Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 10:16 am

Rolling Eyes
Рени изгорели са ти бушоните май ?? Smile
аз искам да ям пица в Бургас! Smile С предишното ми гадже такива пици ядохме.. ммммммм, тряя го накарам да ни заведе там като идем в Бургас.. Пффф
туко що се прибрах от работа bee и ся пия топла бира за бъбреци :Р
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 6:35 pm

Добро утро Very Happy
Таласъмче, какво работиш?
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 7:52 pm

кенга, Кенга Smile имаме фирма за детски дрехи, та там ходя като има работа и като мога да оставя малкия, обикновено вечер Smile
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 8:08 pm

Не мога да вляза в ритъм още...снощи Евка завърши детската градина, днес ходих да я записвам в първи клас, много бързо вървят нещата.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 8:19 pm

Честита ученичка, Ася Smile)
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 12:29 am

АААААААААа пак съм сама. Хайде пишете де!
Днес не сме излизали- много силен вятър.
Пък утре ще имаме вече колело и ще трябва да го разходим Twisted Evil
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 12:55 am

Преди малко влизаме. Малката ме изтощи и сега релаксирам със сладолед в ръка пред компа. Сложила съм я да спи и се надявам след малко като отида да я завия да я намеря заспала и облечена. Най-вече държа на това да не си е махнала памперса, че прави големи поразии.
Тони неофициално е във ваканция. От вторник вече ще е официално Very Happy
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 1:01 am

Ох,Дани,това с памперса и при нас...остане ли по памперс веднага го маха,затова тия дни ще купя за през деня памперс гащи.
Иначе блазе ти,че малкия е свършил вече училище,щото моята тинейджърка от утре и почва външното оценяване и хич не се е трогнала....а уж ще кандидатсва! Иде ми да я ошамаря в някои моменти....ама се въздържам....айде уж с добро,добро,ама то като дебил те гледа и мърмори по цял ден.
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 1:11 am

Рени, малката маха всичко-гащи, памперс, гащеризон, горни дрехи - абе всичко ти казвам. За втори път снощи ми се случи да си махне нааканият памперс и да омаже себе си , кошарати и всичко наоколо с ...сещаш се. И винаги е супер щастлива за разлика от мен Бой

А и при нас е така. Не му се учи. Все жички и болтчета са му в главата. И за всичко мрънка. Все е сърдит. Ужасен малък пубер.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 1:13 am

KENGA написа:
Рени, малката маха всичко-гащи, памперс, гащеризон, горни дрехи - абе всичко ти казвам. За втори път снощи ми се случи да си махне нааканият памперс и да омаже себе си , кошарати и всичко наоколо с ...сещаш се. И винаги е супер щастлива за разлика от мен Бой

А и при нас е така. Не му се учи. Все жички и болтчета са му в главата. И за всичко мрънка. Все е сърдит. Ужасен малък пубер.
По повод нааканите неща....навремето сина ми при един следобеден сън с мен се беше събудил преди мен и ме беше цапал,цапал....сещай се какво му се случи Evil or Very Mad . Ама то детето не беше виновно,че майка му спи от умора и му било скучно Rolling Eyes
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 1:23 am

Аз не съм й се карала. Какво да й се карам като то е толкова доволно от свършеното Laughing Обикновено седя на прага и съм в шок няколко минути. После я цамбурвам в коритото да се накисне. Търкам до почервеняване и след това започвам да оправям поразиите. През това време хем ми е смешно хем - тъжно.
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 2:07 am

Laughing лелееее, говорим си за секса и сексуалното равитие при момчетата. Май се оказах лекинко неподготвена Cool
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 5:08 pm

Искам да спяяяяяяяяяяяяяяя....за последните 48ч. имам 8ч,. сън, за останалите дни вече спомен нямам,ама по-рано от 1ч,не съм си лягала.. Ей ся накарах оня мухльо да стане да гледа малкия да поспа малко преди да ида на работа той.. абе... не че съм имала някви големи очаквания.. Smile
Иначе вчера бях на среща с класа ми,голям купон,прибрах се в 1, щото си го познавам мъжо ми и знаех,че ако докарам до по-късно днес ще ми е още по-зле. Smile
Хубав ден на всички, аз излизам. Smile
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 7:26 pm

Добро утро!!!
Радвам се за Ася и детето че се оправи, относно порастването на чаветата, ако знаете как ми липсват докато бяха мънечки, ама зе нула време пораснаха!!!! cheers
Изтормозих се със скапания скайп, сега съм с некаква нова версия дето ме съсипва!!!! Crying or Very sad
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeЧет Май 26, 2011 11:35 pm

ЗДравейте,
малката заспа и аз хоп тук Twisted Evil . Понякога ми се иска да ни спрат тока или нета,че да не кисна следобед тук Evil or Very Mad
Иначе у нас скука. Излизахме,нервирах се с малката пикла,че бута на другите деца нещата. Майките и те с претенции... Пък като не искаш другите да ти бутат нещата щото били скъпи ми не ги носи на детската площадка. Още повече се ядосвам,защото аз пазя Сиси да не дразни децата им и да не им пипа играчките,пък те хем не разрешават да им се пипат техните играчки,а вземат чуждите ,за да иглаят техните деца!
Че и се карат на детето ми !
Две пък знаят,че тази част на барчето е вид детска площадка и седнали точно където играят децата,а в количката бебетата им спят. Е как да кажеш на деца на 1-2 години не викайте и не надничайте в количката. А барчето е голямо и има доста тихо място за усамотение и за тишина на спящите деца. Няколко майки се превърнахме на коне да тичаме и да им пазим децата.

Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 12:32 am

Ася,марш у тигана,че играта зацикли заради Миро Evil or Very Mad
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 2:09 am

Ние пък цял ден сме без ток. Сега чак дойде Laughing
Не се ядосвай, Рени. Сама знаеш, че ги има всякакви кукувици. Слагай гьонените очила и да не ти пука Wink

В неделя имаме събор и на сред село кипи яко почистване. Тези дни мислех аз да чистя, че се беше заринало, а щерката само разнасяше боклуците.

Седя и си мисля, че не е зле да отида до защитеното жилище и да им покажа на младежите как се прави ръчна хартия. Управата ще се съгласи, но се чудя какво точно да им покажа. Това е занаят, с който някой някой ден може да реши да си изкарва кинти.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 2:17 am

Искам на сбор Razz

Дойде смс-а за праткатаааааааааааааа,отиваме след малко като се събуди сисорка да и вземем колелото bee
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 2:23 am

Честито! Very Happy
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 3:54 am

Лягам си!!! Буден
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 3:55 am

Таласъм написа:
Лягам си!!! Буден
Абе я стой..от сън спомени нема Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 5:35 am

Уф, рени, не помня от кога не съм спала повече от 3-4ч. направо днес вече с майка ми блокирахме и се прибрахме в 5. Туко що се събудих, ям след малко и пак си лягам, утре към 5ч. пак на линия и на работа.. Хем хубаво,че има много работа,ама мамка му, ааааайде да беше постоянно да си наемем 1 човек, а така... ние нон стоп... а ако утре спре работата.. нали да Smile
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 7:45 am

дайте да ви се похваля, след наличието на котки и кучета днес с майка си харесахме една рибка и тея дни ще си правим и аквариум, ето я :
Без правила 5 - Page 12 Styklen_som_d6eff_11642664
Без правила 5 - Page 12 Glass_Catfish_2
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 8:30 am

баси, нямам сили да дишам.
каква е тази риба и става ли за ядене?
ще ида утре в тигана, какви ги вършите там?
малкият ми виси по цял ден из ръцете, не мога да ида до тоалетната даже.
лека нощ bee
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 10:02 am

Привет!
Скапана съм. Малката се очертава по-буйна и от брат си. Раждала съм я за кротко дете, а то стана пършинг. Все поразии са й в главата. Днес пак омаза положението и вече изяде първият шамар по дупарата. Ако и това лято ни спрат водата и тя продължи да ми спретва тия номера...направо не ми се мисли.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 12 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 12 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: