| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 1:41 am | |
| привет банда Ние като сме излязли от 9ч. та чак сега се прибираме. Водих Елица на имунизация. Голям рев му дръпна от влизането в още празният кабинет та до излизането. Не даде никой да я пипне, премери и т.н. Един чичко си одра боята на врата в моята врата. Паркирала съм и съм се нагъзила да сваля малката. Чичкото се нагъзва да паркира и ми затвори вратата. После слиза и започва да цъка с език колко убава бяла линйка си има. То тва щото е много печен шофер. Нали е мъж?! Паркира на огледала и ми вика, че не е видял. Разбрал чак като я е закачил. Побесня и в яда си ми е нацапал колата с нещо като КМ. Е добре де, ама на мен ми няма нищо, а той си е тръгнал с бяла лента и позеленял от яд С детето дето цяла година се бъхтаме над уроците и по време на контролните беше чудо като изкара 4 или 5, а сега започна да ми носи 5-ци и 6-ци на преговорните изпити и все си дири почерпки. От три дни се опитва да ме докара до фалит. п.п. Някой нещо разбра ли от поста ми?!! Мързи ме да се редактирам | |
|
| |
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 1:59 am | |
| Кенга, е така и аз побеснявам. Абе виждат,че съм свалила количката и съм се надупила да откопчавам малката от седалката и се разсвирил. Абе,цял паркинг свободен той точно в този момент иска до мен да спира. Единия ден даже казах грозни думи на един пенсионер. Амаха дет ида все те и все по важна тяхната работа. Аз да съм си стояла с детето у дома!/Това бяха думите му!/ | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 2:19 am | |
| Не се ядосвам аз на такива хора. По-скоро ми става смешно за тях и тъжно за мен. Нали и аз там отивам Аз обикновено не отварям вратата до край, точно защото кат се нагъзя вътре не чувам какво става зад гърба ми. Ама днес е изключение явно. Ама пък и чичкото акъл нямаше та и към отмъстителни мерки е пристъпил В метрото обаче преди време една баба много ме ядоса точно с думите, че по обедно време трябвало да сме си в къщи, а не да заемам последната празна седалка(всъщност ми бяха отстъпили хората място). А аз бях тръгнала работа да върша. Не бях на разходка. И хич не ми се возеше на метро. | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 2:48 am | |
| Кенга,съжалявам,не съм ти разбрала поста,но не съм го чела, влизам само да кажа,че се чух с Ася туко що много готин и младежки глас има лачена още! Вики бил пак с пневмония, разни там системи и т.н. надява се,че до края на седмицата ще се върнат у дома Казах й,че ако има нужда от нещо и можем да й help-нем да звъни. Също ви и праща поздрави. Амиии това е. Кенга, ще те чета после,че сега не мога, влезнах само да ви напиша това | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 2:55 am | |
| Привет банда!!! Дано се справят Ася и детенцето!!!! Вчера Бубето ми каза че се е чула с нея, много кашляло малкото пневмония го е пипнала....докато са малки са така, и моите убавици преминаха през този период, вечно си бяхме с бронхити и пневмонии особено докато бяха в детската!!!! Я сега ги вижте, почнаха да ядат повече от мен!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 8:18 am | |
| Имам такива лоши спомени от абокати,че по скоро ще изтезавам детето в къщи,но ще опитам да спестя абокати Кой знае как плаче горкия Вики | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 5:55 pm | |
| Пу първа | |
|
| |
full-master Рекоплавател
| |
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 6:31 pm | |
| Добро утро | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 6:55 pm | |
| | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 9:06 pm | |
| привет, идвам за малко да си взема багаж и храна, Вики се подобрява, но все още е слаб, надявам се събота или неделя да ни изпишат, ако всичко е наред. Междувременно аз се разболях и оглушах, а синузитът ме мъчи като за последно. Благодарности на всички, които ни стискат палци да оздравеем. Таласъмке, много мило ми стана, че ми звънна!!!Поне в болницата е чисто и удобно, с тв и климатици, иначе не знам как щях да издържим. Целувки, до скоро!!! | |
|
| |
full-master Рекоплавател
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 9:28 pm | |
| Ех Асе, дано бързо се въстановите, радвам се че намери време и за нас!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Май 18, 2011 9:44 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Май 19, 2011 11:12 pm | |
| Жив | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 1:46 am | |
| АААА днес много мълчите. Пък аз пак ще ходя сама с бебка на разходка....Крум ще остава след работно време . От няколко дни е толкова кисела и само варди как да ме захапе.....бузи и ръце не ми останаха. Вчера и казвам да ме захапе за дупето,че поне по малко да стане,ама нъцки-неще То кой ли ще дърто дупе хихи | |
|
| |
full-master Рекоплавател
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 1:50 am | |
| Привет банда!!!! Досега имаше екшън на халите, стана едно голямо мазало...тези от Атака са голема работа!!!! Таласъмке нали знаеш че халите са на 100-на метра от мен!!!! | |
|
| |
| |
| |
full-master Рекоплавател
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 2:17 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
Четох за това в нета. Ей,тия от Атака големи побойници хихих
Заради тъпизмите на Волен пострада доста народ, гледах го директно по канал 3 на Сашо Диков!!!! Обаче ревовете и крясъците се чуваха доста ясно!!! Аман от тъпизми!!! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 10:39 am | |
| Абе, тоя няма ли кой да го затвори в лудницата, бееее Чух нещо по новините, но не гледах. не ми и трябва. Народа съвсем изтрещява | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 7:29 pm | |
| Винаги има провокатори и те не са случайно попаднали хора. По митинги, мачове...по всякакви по род и тип обществени сборища. Ама ми става гадно, тъпо като гледам такива неща, а снощи прегледах репортажа. Миии, не го намирам за нормално всичко това. Стана ми мъчно за ченгенцата, май само на тях им влязох в положение...другото си е политика от дето и да го погледнеш | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 7:56 pm | |
| Аз лично.. май не се интересувам от политика, ама ей такива.. им се чудя,дето се правят буквално на маймуни, на мен мие смешно да гледам едни големи обещания,едни обиди и кой знае кво,като се има предвид,че всички са един дол дренки... а пък се чудя тройно повече на всякви ненормалници, дето ходят по разни митинги и викат и се ...уф не знам как да ги определя. А тва вчера беше малоумно, на мен не ми пречат турците, те са си нормални хора и разликата в религията не тряя да е от значение. А случилото се преди 100 години не би трябвало вече да ни вълнува от гледна точка на това, че сме две отделни държави вече, съседи и както тук има турци,така и в Турция сигурно има българи... Случилото се преди трябва да си остане в миналото, естествено,че нас силно ни вълнува,но хората се променят и сегашните турци не искат да ни правят техни роби (освен в гледането на турси сериали ) те тъка, не смятам,че е редно дори да се изгражда политика на ... етническа вражда. А да ви се отчета за днес, ще излизам,а ме мързи Преди 5 минути се скарахме с мъжо ми мухлю Не стига,че съм станала в 6ч. заради сина му, ами ще иска и кафе да му прая ааааа ма ха... казах му, че ме мързи! А малоумния ми баща пак се напрай на циганин,аман и от него, той ще дойде един път у нас когато има за ядене продукти от село и ще гледа как ядем!!! тъпак.... Ако някой се чуди що говоря така за баща ми.. :Рррр мога да ви кажа само,че като бях на 16 ми каза,че съм курва после онзи ден разправял,че сме имали туй онуй с комшиите ни,аз и брат ми с тях двамата- брат и сестра. Ся очаквам някъде да се изцепи,че Антон не е от Миро После,днес се размрънка,че майка е отишла в село, а тя отиде да чисти пилета, само мрънка,че сме висели там.. охлюв .... пък като дойде знае да яде като за 6-ма,а после държи сметка, все едно има нещо общо с нашата къща!!! само глупости приказва... пффф )) та иначе денят с прекрасен де,слънце, кеф, сега си удрям един душ прая си още едно отровно кафе и отивам за сандали и да пия бира | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 8:09 pm | |
| Миро, ние у нас не се молим. не ни знаеш кви сме хали и двамата Всеки иска нещо,просто сме още отвеени за семейство, а после ще си чукаме главите | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 20, 2011 11:29 pm | |
| - Таласъм написа:
- Миро, ние у нас не се молим. не ни знаеш кви сме хали и двамата Всеки иска нещо,просто сме още отвеени за семейство, а после ще си чукаме главите
Дани,да ти кажа това отношение сега не ви прави впечатление и си го приемеате,защото все още има някакви чувства помежду ви.... след примерно 10 години семеен живот,такова отношение ще е повод за караници и ..... когато чашата прелее ... Просто променете това отношение. След 10 години ще осъзнаеш,че имаш нужда от нежност ,внимание,което не сте "възпитали" в отношенията. Човек трябва да бъде дипломатичен и да "гали" с гъше перо/може отвътре да иска да издере очите хихи/. нещата се постигат с тактика и . Слушай кака си и не спори,а изпълнявай и няма да сгрешиш Миро,тая книга немаш ли я на хартиен носител ? Иначе ние днес за първи път ходихме на гости на един приятел с малката....и познайте....размести им де що намери- саксии,дръвкулки по секциите, наслага си всички бижута по врата и ръцете... ,качи се където можеше , разбута им пс-то и най-накрая аз цялата плувнала в пот от тичане по нея и неудобство казах да си ходим. Това е последния път,в който ходя някъде с нея | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Без правила 5 | |
| |
|
| |
| Без правила 5 | |
|