Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Next
АвторСъобщение
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

Без правила 5 - Page 35 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 8:07 am

Такаааа, минавам само да кажа, че няма да работя във фурната. Ни дневна, ни нощна, никаква. Не плащали Бой Писна ми вечееее. Където и да се хвана се оказват все мошеници. Бой
Върнете се в началото Go down
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 8:20 am

Дани,
не съжалявай. По-добре така,че гадно като си работил и да не ти платят. Стискаме палци скоро да намериш нещо подходящо. Гуши
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 8:24 am

Мерси Рени Гуши Надявам се наистина да си намеря нещо свястно. Баси, хем съм без претенции, хем- едно голямо нищо. Представям си ако започна да се превземам..
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 8:31 am

Регистрира ли се на борсата поне?
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 9:12 am

не. Смених си адреса и регистрацията в БТ стана истински кошмар. Трябва да прескоча през три поредни града за да я направя.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 5:58 pm

Rolling Eyes
http://www.talasymi.forum.st
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 11:34 pm

Хай... cheers
Кенга...още щом каза арабин и ми стана ясно че е кофти работа...далече от тез резаняци...пък все ще се намери нещо да бачкаш!!!!
Докато ни бяха малки децата, жената се принуди та работи в детска градина...така щерките бяха до нея, верно че не взимаше кой знае ква заплата..но поне ни беше по лесно с децата.
И не си прави майтап кат не ядеш Бой ...че ей ся ще намеря Марконито у форумо да му се оплача!!!! Laughing
Само некоя болест ще си докараш така...хапвай квото ти душа иска и хич не сЪ притеснявай за килцата!!!! Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 02, 2011 11:37 pm

Таласъм написа:

Мислих си днес,че скоро форумът съвсем ще замре, всички ще сме на работа и ... я се появим я не Smile Дано все пак да си остане една тънка пътека насам в РС-тата ни.

Все ще понаминават Таласъмке...пък кой кога стигне, тогава и ще списва!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeВто Сеп 06, 2011 11:34 pm

Опс.... пък това,от което се притеснявах преди 10-тина дни стана Sad и без желание се налага да изоставя сладкото си пиленце на баба и да се върна на работа Sad Как тия.... не можаха да изчакат още поне 3 месеца поне да ми свърши майчинството и тогава да ме викат Sad
То хем знам,че като си правиш планове все не са това,което искаш.....
Та от 19-ти най-вероятно ще ви зарежа и ходя да се трудя уж Без правила 5 - Page 35 1061836656 Не мога да се побера в кожата си от яд и мъка,но ако откажа .....
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeСря Сеп 07, 2011 5:43 pm

Айдееее,почвам да бия камбаната,че след няколко часа мъжо ми ще е на майната си (буквално) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Сега ще си държа детето будно ( то и без друго не ще да спи),а довечера ще си пусна 1 хубав филм, ще си сипя 1 бира и ще полюбувам на спокойствието си... половината си спокойствие де,другата половина си остава с мен Laughing Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeСря Сеп 07, 2011 9:35 pm

Таласъм написа:

ще си сипя 1 бира и ще полюбувам на спокойствието си...

Двойно уиски върши двойно по добра работа...личен опит!!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeЧет Сеп 08, 2011 12:30 am

Влязох да напиша нещо,но после реших,че по добре да не пиша.....
Напоследък все глупости ми в главата и ако изръся пак някоя ще взема да обидя и малкото пишещи вече.
Чудя се да легна ли да дремна или да чета.....
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeЧет Сеп 08, 2011 8:14 am

Мислех да се похваля, че седми ден не съм пушила, но такъв вирус ме тръшна, че едва гледам. Първо през нощта Тони започна да повръща. Сменях чаршафи, тичах с легени...после и мен ме завъртяха болки в стомаха и виене на свят. Цял ден не сме мръднали двамата от леглото. Измъчихме щерката. Цял ден никой нямаше сили да й обърне внимание или поне да я поизведе на разходка.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeЧет Сеп 08, 2011 8:19 am

Ох,гадно... Крум ми беше болен от тоя вирус ,ама набързо го стопирах с природните продукти и не е повръщал поне. Ама цял ден пъшкаше от стомах и беше като парцал.
Пийте чай от джоджен и копър против повръщането и болките в стомаха. Помага и за затягане при разстройство.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeЧет Сеп 08, 2011 8:32 am

Ауууууууууу щи чупа главата не ме дразни,че така ми се яде шкембе чорба и овчарска салата.... Първото не ми дават да си направя в къщи хахах,второто ме мързи да си направя хахах
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeПет Сеп 09, 2011 3:48 am

miro20 написа:
да бе да... джоджен и копър... е освен в боб, овчарска салата.. Без правила 5 - Page 35 1061836656
шкембе с чесън , чушка и люта рачия.... пък а да видим коги ше повръща... Smile бира

Горките деца...с тез люти чушки си ги представих чак Laughing ...инак джоджена и ментата са уникални при подобни проблеми!!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeСъб Сеп 10, 2011 3:11 am

Не се карайте,не спорете- бийте се Razz

E аз от понеделник съм на работа вместо от 19-ти. Така ми е притеснено и свито как ще се справи баба със Сиси.
Притеснено ми е и как ще се държат колегите,защото разбраха,че отивам на работа не по моя инициатива. Май никак не им стана приятно,което означава пак сплетни и клюки без край Без правила 5 - Page 35 3327560342
Те даже не знаят,че има нова длъжност и аз ще съм на нея....като разберат ще бъде още по голяма завист и клюки Embarassed
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeСъб Сеп 10, 2011 11:57 pm

Бе кво ти дреме за клюките им Smile) Важното е на теб да ти е добре,а те вместо да клюкарят да се заемат с работата си и тях да повишат.
Аз си чакам мъжа вече Laughing Laughing Laughing 4 дена без да се заяждам с него си беше същинско мъчение, добре,че успяхме да се чуем цели 2 пъти по телефона Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
И да кажа само нещо... Рени ще ме разбере... гладна съм!!!!!!!!!!!!
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeНед Сеп 11, 2011 3:13 am

ахах и АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ!
Ама по добре,че от утре съм на работа,че няма да го има хладилника под ръка и Сиси да я храня хихихи
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeНед Сеп 11, 2011 3:23 am

РЕни, умрях от глад с тая диня,а вода хич не ми се пие!!! Не знам дали ще изтикам и утрешния денSad( ама ще се боря с него,кво да се прави... а ако ти кажа,че си купих 17кг диня и гладувам... аххаха 20 кила ядене и рева,че съм гладна Funny Funny Funny Funny Funny Funny Funny
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeНед Сеп 11, 2011 3:32 am

Аз съм на диня и сутринта на 2 праскови.
Вода няма и 200 грама да съм изпила.
Иначе днес си пих ансола,ама утре няма да посмея преди да се прибера следобеда Twisted Evil . Може да си го взема на работа и един час преди да си тръгна да го глътна....да не разваля първия работен ден с неудобства Twisted Evil Embarassed

Ако трябва да съм честна не съм гладна,а ми се опитват манджите от лакомия и навик Mad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeНед Сеп 11, 2011 6:10 am

Ъхъ и аз не съм гладна,ама как ми се ядеееееее Smile Ама се държа! Миро сега донесе 1 чипс Sad Гадняр, казвам му аз,че не ям, той Smile) гадинЪЪЪ... Както и да е Smile успех утре, Рени Smile)) Гуши
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeНед Сеп 11, 2011 7:27 am

МЕрси! Smile
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeНед Сеп 11, 2011 8:05 pm

Динята най я обичам ама назобена с шише мастика... Laughing
Те така кат бех у казармата...режа една диня току що извадена от хладилника...по един резен и си готов!!!! бира

Рени...споко бре...ще се справиш ..що съ притесняваш толкоз...я по лежерно...кво толкоз, работа...
Ай успешен ден на всички!!!! cheers
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitimeНед Сеп 11, 2011 11:06 pm

Smile))) Уфф,,муффф... пуффффф Smile)))))))) Заминахме си вече всички Funny Иренчо, да кажеш после Сисорката как е била днес, че знам,че тя ти е кахъра,а не работата Wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 35 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 35 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!