Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Next
АвторСъобщение
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

Без правила 5 - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 7:21 pm

Аз пък съм си купувала много хубав ориз и течен сапун. Други неща май не съм пробвала. Аааа, и на много хубави банани попаднахме веднъж! Знам, че има много боклуци, както в Плюс-а имаше, но с течение на времето ще ги разуча Laughing Ще изчакам поне седмица да отмине навалицата Laughing
Върнете се в началото Go down
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 7:24 pm

хахах Smile Мда... аз козметика не си купувам, купувам си обикновен сапук демек не течен, купувам си 2-3 определени шампоани Smile не се мажа с квото и да е било и ич не се заглеждам по тея неща, за тях не знам,но определено храната им е ... шут!!! Smile И е скъпо, а уж било най-евтино.. дрън дрън...... Smile) Ние се отказахме от тоз лидл.. сега си ходим на пазара и.. ни излиза същото Rolling Eyes
http://www.talasymi.forum.st
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 7:32 pm

Добро утро!!!
Таласъмке за Лидл си абсолютно права но пък от бабите не може и да влезе човек!!!! Laughing
Относно бойлера...задължително да го заземите, той се занулява но заземяването е елементарно и ти спестява подобни неприятности rock Laughing ....значи набива се една поцинкована шина в земята, може и тръба но да е поцинкована може и медна, полага се най малко на метър дълбочина и със съответните връзки и на определеното за целта място на болера се заземява пък зануляването нека си стои...по този начин всички вредни токове и оттечки няма да са върху вас...между другото и по нулата тече минимален ток, именно той е причината за щипането...ще си позволя още един съвет да ви дам, продават в магазинната мрежа бойлерни изключватели но такива дето прекъсват и фазата и нулата, желателно е като се къпете преди да влезете в банята да изключите прекъсвача пък си се къпете спокойно!!!! Lud rok
Стига съм ви давал акъл че се превърнах в някой всезнайко!!!! Embarassed Laughing
Айде лек ден на всички и болните дечица бързо да се оправят!!!! Wink

р.с. Забравих да допълня за бойлерите че лятото като е по суха земята, там дето е шината и сипвайте по една кофа с вода и няма да има проблеми!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 7:39 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Мастъре и нашите мислят нещо такова да правят,ама не съм много на ясно, щото не разбирам хич... Wink))
Иначе за теб -> поклон Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 7:48 pm

Засрами ме Таласъмке, не заслужавам чак таквиз поклони, не съм толкоз велик!!!! Laughing
Айде доскоро че отивам на бачкане!!! Wink
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeСря Май 11, 2011 8:24 pm

Бъхтам се тук над едни хартиени цветя/рози и те все не ми се получават. Мъж ми вчера ми показа една техника, за която вече знам и ми вика бъди креативна. Абе ква креативност с моите две леви и и нула въображения Rolling Eyes На него си му идват идеите и му се отдава ама на мен ич Sad Ще со потъжа малко и пак ще се захвана
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 2:34 am

KENGA написа:
Бъхтам се тук над едни хартиени цветя/рози и те все не ми се получават. Мъж ми вчера ми показа една техника, за която вече знам и ми вика бъди креативна. Абе ква креативност с моите две леви и и нула въображения Rolling Eyes На него си му идват идеите и му се отдава ама на мен ич Sad Ще со потъжа малко и пак ще се захвана
Ако Маркони връзва мухички за риболов, да знаеш че заради туй му се получават идеите!!! Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 2:37 am

Преди мъничко завърших един фото албум. Мисля, че стана хубав. Ще ви го покажа. Тъкмо му се зарадвах и какво направих не знам ...опитах се да го съсипя. Една от сраничките се прокъса. Подлепих я но се съмнявам да стане добре. Много, ама много ме е яд на себе си Sad
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 2:41 am

full-master написа:
KENGA написа:
Ако Маркони връзва мухички за риболов, да знаеш че заради туй му се получават идеите!!! Laughing
От много отдавна не е имал време да седне да връзва мухи. Веднъж се опита мен да ме подхлъзне. Аз да започна да ги правя и да ги продавам после. Ама аз да не съм вчерашна, бееее. Ще връзвам, а той ще ходи да ги къса и в крайна сметка нищо няма да продам.

Той по принцип си е творец. Тя и работата му е такава, а аз съм си пълно дърво, но поне се опитвам малко от малко да си издялам треските дет толку ми пречат
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 5:31 pm

Искам някой да се телепортира с детето си у нас и да гледа и мойто пък аз да спя, желаещи???
пфф, снощи...днес.. бях на работа до 2ч. направо се разглобих,докато си легна докато заспя стана 3 и сега Буден броя овце броя,ама кел файда, тони буден Sad
Миро, извинявам се,ама хич не съм ти чела поста.. Smile Първо да си отворя очите.. кафе
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 5:50 pm

Таласъм написа:
Искам някой да се телепортира с детето си у нас и да гледа и мойто пък аз да спя, желаещи???
пфф, снощи...днес.. бях на работа до 2ч. направо се разглобих,докато си легна докато заспя стана 3 и сега Буден броя овце броя,ама кел файда, тони буден Sad
Миро, извинявам се,ама хич не съм ти чела поста.. Smile Първо да си отворя очите.. кафе
Аз па съвсем нема да го чета щото съм му сърдита,че не ме уважава и забравя Crying or Very sad

ПЪк за Лидъла....не съм ходила щото Миро не ме е завел Razz Той само по магазини ме води да харча
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 8:27 pm

Кенгаа..не си изпущай мъжо за нищо на света!!!! Laughing

Миро, големи премеждия си имал, добре че не си се осветил!!!! Idea
Преди 4-5 години на тъщата и занесохме 3 помпи за поливане, в случай че някоя даде фира да не бучи че са и изсъхнали доматите и краставиците!!!! Laughing
Да обаче у енергото става фал и по нулата почва да тече фаза....демек чисти 380V....да ама тъщата требе да полее на всяка цена и три помпи си заминаха!!!! Crying or Very sad
Естествено пак буча като трактор, но пък и купих лейка за да нема грижи!!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 11:09 pm

Здравейте,
ние се разходихме хубаво. Ходихме на едно барче. Аз си пих кафето Сиско си игра много добре. Храни гълъбите с трева хихихи,аз със солети. Установих,че по добре играе като няма деца да я блъскат и раздвояват. После чинно си седна в количката и до колата стоя мирно bee
Купихме си месо за пържолки и довечера ще празнуваме,че сме ергени Razz

Вие де се губите? Ася пиша ти отсъствия- много! Кенга на теб по малко.
На Таласъмка няма щото ми въри по акъла и сменя кот не ми харесва по форума хихих
Дарка я няма никаква. Мимоза и тя! Толкова ли сме скучни,че вече ни зарязаха?
Мастъра му пиша - 6 щото почна да е редовен.
На Миро- 3 Twisted Evil Без правила 5 - Page 6 3327560342
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 11:22 pm

На Миро минус 3 ли Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз не пиша,щото по цял ден дремя на двора Smile Днес така ме напече слънцето,че щях да заспя на пънчето... сега чакам най-накрая туй магаре да се унесе и заспивам, иначе ще го нашляпам, може ли хората да заспиват за 20 минути ние се преспиваме час и половина и си викаме и се караме и се молим иии........ Без правила 5 - Page 6 3327560342
както и да е Smile спи ми се!!!
иренчо, що сте ергени“??? Сваляч
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 11:25 pm

Таласъм написа:
На Миро минус 3 ли Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз не пиша,щото по цял ден дремя на двора Smile Днес така ме напече слънцето,че щях да заспя на пънчето... сега чакам най-накрая туй магаре да се унесе и заспивам, иначе ще го нашляпам, може ли хората да заспиват за 20 минути ние се преспиваме час и половина и си викаме и се караме и се молим иии........ Без правила 5 - Page 6 3327560342
както и да е Smile спи ми се!!!
иренчо, що сте ергени“??? Сваляч
Щото кака отива при баща си Razz
По повод заспиването Сиси заспива напоследък за 2-3 минути хихих
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 11:28 pm

Афе.. ти си дресирала детето,аз знам.. Sad(
И от 8ч. да сме на двора... 1 час и полофина и тваааааа ееееее........................ Sad пита ли ме ся как го чакам само да си затвори очите и съм се хоризонтирала до него Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeЧет Май 12, 2011 11:59 pm

Таласъм написа:
Афе.. ти си дресирала детето,аз знам.. Sad(
И от 8ч. да сме на двора... 1 час и полофина и тваааааа ееееее........................ Sad пита ли ме ся как го чакам само да си затвори очите и съм се хоризонтирала до него Laughing
Лягаш, слагаш до теб,гушваш го и му казваш " Хайде затваряй очите да видим кой по бързо ще заспи" Децата много обичат такива състезания любов Буден
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 12:58 am

Моите не си падат по тези състезания. Малката само чака да ми види гърба или да си затворя очите и хуква.

Колата вече си има нов джам. Преден зелен, а останалите бели. Ама който не мисли какво прави, така еКак се изложих...като една голяма кифла. На тел. за контакт бях дала старият номер и цяла сутрин досаждах на един изключително търпелив мъж с моето стъкло
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 1:59 am

Кенга, що имаш зелен прозорец??? Shocked Rolling Eyes Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 2:59 am

Laughing Laughing Laughing едните са чисто бели като тези по домовете ни, а другите са със зеленикав отенък. Ние си мислехме, че другите прозорци на колата са бели и в последният момент решихме да го сменим с бял. Да не правим циганска история. Хората обаче вече бяха тръгнали по адреси та не стана, но...сега виждам, че и др. май са зелени Laughing Абе и с това се изложих кат един кифлоч, ама карай. Нали вече всичко е ОК, ще си остане между нас Wink
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 4:24 am

ахааааа Smile Е нищо ся , можеше розоф да си купите Smile
аз чакам нашите да си дойдат, мразя когато пътуват да нямам връзка с тях,както днес. Ходиха в Бургас, трябва да са се върнали и вече да са прибрали Миро от работа и да са си у нас!!! Винаааааги се спичам след път като закъсняват Rolling Eyes
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 4:55 am

поздрав за всички хихи/ четете текста !/
http://vbox7.com/play:361d7e09
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 7:11 pm

miro20 написа:
тройка ?? Smile тва си е комплимент Smile

какви 3-ки ???

Айде,добро утро на всички! Smile
GOBLIN
информиран
информиран
GOBLIN

Брой мнения : 341

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 7:15 pm

Ехооооооооо,добро утро.
Абе,кой е Миро?
Мастърче,толко па каръшка работа с твоята тъща... Laughing Laughing Laughing
Тала,спинкаш ли сега или Тони пак е буден?Ама вие поне си имате дворче,за което ама така ви завиждаааааммммммм...
Ниее с Лия сме сами и нали знаете когато човек се закани да си отспи,че се ококорва в 7,та и аз така.Днес ще ходя до Метро,че само днес има едни тенджерки под налягане само за 22 лв. и нещо.Имам си,ама от старите и тежи повече,отколкото побира. Laughing Laughing Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 8:16 pm

Dobro утро Very Happy Преди малко ставам и мисля днес да си мързя Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 6 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 6 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!