отлагах отдавна Embarassed
Уж наготвих пък утре пак трябва Mad
Сисорка падна ,тичайки след топката и е с синина на челото. Crying or Very sad
Утре съм с нея на Рояла,защото там единствено мога да седна и тя да си играе безпроблемно.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 9:26 am

Аз пък утре тряя излизам,пък не щъ! Тони няма обуфки още - сандали де, чак в петък ще вземам, а с кецовете краката му плуват.. буквално, а в тази жега.. ама тряя и да да си опрая тока... сега лека нощ Smile
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 5:45 pm

Добро утро!!!
със ставането се ядосах... е не чак много де,ама....
уж ще се събираме с класа ни на 26-ти... обаче кой да се сети да запази места... пффффф, все едно кой знае кво има да се направи, ся ми пишат във фейса след като ги питах дали някой се е заел с организацията,щото тва сме 20 и кусур човека... нали евентуално,ако няма случайно места... нали да сме си запазили, то никой не бил... еми излагаме се иначе си имаме чак направено събитие във фейсбук... Пишат ми ся,че и капаро щели да искат.. ееееееми.. мисли се уе... събират се 5 човека дават по 10лв. и ей ти капаро, туй сме после 20 хора народ.. мааааааааааалко тряя да се организират, има групички излизат и се виждат всеки ден, аз ли да ходя да ги търся някой да ми даде 10 лв Rolling Eyes те тъй,..... умничките ми те....
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 6:42 pm

Здравейте!
много е зле Вики, след малко пак на преглед отиваме. Постоянно поддържа Т, не помага Панадол, само Хексалгин, ама колко дена мога да му го давам...Не яде, не спи, не бърбори.
Ще се гръмна. Преди месец беше с пневмония Бой
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 7:24 pm

Гуши
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 7:47 pm

Добро утро!!!
Ася не се притеснявай за детето, надявам се много бързо да се оправи!!!! Sad
На Миро никакви тройки не му пишете, вижте само какви изчерпателни постове има момчето, така че се заслужава да го оцените повече!!! Laughing
Ся да ви споделя....вчера имах щастието да мина с влака по линията Перник - Волуяк....не е истина просто, все едно бяха минали многонационалните сили на Нато оттам...навсякъде руини, няма дървета само някакви лунни пейзажи, все едно се намирах в държава от третия свят!!!! Laughing
Лек и успешен ден засега!!!!
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 9:11 pm

Брат ми вчера намери на мъжо телефона bee Без правила 5 - Page 8 3415537289 Laughing Laughing Laughing tanc tanc tanc
Голям кеф! Smile Снимах котетата, сники у фейса ако някой иска да гледа малки мишчици Smile)))))))
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitimeНед Май 15, 2011 11:33 pm

Здравейте,
ние се прибрехме и най-сетне заспахме и естествено има време и за мен и форума Twisted Evil
Асе, заведи го на преглед за твое успокоение. Вируса е такъв гаден и понякога АБ и до 3 тия ден не действа. Иначе за Т- прави равни части оцет и вода или слагай свещички. ХЕм не увреждат стомаха,хем действат по бързо. Пък и са по лесни отколкото тия гадни уж подсладени сиропи.А ако и повръща така ще си сигурна,че ги е поел.
Оф,ще прозвучи тъпо,ама то затова майките остаряват по-бързо от бащите......щото всичко "поемат" на своята глава.

Мастърче, и на какво се дължат тия пейзажи? Някакви строежи ли?
Таласъмче, сега ще гледам снимките.
Аз действам с глада. Засега се справям. Запазила съм свален 1 кг от миналия детокс Twisted Evil
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 8 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 8 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: