| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 11:30 pm | |
| - Buria_v_chasha написа:
- Таласъм написа:
- Миро, ние у нас не се молим. не ни знаеш кви сме хали и двамата Всеки иска нещо,просто сме още отвеени за семейство, а после ще си чукаме главите
Дани,да ти кажа това отношение сега не ви прави впечатление и си го приемеате,защото все още има някакви чувства помежду ви.... след примерно 10 години семеен живот,такова отношение ще е повод за караници и ..... когато чашата прелее ... Просто променете това отношение. След 10 години ще осъзнаеш,че имаш нужда от нежност ,внимание,което не сте "възпитали" в отношенията. Човек трябва да бъде дипломатичен и да "гали" с гъше перо/може отвътре да иска да издере очите хихи/. нещата се постигат с тактика и . Слушай кака си и не спори,а изпълнявай и няма да сгрешиш
Миро,тая книга немаш ли я на хартиен носител ?
Иначе ние днес за първи път ходихме на гости на един приятел с малката....и познайте....размести им де що намери- саксии,дрънкулки по секциите, наслага си всички бижута по врата и ръцете... ,качи се където можеше , разбута им пс-то и най-накрая аз цялата плувнала в пот от тичане по нея и неудобство казах да си ходим. Това е последния път,в който ходя някъде с нея | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 21, 2011 10:06 am | |
| Днес кучето ми тотално изтрещя. Нападна малката. Полудях като си видях детето пльоснато по очи, а кучето върху него тракайки със зъби в основата на главата Такива шутове изяде...добре, че нямах време да стигна до лопатата или нещо друго подобно. Иначе е много добра и умна, но кво й стана днес, просто не знам. На детето нищо му нямаше, но здравата се уплаши. Голям рев му дръпна, а като се успокои .. пак при кучето. А кучето едно такова виновноооо, само ми се подмазваше. Беше станала по-ниска и от тревата. После пък и котката подгони. След това се забавляваше като се катереше по стълбите и се мяташе от терасата в ръцете ми. Кат се замисля май и детето също нещо беше поизтрещяло. Луда работа Отивам да спя. Лекааааа | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 21, 2011 4:33 pm | |
| Бла, Кенга,тва е кофти случка... не мога да си представя кво би било ако видя голямо куче върху Тони,сигурно ще го убия Тук имаме в двора едно придошло куче, голямо е, не голямо кой знае колко,но едро, въобще не ги оставям сами! Малките да ги тормози,дърпа,бута и прочие,те нито имат смелост,нито сила,нито зъби вече,за да го ухапят. ... Бях си измислила добри отговори на думите на Рени главно-съгласителни,ама.. уф, хич не ми се пишат умнотии.. Искам мързелива неделя, искам да ида на пазар,може да измрънкам майка ми да си поразвеем малко дупетата.. ) и после ще чистим градината и ще си донасаждаме доматите и чушките,че останаха от мин. седмица. не че има гаранция,че ще стане нещо от тях де, но ... квото стане.. )) решихме вече да си направим градината в дървета, ще вземаме по малко,праскови,череши, сливи (сини), кайсии,круши и т.н. квото сабя покаже. Точно със скоростта, с която растат, ще са готови когато Тони освен смел,какъвто изглежда си е, ще стане и достатъчно способен да се катери по дърветата,за да бере на страхливата си майка червясали череши. А да, ремонта- стартирааааааааааааааааааааа, но чак на 5-ти,освен,ако по-рано не дойде някой лев. Ако не ме е срам щях да ви снимам "сега и после"..ама... ако видите кво е сега ще извикате социалните да ми вземат детето | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 21, 2011 9:32 pm | |
| привет, надявам се утре или вдругиден да ни изпишат! стискайте ни палци, че вече полудявам. целувки, весели празници ви пожелавам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 22, 2011 12:58 am | |
| - Ася написа:
- привет, надявам се утре или вдругиден да ни изпишат! стискайте ни палци, че вече полудявам.
целувки, весели празници ви пожелавам. Хайде идвайте си и кажи на Виктор,че разболее ли се пак ще му взема майката | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 22, 2011 2:25 am | |
| Зла!!! Аз пък се ядосах,днес за целия ден накарах моя любим да събере едни клони и да обърне 2 реда,което са не повече от 1 метър,ееееееее мамицата му ,голямо мрънкане... Казах му да събере дрехите от стаята, по-късно,казах добре. Казах му да иде с брат ми до магазина да купи некви неща,дето ми тряят да напрайм меденки с Тони...след малко било! Писна ми,казах му,че вечно играта му е по-важна от нас, той се размята тука,разсърди се: "не можело без да го изнервя и аз". Ей ся ще го духа,ако му продумам пък на и вече ще чакам сам да се сети да поиграе с детето или пък да направи нещо. Бас държа,че няма да се случи. После що ревял Тони като е с него.. ами що ли,все едно да реве с непознат, същото е. Тъпанар. Добре,че го има форума,че да си излея мъката,иначе някой ден тъй ще изригна,че ще си намери куфарите пред вратата Идиот.. вече ще си водя статистика, от утре си отварям един файл на компа и ще си записвам всяка вечер кво прави.. и ако случайно се появи ден,в който се е сетил САМ да поиграе с Тони без да съм му напомнила 85232 пъти...не знам, ... аз няма да го повярвам Отивам да си готвя меденки вече!!!!!!! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 22, 2011 3:17 am | |
| Асе, бързо оздравяване Смазах се от чистене, а не си личи. Два ни косим пикливият двор и още не сме го окосили. Много треволяк, много нещо. А и времето се скапа, та ще продължим утре. Седнах да отдъхна и после пак продължавам, че ме чака още куп пране за гладене, друго за простиране, метла и парцал. Мойто мъж обеща да изпържи риба за вечеря, че от няколко дни ги тормозя с една супа. Децата вече не могат да я гледат Детето все пак има следи от зъб и лека синина. Направо ми иде кучката да я | |
|
| |
Тити Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Брой мнения : 600 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 22, 2011 7:25 am | |
| Здравейте Нямаше ме доста време и идвам да се похваля. Бяхме на почивка в Турция и съм очарована от местата, които посетихме. Смятаме скоро пак да отидем. Асе носиш си лаптопа там ли? Утре дано си ви пуснат миличка, стискам палци | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 22, 2011 5:46 pm | |
| - miro20 написа:
- аз пък никъде не ходя
Ами, не ходиш ти!!! кой те знае къде си разхождаш джипа И аз никъде не ходя!!! Но днес отивам на работа, моя мъж каза,че не му се ходило,утре щял да отиде и аз реших аз да ида да поработя. хем да си направя новата пола за слонове,че нали ще се събирам с класа ми в четвъртък... | |
|
| |
Ася висша класа
| |
| |
Тити Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Брой мнения : 600 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 22, 2011 10:30 pm | |
| Асенце айде вече в сряда да ви пускат | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 23, 2011 8:02 am | |
| Миро,знам за Джипката,щото съм разбрала от форума,ама имам слонска памет и тъй тава.. нищо не изтървам.. Сега съм тооооооооолкова уморенаааа...преди малко се прибрах от работа..пффууу....И пак нищо няма да свършим,тая седмица пак ще се бачка вечерта... Миро днес не ходи на работа, аз ходих и се счууупих... имам мазоли от кълцане!!! оставям ви, лека Ася .. | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 4:53 am | |
| Миро, политиците все ще се оправят, така че хич и не ми се слуша за политика...а за младите юнаци дето са покрай Волен си прав, тя безработицата води до тaквиз образи, едно време ги прибираха по казармите ама.... Отивам да си направя греяна ракийка, че с туй гърло не ми е на кеф!!!! | |
|
| |
| |
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 8:29 am | |
| Честит празник Радвам се, че празниците свършиха. Много кинти харчим кат сме си всички вкъщи. Четири дни не успяхме да си окосим двора. Къде заради дъждовете, къде от мързел, ако не ми мине мързелива котка пътя ще го довърша през седмицата От два дни се опитвам да си подредя дрехите. Да сменя местата на зимни и летни, но малката не е много благосклонна към мен. Половината ги размених, остана ми още малко. Вече си мечтая да си видя подредени и оправени гардероба и стаята. След ден-два пуби излиза във ваканция. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 5:55 pm | |
| Добро утро, момиченца и момченца Денят започва супер,малкия още спи,а не май се пробуждааааа... те така де..... после ще си пиша ) | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 7:24 pm | |
| Добро утро!!!! Как сте, на мен ми писна от толкоз празници и пари хвърлени на вятъра за туй онуй!!! Гърлото и греяната ракия не му помогна, боря го с некакви лекове пък ще видим!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 10:08 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 10:32 pm | |
| добре дошли!!! )) Кажи сега, как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 11:10 pm | |
| Я имало нови хора вече Да се явят на отчет веднага | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Май 24, 2011 11:15 pm | |
| Кви са тея нови хора? все старите кучета сме си А ти имаш нещо да ми казваш, рении :Рр най-накрая съм си у нас! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 25, 2011 3:19 am | |
| Сладуранчета сладки :Рр заминавам пак на работа,ех,че ми е хубавооооо )))))) Обичам да има работа на работа, може да се хамалим,ама има кеш!!! кефче кефче, айде, всяка вечер мога да работя!! ) лека вечер пак | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 25, 2011 8:27 am | |
| Искам на работааааааааааааааааааааааааааа Искам да ям пица във Велико Търново... Искам секс на първа среща | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Без правила 5 | |
| |
|
| |
| Без правила 5 | |
|