Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата! |
|
| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 30, 2011 9:39 pm | |
| Добър ден. Къде се дянахте бре...ей изпокрихте се !!!!! http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4078871Но най ми хареса... - Цитат :
- Момичетата обаче много трябва да внимават, ако ще станат съпруги на крал Мсвати, след като миналата година дванадесетата му жена Нотандо Дюбе му изневери с министъра на правосъдието.
Тя и децата й продължават да са под домашен арест, а министърът е в затвора по нареждане на краля. Лек ден на всички ви!!!! | |
| | | Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 30, 2011 11:08 pm | |
| ХЕхе Мастъре )
Ние не сме под домашен арест и затова използваме максимално да хойкаме. Малката маймунка май вече ще я водя без количка на разходка. Голям кеф да ходи . Да му мисли майка й :p | |
| | | KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 31, 2011 11:16 am | |
| Аз няколко дни бях без нет, но отново съм на линия Не знам дали да се похваля, но от понеделник започвам работа в една фурна в близост до нас. Заради децата ще карам само нощни смени. Ще съм всеки ден от 19ч. докато има работа. Ще имам два дни почивни, но не е ясно кои. Въпрос на договорка с другите. Работата не е нищо особено, заплащането също,. В началото ще сортирам хлебчета, ще сгъвам джобчета, ще пакетирам и т.н. Идеята е да разнищя целият процес на производство, но за в бъдеще ако се харесаме ми обещаха хубави неща. Ако се справям, ще ми увеличат заплатата, а може да ми предоставят и условия за по-нататъшно развитие. Каза ми, че му трябва човек, който да му подрежда бумагите, да му търси евентуални клиенти, а ако реша може да ме прати и на курсове на квалификация свързани с контрола на качеството..ако съм разбрала правилно Собственикът е арабин и се държа много добре. Надявам се да е и коректен в плащането и изпълнението на дадените обещания. Със започване на разговора по м/у ни, още в началото ми каза, че има идея за мен. Попита ме защо държа на нощните смени и след като му обясних се съгласи. Предложи ми две евентуални схеми за по-нататъшно развитие - едната, за която вече ви разказах и другата - самият занаят. Първата ме блазни и ще я преследвам кат бесен доберман, а от втората ще открадна каквото мога | |
| | | KENGA Кукуруку
| | | | Buria_v_chasha Баба с бебе
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 31, 2011 11:43 pm | |
| ДАни, работила ли си друг път на смени? Една седмица нощна е ужасно много да не говорим за постоянно | |
| | | Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 12:05 am | |
| Ама че скапан ден!!!!!!!! Ужасен! За 3 дена съм спала не повече от 10 часа общо,счупих се от работа и днес след като минахме 200км продадохме за покъртителните 8.40лв. БЯСНА СЪМ! Тъпанари, не стига,че продават като луди нашите неща,ама чакат, защото ние можем да отидем винаги. Идат, накупят си сега от София китайските боклуци и си изхакат парите, а после като там вече няма се сещат за нас... Кво да кажа... малоумници,а ако спрат да зареждат,щото се направят на много знаещи след 2 месеца се обаждат с мазен глас по телефона да ни обясняват,че ги харесвали нещата ни и се търсят. Идиоти,... ся ние ще има да ги чакаме малоумните майки да купят на нещастните си деца китайски глупости с които са като в найлонови торбички ама са им ефтини и после да се сетят,че не им е изгодно да си вакумират децата и да си купят от нашите неща.!!!! Ами тфа е ! | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 12:08 am | |
| Ей,ей споко де Я кажи как е ученика | |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 2:24 am | |
| ) Рени, ученика е за цял ден вече. След малко ще отивам да го прибирам, сутрин отива с желание, даже не ми казва чао, слиза по стълбите като ми показва,че ще се държи за стената,звъни на звънеца влиза събува се и си влиза в стаята без да поглежда назад! А тази сутрин излезнаха 3-4 деца от групата му и той като ги видя толкова им се зарадва! И всички в градината се чудеха какво е "ДАДА", докато не им казах,че това съм аз, сега като ме видят не казват " Тони, виж идва мама"„ а казват "виж кой е дошъл- дада!" аз съм единствената "дада" в градината!!! | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 2:37 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
- ДАни,
работила ли си друг път на смени? Една седмица нощна е ужасно много да не говорим за постоянно Никога до сега не съм работила на смени, още по-малко нощни. Идея си нямам какво ме чака, но ще трябва да издържа някак си няколко месеца. Поне зимата да избутам и детето да се приспособи към живота в яслата, па после ще му мисля. | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 3:22 am | |
| - KENGA написа:
- Buria_v_chasha написа:
- ДАни,
работила ли си друг път на смени? Една седмица нощна е ужасно много да не говорим за постоянно Никога до сега не съм работила на смени, още по-малко нощни. Идея си нямам какво ме чака, но ще трябва да издържа някак си няколко месеца. Поне зимата да избутам и детето да се приспособи към живота в яслата, па после ще му мисля.
Работила съм години на 3 смени и след 3-тата нощта съм се молела да дойде петък или събота за да спре това. Бях с големи деца и въпреки това беше ад. Карах веднъж в месеца една седмица нощна смяна и после цял месец не можех да се възстановя и не съм аз,която се оплакваше,но и колежките. Търси си друга работа или искай да не си цял месец.....колкото и да си издръжлив,това не е като да седнеш да седиш пред пс-то и да си чатиш или да се занимаваш с домакински задължения.... | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 7:20 am | |
| Честито за новата работа, Кенга ) Аз пък си мисля,че може и да успееш да се справиш. Имам много познати,които са работили вечер,свиква се А брат ми в продължение на месеци караше такси през нощта, а денем ходеше с колата да продава. Нищо не се знае,пробвай,апък ако не стане и човекът е разбран може и да промениш смените, а не да изпадаш в крайности и да се отказваш преди да си започнала. А аз искам да ви споделя нещо, след като изброих как се чувства Тони в градината... тва не е моето дете... моето дете не яде и не казва след като е приключило "нани" и не тръгва към леглото Сега е в леглото, и не е издал звук,мълчи и ще заспи всеки момент. Колко е променен за 2 седмици ( Не че ми пречи.. просто е различно, като ме нямаше тея дни не съм забелязала разликата, аи си мислих,че няма да иска да си легне рано и карах Миро да стои при него в стаята... а то ...... все едно е чуждо дете тука | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 9:53 am | |
| Утре моята щерка за първи ден ще е на ясла. Милата, хич не е наясно какво я чака. Дано лесно да свикне, че ми е много на мисъл :? От днес с ЧЕЗ сме 0:0 | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 2:51 pm | |
| Кенга,ще свикне. И аз си мислех,че е кой знае кво, а сега дребното тича с все сила на яслата без да поглежда към мен. Интересно им е там,не го мисли Ще свикне и ще и е хубаво ) Нали всички предпочитаме да сме с приятели а не с майките си ) Колкото и представления да и изнасяш и колкото и да има свобода,ако е самичка и е скучно ще видиш че там ще и е супер | |
| | | full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Сеп 01, 2011 10:38 pm | |
| Ах какви сте ми сладури!!!! Кенга...жена ми бачкаше нощно време в един хлебозавод...ми първо нямах жена...второ не знаеше горката на кой свят е...да не говорим че за децата пък хептен нямаше сили...зорлем я накарах да напусне...инак вече щеше да съм я отписал!!!! Не подценявай нощният сън...липсата му води до куп здравословни проблеми...но ще го усетиш като почнеш...не се засягай...просто ми е жал че се подлагаш на нощен труд...а не ми се ще да се съсипваш без време!!!! | |
| | | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 12:23 am | |
| Днес щерката се е справила отлично в яслата. Малко е плакала, почти сама се е нахранила, загубила си е шнолите, играла е с децата и т.н. Когато я взех беше спокойна. Ще видим обаче утре дали няма да надуе гайдата от рано след като вече знае къде отива На обед така ми падна кръвното докато чаках на опашка за да си купя хляб, че 15мин. седях в колата пред магазина и не можех да мръдна. Ели ми викаше, че й се пишка, а аз нямах сили даже да й отговоря. Станах вир-вода, разтреперах се, прежълтях...хората само ме питаха как да ми помогнат и могат ли нещо да направят. Едва се прибрах. Скоро такова чудо не ми се беше случвало :? Не е зле да започна да ям редовно за да не ми се случи отново. | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 12:29 am | |
| Браво на детето Дано не реве въобще,ама това е невъзможно Ти знаеш де. Даже и да им харесва си реват сутрин. По повод прилошаването....случвало ми се е и не е било от нехранене,а просто от рязка промяна на Т . По скоро в такива ситуации пийни вода. Възможно е да ти е паднала кр.захар щом не си се хранила. Носи си бонбонки в джоба . И как ще караш нощни смени като не се храниш? АААААА Добре,че е имало свестни хора около теб. Тук в Русе да ми се случи едва ли някой ще се спре...ще те сритат,чи им пречиш на пътеката и ще отминат | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 12:36 am | |
| Рени, това се случи насред село Преди години в София просто ме подминаваха, а някои ме гледаха осъдително. Стана ми лошо, защото не бях яла нищо. Бях на няколко кафета и пушнах една цигара и....ми идеше после да си бия два шамара. Уж съм решила да ги спирам ама нищо не правя по въпроса. Или поне не правя достатъчно | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 12:40 am | |
| | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 12:43 am | |
| | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 12:48 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 12:50 am | |
| | |
| | | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 1:00 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
- KENGA написа:
- Изненадах се, че са не 2, а 4 сестри. Изглеждат мили, дано не греша в преценката си. Докато чаках ги чух как умоляваха малката да не им изяжда салфетките
Ми давай и повече плодове хаха явно се мъчи да наваксва целулоза със хартията хаааахахаааайааааа Поздравления за разходката. Милото, дано не го е заболяло много Ние отдавна не ползваме количка. Може би вече половин година. До сега само я развозвах в колата, но от тази седмица вече окончателно съм я прибрала в очакване на следващият си собственик. Чао от мен. Отивам да се организирам, че имам няколко неща дет трябва да свърша. После ако ми остане време искам да седна да се поровя в нета за едни..нещо като статийки...може би | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Сеп 02, 2011 5:53 am | |
| Щях да ви казвам нещо и забравих! Все тая! Мислих си днес,че скоро форумът съвсем ще замре, всички ще сме на работа и ... я се появим я не Дано все пак да си остане една тънка пътека насам в РС-тата ни. С мен не се случва нищо, ще почивам тея дни От утре като се почне, че май цялата следваща седмица, почивните дни дребосъка няма да е на ясла, чудя се за сряда дали да го пратя,че нашите ще са извън града и аз няма да имам кво да правя на работа. В четвъртък Миро заминава в Троян. Под секрет ще споделя,че много се радвам, ще си почина малко от него И ако се чудите що така казвам - НИКОГА не съм имала връзка с някой от Стара Загора, така че не сме се и виждали, а сега с Миро си мечтая за малко спокойствие, да си пусна филм на компа, да си постоя до късно, да с говоря с приятели, да ида да пийна някъде и да се оплача от него Пък и той също ще си почине от мен! Няма да е зле да си залипсваме малко Кенга, в нашата градина не знам колко лелки ги гледат, ама постоянно се сменят, уж били 3, не знам. Обаче започвам да се ядосвам! Вярно е,че Антон не ходи с дрехи купени от магазина, а направени от нас, нямат картинки и т.н. но са хубави чисти и спретнати, но ВИНАГИ е с обратно обути панталони,което не е голям проблем,но днес ми стана много смотано! Всички деца едни сладки инаглесени, Антон облечен с една тениска и запасан като селски ерген,бахти. Не могат ли да се държат нормално,всеки ден им казвам да го събличат, понеже от тук го изпращам по-облечен,понеже до нас има гора и пътуваме доста докато стигнем до градината ( караме първо Миро на работа,който работи в едно село от другата страна на СтЗ, после се качваме в градината) Първо слагах горни потници в раницата, а под тениската му сутрин слагах долен-бельо. Събличаха потника и го оставяха по тениска, започнах после да слагам връхен потник сутрин под тениската, барем се сетят да свалят тениската,а да го оставят по потник,.. да ама НЕ! А после бил болен, как няма,прибрах го с ЧИСТО мокра тениска,ако щете ми вярвайте, такава мокра тениска аз през живота си не съм виждала. Стана ми много тъпо, има раница пълна с дрехи,а оставен с няква тъпа тениска и то запасан и отгоре на всичкото с ЧОРАПИ! В сряда ще им обясня как стоят нещата и да го събличат малко, все пак тук е свикнал да ходи по боксерки само до 8-9ч. вечерта,а там са го навлекли като луди!!! И да не говорим че се отвратих от вкуса им на обличане,направо останах изумена! Никгоа не съм си виждала детето толкова грозно облечено,дори вкъщи изглежда по-добре... все едно е някво изпаднало клошарче,а всички дрехи са му нови,ама като го запашат и му дръпнат гащите прилича на циганче | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Без правила 5 | |
| |
| | | | Без правила 5 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|