Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Next
АвторСъобщение
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

Без правила 5 - Page 10 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 1:41 am

привет банда Very Happy
Ние като сме излязли от 9ч. та чак сега се прибираме. Водих Елица на имунизация. Голям рев му дръпна от влизането в още празният кабинет та до излизането. Не даде никой да я пипне, премери и т.н.
Един чичко си одра боята на врата в моята врата. Паркирала съм и съм се нагъзила да сваля малката. Чичкото се нагъзва да паркира и ми затвори вратата. После слиза и започва да цъка с език колко убава бяла линйка си има. То тва щото е много печен шофер. Нали е мъж?! Паркира на огледала и ми вика, че не е видял. Разбрал чак като я е закачил. Побесня и в яда си ми е нацапал колата с нещо като КМ. Е добре де, ама на мен ми няма нищо, а той си е тръгнал с бяла лента и позеленял от яд Twisted Evil
С детето дето цяла година се бъхтаме над уроците и по време на контролните беше чудо като изкара 4 или 5, а сега започна да ми носи 5-ци и 6-ци на преговорните изпити и все си дири почерпки. От три дни се опитва да ме докара до фалит. Laughing

п.п. Някой нещо разбра ли от поста ми?!! Мързи ме да се редактирам Cool
Върнете се в началото Go down
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 1:59 am

Кенга,
е така и аз побеснявам. Абе виждат,че съм свалила количката и съм се надупила да откопчавам малката от седалката и се разсвирил. Абе,цял паркинг свободен той точно в този момент иска до мен да спира. Evil or Very Mad
Единия ден даже казах грозни думи на един пенсионер. Амаха дет ида все те и все по важна тяхната работа. Аз да съм си стояла с детето у дома!/Това бяха думите му!/ Бой
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 2:19 am

Не се ядосвам аз на такива хора. По-скоро ми става смешно за тях и тъжно за мен. Нали и аз там отивам Wink

Аз обикновено не отварям вратата до край, точно защото кат се нагъзя вътре не чувам какво става зад гърба ми. Ама днес е изключение явно. Ама пък и чичкото акъл нямаше та и към отмъстителни мерки е пристъпил Laughing

В метрото обаче преди време една баба много ме ядоса точно с думите, че по обедно време трябвало да сме си в къщи, а не да заемам последната празна седалка(всъщност ми бяха отстъпили хората място). А аз бях тръгнала работа да върша. Не бях на разходка. И хич не ми се возеше на метро.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 2:48 am

Кенга,съжалявам,не съм ти разбрала поста,но не съм го чела, влизам само да кажа,че се чух с Ася туко що Smile много готин и младежки глас има Laughing Laughing Laughing Laughing лачена още! Smile
Вики бил пак с пневмония, разни там системи и т.н. надява се,че до края на седмицата ще се върнат у дома Smile Казах й,че ако има нужда от нещо и можем да й help-нем да звъни. Също ви и праща поздрави. Smile Амиии това е. Кенга, ще те чета после,че сега не мога, влезнах само да ви напиша това Smile
http://www.talasymi.forum.st
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 2:55 am

Привет банда!!!
Дано се справят Ася и детенцето!!!!
Вчера Бубето ми каза че се е чула с нея, много кашляло малкото пневмония го е пипнала....докато са малки са така, и моите убавици преминаха през този период, вечно си бяхме с бронхити и пневмонии особено докато бяха в детската!!!!
Я сега ги вижте, почнаха да ядат повече от мен!!!! Бой
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 8:18 am

Имам такива лоши спомени от абокати,че по скоро ще изтезавам детето в къщи,но ще опитам да спестя абокати Mad Кой знае как плаче горкия Вики Sad
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 5:55 pm

Пу първа Very Happy
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 6:28 pm

Buria_v_chasha написа:
Пу първа Very Happy

Бързаш а!!!! Laughing
Добро утро, ей, затопли се и се изпокрихте по градинките и сенките, никакви ви няма значи!!!!! Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 6:31 pm

Добро утро Very Happy
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 6:55 pm

Добро утро! Smile
Днес мислих да се разходя из града, а брат ми вчера ме обра.. не ми е писано да излезна тая седмица и тфа е!Smile
Нашите днес отиват в Карлово tanc най-накрая ще ми купят чехли Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 9:06 pm

привет, идвам за малко да си взема багаж и храна, Вики се подобрява, но все още е слаб, надявам се събота или неделя да ни изпишат, ако всичко е наред. Междувременно аз се разболях и оглушах, а синузитът ме мъчи като за последно. Благодарности на всички, които ни стискат палци да оздравеем. Таласъмке, много мило ми стана, че ми звънна!!!Поне в болницата е чисто и удобно, с тв и климатици, иначе не знам как щях да издържим.
Целувки, до скоро!!!
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 9:28 pm

Ех Асе, дано бързо се въстановите, радвам се че намери време и за нас!!!! Гуши
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeСря Май 18, 2011 9:44 pm

Абе, Ася, кво ми благодариш, аз хич не исках да ти се обаждам,ама щото Вики още не може да говори,иначе щях него да търся Laughing Laughing Laughing Laughing успех и дано да се изненадате с добри новини и да се приберете по-рано и по-здрави Smile Гуши да го цункаш малкото сладурче
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeЧет Май 19, 2011 9:33 pm

Ама днес никой още не се е обаждал! Smile Айде де, съживете се малко Smile Бой
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeЧет Май 19, 2011 11:12 pm

Жив Razz
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 1:46 am

АААА днес много мълчите. Пък аз пак ще ходя сама с бебка на разходка....Крум ще остава след работно време Mad .
От няколко дни е толкова кисела и само варди как да ме захапе.....бузи и ръце не ми останаха. Вчера и казвам да ме захапе за дупето,че поне по малко да стане,ама нъцки-неще Twisted Evil То кой ли ще дърто дупе хихи
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 1:50 am

Привет банда!!!! Laughing
Досега имаше екшън на халите, стана едно голямо мазало...тези от Атака са голема работа!!!!
Таласъмке нали знаеш че халите са на 100-на метра от мен!!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 1:52 am

full-master написа:
Привет банда!!!! Laughing
Досега имаше екшън на халите, стана едно голямо мазало...тези от Атака са голема работа!!!!
Таласъмке нали знаеш че халите са на 100-на метра от мен!!!! Laughing
Четох за това в нета. Ей,тия от Атака големи побойници хихих
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 2:17 am

Buria_v_chasha написа:

Четох за това в нета. Ей,тия от Атака големи побойници хихих
Заради тъпизмите на Волен пострада доста народ, гледах го директно по канал 3 на Сашо Диков!!!!
Обаче ревовете и крясъците се чуваха доста ясно!!!
Аман от тъпизми!!!
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 10:39 am

Абе, тоя няма ли кой да го затвори в лудницата, бееее Mad Чух нещо по новините, но не гледах. не ми и трябва. Народа съвсем изтрещява Evil or Very Mad
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 7:29 pm

Винаги има провокатори и те не са случайно попаднали хора. По митинги, мачове...по всякакви по род и тип обществени сборища.

Ама ми става гадно, тъпо като гледам такива неща, а снощи прегледах репортажа. Миии, не го намирам за нормално всичко това. Стана ми мъчно за ченгенцата, май само на тях им влязох в положение...другото си е политика от дето и да го погледнеш Evil or Very Mad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 7:56 pm

Аз лично.. май не се интересувам от политика, ама ей такива.. им се чудя,дето се правят буквално на маймуни, на мен мие смешно да гледам едни големи обещания,едни обиди и кой знае кво,като се има предвид,че всички са един дол дренки... а пък се чудя тройно повече на всякви ненормалници, дето ходят по разни митинги и викат и се ...уф не знам как да ги определя. А тва вчера беше малоумно, на мен не ми пречат турците, те са си нормални хора и разликата в религията не тряя да е от значение. А случилото се преди 100 години не би трябвало вече да ни вълнува от гледна точка на това, че сме две отделни държави вече, съседи и както тук има турци,така и в Турция сигурно има българи... Случилото се преди трябва да си остане в миналото, естествено,че нас силно ни вълнува,но хората се променят и сегашните турци не искат да ни правят техни роби (освен в гледането на турси сериали озъб ) те тъка, не смятам,че е редно дори да се изгражда политика на ... етническа вражда. Smile

А да ви се отчета за днес, ще излизам,а ме мързи Smile Преди 5 минути се скарахме с мъжо ми озъб мухлю зло Не стига,че съм станала в 6ч. заради сина му, ами ще иска и кафе да му прая ааааа ма ха... казах му, че ме мързи! А малоумния ми баща пак се напрай на циганин,аман и от него, той ще дойде един път у нас когато има за ядене продукти от село и ще гледа как ядем!!! тъпак.... зло Ако някой се чуди що говоря така за баща ми.. :Рррр мога да ви кажа само,че като бях на 16 ми каза,че съм курва Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing после онзи ден разправял,че сме имали туй онуй с комшиите ни,аз и брат ми с тях двамата- брат и сестра. Ся очаквам някъде да се изцепи,че Антон не е от Миро Laughing Laughing Laughing Laughing После,днес се размрънка,че майка е отишла в село, а тя отиде да чисти пилета, само мрънка,че сме висели там.. охлюв .... пък като дойде знае да яде като за 6-ма,а после държи сметка, все едно има нещо общо с нашата къща!!! само глупости приказва... пффф Smile)) та иначе денят с прекрасен де,слънце, кеф, сега си удрям един душ прая си още едно отровно кафе и отивам за сандали и да пия бира бира
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 7:59 pm

Забравих да кажа добро утро! Smile bee
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 8:09 pm

Миро, ние у нас не се молим. Smile не ни знаеш кви сме хали и двамата Laughing Laughing Всеки иска нещо,просто сме още отвеени за семейство, а после ще си чукаме главите Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitimeПет Май 20, 2011 11:29 pm

Таласъм написа:
Миро, ние у нас не се молим. Smile не ни знаеш кви сме хали и двамата Laughing Laughing Всеки иска нещо,просто сме още отвеени за семейство, а после ще си чукаме главите Laughing
Дани,да ти кажа това отношение сега не ви прави впечатление и си го приемеате,защото все още има някакви чувства помежду ви.... след примерно 10 години семеен живот,такова отношение ще е повод за караници и ..... когато чашата прелее ... Просто променете това отношение. След 10 години ще осъзнаеш,че имаш нужда от нежност ,внимание,което не сте "възпитали" в отношенията. Гуши Човек трябва да бъде дипломатичен и да "гали" с гъше перо/може отвътре да иска да издере очите хихи/. нещата се постигат с тактика и Яхуу . Слушай кака си и не спори,а изпълнявай и няма да сгрешиш Lud rok

Миро,тая книга немаш ли я на хартиен носител Razz Ribar ?

Иначе ние днес за първи път ходихме на гости на един приятел с малката....и познайте....размести им де що намери- саксии,дръвкулки по секциите, наслага си всички бижута по врата и ръцете... Mad ,качи се където можеше , разбута им пс-то и най-накрая аз цялата плувнала в пот от тичане по нея и неудобство казах да си ходим. Това е последния път,в който ходя някъде с нея Evil or Very Mad
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 10 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 10 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: