Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next
АвторСъобщение
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

Без правила 5 - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 11:31 pm

Таласъм написа:
Ася написа:
Кенга, вътрешното беше през деня, за тонус, както се казва Laughing Laughing Laughing
Дани, ти внимавай да не ти сложат електронен електромер, че тогава ще пропищите. Полудява през зимата от студа и кой знае защо бичи само яки сметки. И нашият е само с дневна тарифа, ама си траем. По-добре да плащам само дневна, отколкото лудите сметки на електронните. Пък и нашият е възпитан и не отчита неприлично големи сметки.
Мастъре, ти какво ще кажеш по въпроса Laughing Laughing

Ася, той е електронен, смениха ги миналата година...
Електронен или не трябва да има две тарифи. Явно просто са ви сложи от ония фирмените с една Smile

Ние се разходихме. Ядосах се на нашето Jp. Колкото пъти реша да ида нея все я няма в работно време Evil or Very Mad . МАй върви към смяна- баси!
Върнете се в началото Go down
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 11:47 pm

Еее, туй ДжиПи тогава за кво ти е като даже в работно време го няма?!!!!!! Rolling Eyes Когато Антон се роди го записах при няква "голяма" докторка, където "кабинета" й представляваше... следното - една голяма стая - чакалня, от там един коридор,където се преглеждаха и теглеха бебетата от сестрата, тя даже не видя Антон и след като минеш през бебетата заминаваш в кабинета й,където ходеха грипавите, онея със шарка и прочие.. казах им,че искам да ми обърнат внимание на мен и на детето,щото и аз мога у нас да си го претегля и премеря.. и ме убеждаваше,че лекаря на бебето не е никак важен и да съм го запишела при селския доктор.. теглих й една и отидох при друг, отново препоръчан. Звънях му в рамките на 2-3 дни без да получа никакъв отговор, ядосах му се и си отидох при моя личен лекар,там записах и малкия. Когато и да ми хрумне му звъня без да се притеснявам, а той културно ми обяснява... имат си денонощен кабинет, чист, спретнат, културни лекари и т.н...дори ни се е случвало да му се обаждаме в извънработно време, в 5ч. сутринта също и никога не е имало проблем. Ей такива трябва да са ДжиПитата, да са ти от полза, когато ти трябват,а не да се развяват и да си вземат парите от здравната каса без да ги е.... за хората! Smile

Днес ми върви на дълги постове,ама съм се ядосала на простотията напоследък!!!
http://www.talasymi.forum.st
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:01 am

Дани,
ми тя е написала,че няма да я има 3 дни и,че който има нужда да иде в другия край на града при нейн заместник. Да ама едно,че не ми се ходи,пък и той като не ми знае проблема няма да иска да ме запише за направление за другия месец.
Поне разбрах,че нощем вече има договор и къде да ходим при нужда
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:25 am

Я хвърли едно око Smile) излез и пак влез и ми кажи зле ли е ?? Rolling Eyes
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:25 am

МОжеш да слагаш плодчета според сезона хихих
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:26 am

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ся кво да сложа, ягоди и череши ли Laughing Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:27 am

Таласъм написа:
Ся кво да сложа, ягоди и череши ли Laughing Laughing Laughing Laughing
Квото ти се яде Razz
Само да не е мен,щото нема ти прата снимка хахах
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:28 am

убу ся кажи ок ли е? :Р Или дразни,че мърдат и "няма мнение"??? Rolling Eyes
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:29 am

Когато няма мнение нека е статична картинка,а ако има мърдаща Embarassed
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:48 am

За ся толкоз,че Тони се събуди, после ще дооправям Smile Имам нещо наум ама да видим.. Rolling Eyes
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 12:53 am

ААА,че Тони що спи Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 1:27 am

хахах Рени Smile От 8ч на двора до 12 май се умори :Рр
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 3:38 am

Приятна вечер на всички Smile))
Отивам на работа Laughing Laughing
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 4:20 am

Асенце мммм масажче ммммм Laughing
Ще кажеш ли на сестричката си на колко стана или да не питам Razz
И тук ще ти пожелая на патерици да си ми жива и здрава, и събирай силички за 20 и 21 Laughing Гуши
Ох снощи ви четох, но тъкмо да напиша нещо и ми дойдоха гости. Сега отивам да стягам багажа, че утре пътуваме. Мислех да ви звънна от Византия да ви се похваля с нещо озъб , но на минута ще говоря за 1,80 affraid , тъй че ще пиша като се приберем. Бъдете послушни гушка
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 5:39 am

Ася написа:
Кенга, вътрешното беше през деня, за тонус, както се казва Laughing Laughing Laughing
Дани, ти внимавай да не ти сложат електронен електромер, че тогава ще пропищите. Полудява през зимата от студа и кой знае защо бичи само яки сметки. И нашият е само с дневна тарифа, ама си траем. По-добре да плащам само дневна, отколкото лудите сметки на електронните. Пък и нашият е възпитан и не отчита неприлично големи сметки.
Мастъре, ти какво ще кажеш по въпроса Laughing Laughing

Ще кажа само че с тези електронни електромери ни размазаха, сега плащам двойно по високи сметки....тези електроники въртят дори и всичко у дома да ти е изключено Бой ..но само да ви кажа че двойната тарифа демек нощната ви се полага и са длъжни да ви я осигурят, все пак уж е за да по евтина тарифа...но явно политиката на дружествата е такава че да нямат полза от нея, с цел да плащате повече!!! Бой pale
Още по странно е че уж да не се краде по провинцията изкараха всички електромери навън, което автоматично позволява на служителите по лесно да манипулират електромерите....имам приятели в ЧЕЗ които казват че постоянно ги инструктират как да се пълни касата на дружеството, за качеството никой не го е грижа най вече пък в провинцията!!!
Последният път като ходих си бях взел мултицета та замерванията които направих бяха в различни граници....от 180 V повече нагоре не помръдна но имаше моменти в които стигна колосалните 145 V Бой ....мечтаните 220 V дето са длъжни да ни ги доставят са само в месечните сметки дето ако не ги платим става мазало!!!! Evil or Very Mad
Айде стига разсъждения че се изнервих!!!! Embarassed
Лека вечер на всички!!!! бира Гуши
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 6:06 am

Вярно че тези новите електромери отчитат и най-малките нещица Бой

Още не съм започвала с багажа. Ще забравя нещо усещам Laughing
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 6:08 am

Споменах ли, че така форумчето ни е много хубаво и слънчево flower
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 8:15 am

Мене ще забравиш, Тито Twisted Evil , може ли да се мушна в багажа Laughing Laughing Laughing Няма да ти кажа на колко станах Бой Бой Бой Бой

Таласъмке, готин е така форумът.
Рени, през нощта ако се наложи, недай, боже, лекар да се търси, какво се прави Rolling Eyes аз не знам Rolling Eyes
Мастъре, ние затова си траем с нашия дърт електромер Laughing
нещо ми се е*ава компът Бой
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 8:19 am

Ася написа:
Мене ще забравиш, Тито Twisted Evil , може ли да се мушна в багажа Laughing Laughing Laughing Няма да ти кажа на колко станах Бой Бой Бой Бой

Таласъмке, готин е така форумът.
Рени, през нощта ако се наложи, недай, боже, лекар да се търси, какво се прави Rolling Eyes аз не знам Rolling Eyes
Мастъре, ние затова си траем с нашия дърт електромер Laughing
нещо ми се е*ава компът Бой
До скоро я търсех нея или при злополука направо в спешен кабинет. Сега е подписала договор с друг лекар и той поема пациентите и нощем в една от поликлиниките .
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 9:57 am

Кучката ми се е разгонила. Тази вечер реших, че нямам сили да я разхождам и да я прибирам после в гаража, а тя мръсницата гости си покани Бой

За енергото и ВиК направо не ми се говори. Под всякаква критика са. Тока рядко вдига 180V. Уредите се побъркват. За 3г. три кафе машини и един комп. дадоха фира. Хладилника е пътник, пералнята и тя натам се е запътила. Абе щом лампите се задъхват...кво да ви разправям. Ама на кого да се оплача?! На арменския поп ли?! Ей, за туй искам да стана богата и да си кична едни слънчеви колектори и ЧЕЗ да го издуха. Бой ВиК ни бяха пуснали вода дето за миене не ставаше та камо ли за пиене. Отрова! Лятото пък крановете пресъхват, а ония викат "Плащай". Искам и бунар за да го издуха и Вик. И такаааа...имаме си великански сметки. Направо ни потопиха. И все пак ние сме добре щото горните къщи са още по-зле. Не помагат кинти, жалби и каквото друго се сетите. Тия гадове са монополисти и си развяват коня както им е кеф. Evil or Very Mad
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 10:13 am

Пожелавам ви лека и спокойна нощ. Дойде ми вдъхновението и отивам да се боря с едни текстове, че ми е пламнала главата. Направо си заврях таралеж в гащите. Защото освен това над което се потя съм обещала да нахвърлям и в кратце историята на няколко древни народи, а тя ич не е кратка. Та те това как ще го направя още не ми е ясно. Ама първо да се преборя с братята Албанци. После и другото ще седна да го мъдря
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 5:29 pm

Добро утро Smile))
Кенга, ние си имаме кладенец, поливаме си градината Smile) Иначе и аз искам да им тегля една на ЕОН!!! Игахти зора,имаме сега... 180лв. ток, а работи само единия климатик... Rolling Eyes зимата значи трябва да имаме по 300-400лв.... и то "работи" климатика ... работи само вечер, през деня е спрян... та тъй.... Smile) Яко ни ебават,ама избор имаме ли... На нас като ни слагаха новите електромери изпъваха също нов кабел, в което няма нищо лошо,ама пропуснали да ни завият нула отгоре и сега найш как плющи ток из къщи Laughing Laughing Laughing Laughing Бойлера като си миеш ръцете ако не е спрян е все едно са те полазили милиарди мраФки bee Въобще си е лудница... Пък за напрежението, не сме го измервали,ама определено е ниско.... на нас ни умря микровълновата само, другите уреди се държат... Laughing Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 5:30 pm

А да, денят ми започна супер Smile Отворих си фейса и видях покана за приятелство от добра стара приятелка, бях я търсила, но не я намерих и сега тъй се зарадвах bee bee
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 7:04 pm

Добро утро bee
Моят син кашля Бой , ще ходим на лекар.
Днес при нас откриват ЛИДЛ и в района ще е лудница, но няма как.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 7:08 pm

Пфффф... ЛИДЛ.. най-лошия магазин!! ненормалниците там ходят и тук е пълен,а всичко е БОКЛУК!!! Ориз - боклук, боб- боклук, олио- същото.
От там си купуваме само храна за кучетата и НИЩО друго особено след като брат ми се изприщи от праха им за пране... Laughing Laughing Laughing Laughing
Тъй че Ася хич не ходи там :Рр
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 5 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 5 от 37Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: