Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next
АвторСъобщение
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

Без правила 5 - Page 21 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 3:15 am

full-master написа:
Ася написа:
Ааааа, не се работи в петък следобед Laughing Laughing Laughing Laughing , виж, човекът е бачкал до обяд, предостатъчно е Laughing
Ей пак не схванахте значи Laughing ...от 20 години бачкам на смени...ден първа, ден втора...демек първата почва от 6 и свършва..обикновенно кат дойде смяната!!!! Laughing

Инак три дни ме духа ветъро та ме размаза...ама луд умора нема...щото не излезнах от реката...ама издухан Laughing ...
Ай доскоро!!!! Laughing

И квооооооооооооо сега риба от магазина ли ядете tanc
Върнете се в началото Go down
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 3:50 am

:Рр Хубу Рени! Smile Или септември или март!!! поклон
http://www.talasymi.forum.st
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 3:56 am

Buria_v_chasha написа:

И квооооооооооооо сега риба от магазина ли ядете tanc

Ми да ти кажа честно Рени...точно от магазина домашните предпочитат да ядат Laughing ....аз затуй от три четири години едно рибе не съм донесъл у дома...всичко дет се улови се снима ако си заслужава и се пуска обратно у гьола да си плува на воля...те такъв смахнат риболовец съм аз!!!! Laughing

Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 7:14 am

Тук всичките сте с различна степен на лудост Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 7:22 am

Ами затова сме се и събрали...
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 7:25 am

Така е tanc tanc tanc
Моят комп ей сега ще се изключи, не му работи перката за охлаждането и нали си имам майстор у нас, няма кой да ми го отвори да я оправи зло , та като загрее, директно се изключва.
Обаче, да ви кажа, май няма да го оправям Laughing , така се задържам повече в истинския живот Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 7:39 am

То и тоз живот ни е истински бе Ася Smile Вземи като за начало да го изчистиш Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 7:49 pm

Добро утро!!!!
Днес май се очертава да не духа...почна да ми липсва вятъра!!!! Laughing

Цитат :
Тук всичките сте с различна степен на лудост

Лудустта е мечтата на нормалните...пък и си е друго да ти е все едно Laughing ...
По този повод си мисля че има и по зле от нас на тема лудост...

http://www.bnews.bg/article-30514

Най ми хареса за френските прасета!!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 8:51 pm

хахах Мастъре, уникално! Smile Без лачени обувки...!!! Smile А на онез без бельо дали им е задъжлтелно пък да са с лачени обувки Funny
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 10:51 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeВто Юни 28, 2011 11:54 pm

gaah gaah gaah gaah gaah Всеки ден тичам с малката по 45-50 минути на един огромен паркинг-тя гони гълъбите,аз нея ,но кг ми си стоят и не мърдат
Трябва да ходим да поръчваме новата униформа а кака,но се притеснявам защото един месец е с едно тегло,следващия с 5 кг надолу,после обратното....май ще изчакаме до август.
Мисля за няколко дни да отскоча до село с децата да подишат чист въздух и да ви лиша от моите глупости. Само се чудя как ще оставим тати сам....ако ме няма хич няма да се сети да яде . Вече изглежда като анорексичка,ама в мъжки вариант.
А Сиси бърбори много и се обяснява като голям човек,но побеснявам като хване за ръка някой по пътя и хуква с него. Хич не се обръща да ме види къде съм,а в къщи не дава никой да я пипа,облича и храни вместо мен. Е те на това какво му викате? gaah gaah gaah
Днес хванала пак енциклопедията и гледа едни гълъби и сочи гълъбите и после коленете си и охка ли охка....чак след няколко минути разбрах,че ми обяснява,че като е гонила гълъбите вчера падна и си обели коленете и я боли Very Happy
После намери пингвини на картинките и ги сочи и после дига ръце все едно кючек играе и се кълчи...чудих ,чудих се,а то било за една реклама по Тв,където има пингвини Very Happy
Та така...
Преди малко легнала да спи и се бута в мен под мишницата ,аз се отдръпна,защото диша тежко-тя пак...и така няколко пъти. Нашата искала да ми диша потта!!! Ужас! После спейки ме ближе Shocked Shocked Това дете не се развива нормално. Кой нормален човек ще иска да диша пот!
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 12:00 am

Laughing Laughing Laughing Laughing Funny Funny Funny Funny
Рени, умори ме! Smile) хахахахха А иначе ако знаеш онзи ден какво се случи! Smile) Тони си забил някъде трънче на ръката, дребно и не се вижда нали.. и идва и ми вика "ох" и така няколко пъти и аз нищо не разбрах!!! И после отидох,гледах,гледах и виждам едно маааааалко трънче Funny Махнах го с пинсетата и после се разхожда с пинсетата и си маха трънчетаа и вика "охх" Laughing Laughing
Пък иначе що не наготвиш любимите неща на мъжо ти за няколко дни напред,че да се храни и после да не те обвинява,че заради теб е толкова слаб! Ти му наготви,а той сам да си решава,след като е доживял до 40г. ще доживее и още няколко дни сам Laughing Laughing Laughing Laughing
Ииииии.... кво друго Smile) А даааааааааа, за потта туй ми се вижда пресилено, или миришеш на парфюм или малката й харесва аромата ти и тфа е чиста случайност :РР или като си я кърмила като малка си я слагала близо до мишницата ти и е свикнала с тоя ти аромат Funny
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 12:05 am

Дани,
аз ще му наготвя,но откакто сме заедно не знам какво му става....преди се е хранил почти както сега/е не така разнообразно/,но си е поддържал теглото... Откакто родих тръгна назад ....този месец е свалил пак 4 кг. Та той не прилича на човек вече Crying or Very sad . Всеки път майка му като го види и само пита дали се храни.... чувствам го като камъни в моята градина...а както виждате всеки ден има 1,2 и 3-то. Даже се скарваме понякога да седне да яде. Ако не настоявам няма да седне. Бой
Честно понякога ми омръзва.....не ми стигат тия 3-мата келеши,че и за голям разумен уж човек да мисля!
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 12:16 am

Смяяяятай.... Smile Ами кажи му,че теб лично не те кефи да те обвиняват,че е вечно кльощав тъй че да яде... Тва пък наистина бахти,имаш 3-ма келеша на главата и един .... още по-голям! Evil or Very Mad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 12:17 am

и готви по-нездравословно Funny че да заприлича на човек Smile Пържени картофи всеки ден с кетчуп,майонеза сирене ... глад

Buria_v_chasha: (Нейното мнение в моето Laughing )
Проблема е,че той почти не яде нездравословни храни с изключение на бирата и ракията Twisted Evil

Последната промяна е направена от Таласъм на Сря Юни 29, 2011 12:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 12:29 am

Funny Funny Funny Funny Funny Funny Funny Funny
Ами да се взема в ръце и да започва да яде като хората!!! Smile) Обясни му :РР И виж ко ти писах на скайпету ПиЙни
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 12:52 am

Забравих да се похваля....имам нова прическа Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 1:50 am

Дай снимка! Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 3:55 am

Рени ...да не вземеш да ни уплашиш ся!!!!! Laughing
Инак ги води децата на въздух без да мислиш много за мъжо...не е бебе да не може да се оправи я!!!! Laughing
Ай доскоро!!!!!
Чакам петъка щото Дунава ме зове!!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 4:06 am

Мастъре,утре ще ти сменя ранга на Отплуваща риба Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 4:19 am

Таласъм написа:
Мастъре,утре ще ти сменя ранга на Отплуваща риба Laughing Laughing Laughing

Отплувалата по ще ми отива....хахахаха...само да не ме изЕдат големите риби нейде!!!! Funny
Но пък ще ви чета ежедневно... така да знаете!!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 4:41 am

И ние в събота сме за риба tanc tanc tanc
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 4:48 am

Buria_v_chasha написа:
И ние в събота сме за риба tanc tanc tanc

Ахааа...конкуренция значи...и да вземе да оставите малко и за мене Бой .... Laughing

Нека ви пренеса на две места с много мъка..... Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593404.0
След моя пост заключиха темата...защо ли??????
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593404.180

Ся ще ви пренеса на другото място...лесно ще ме познаете и там!!!!!
http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2625.0

Никога немога да разбера що се вкарват в таквиз филми и после реват кат магарета из форумите....Боже колко мъка има на този свят!!!!! Crying or Very sad

И си опичайте акълите щото става мазало!!!! Бой Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 4:56 am

Преживяла съм го отчасти..не същото,но подобно. Благодаря на Господ,че намерих истински приятел,който ми помогна в трудните ми моменти. Благодаря му и го моля за прошка,че нееднократно съм го правила на маймуна понякога като ме хващаха "братята".
Иначе кой каквото си надробил това сърба Razz
Още много мога да напиша,но сега ме мързи,пък и пикла всеки момент ще се прибере и ще вика от вратата " Папам" bee
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 5:12 am

Ще ми се някой ден да чуя и твоята версия Рени...нищо лично, просто събирам впечатления Laughing ....радвам се че си устояла на промените !!!! бира
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 21 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 21 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: