Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 5:11 pm

хуууууубав ден момиченца кокиченца Smile))
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПет Май 27, 2011 6:01 pm

Таласъмке, да ти изям черешите, мммм, много са сладки!!!
Дани, нямаш ли река наблизо? Laughing До нас има една чешма с изворна вода, при аварии сме ходили оттам да си пълним вода за миене. Без вода си е гадорийка. Бой
Хубав ден ви пожелавам, отиваме на плуване Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 3:13 am

Хай банда спамещи!!!! Laughing
Таласъмке тази рибка не съм я ловил аз!!!! Laughing
Ася радвам се че си сред нас!!! cheers
Отивам да пиша в Живот на скорост, вчера беше интересен ден!!!! Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 11:30 am

Днес пред очите ми издъхна човек. Съсед. Беше му дошло времето, а аз не се впечатлих. Приех го като нещо нормално. Като залез предвещаващ спокойна нощ в очакване на изгрева събуждащ се за нов живот. Вечерта се замислих дали пък не съм пън. Хората, които бяха наоколо страдаха, а аз не чувствах нищо. Само една тъпота като чувство, че не мога с нищо да помогна. На никого. На живите, които скърбят. Чувствам се бездушна, но от друга страна имам свое собствено виждане за нещата базирано на източната философия и на древните вярвания., които дълбоко ценя и уважавам. Съмнявам се обаче, че ако загубя много близък човек, ще съм пак така привидно бездушна и хладнокръвно спокойна. В същото време в момента гледам "Тристан и Изолда" и роня сълзи...мисля, че изтрещявам нещо. Всъщност май приемам смъртта като нещо нормално, от което не правя трагедии, но защо се чувствам бездушна в своите собствени очи?!

Не ми обръщайте внимание. Написах това, защото единствено по този начин успявам да избистря мислите си и да намеря отговори на въпросите, които си задавам.

п.п. Извинете ме за този ми пост Embarassed
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 7:02 pm

Shocked Kenga, брау бе Smile Аз щях да умра до него, видя ли нещо да умира и откачам напрао изтръпвам,абе гадно ми е .
как да е Wink

Днес съм си у нас, а хич не се радвам, такава е КОЧИНА,че ми се ще да съм на работа!!!
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 7:51 pm

Не ми е за първи път да видя как живота си отива пред очите ми. Не страдам. Нормално е. И ние там ще идем. Страдам само ако виждам болка и измъчение докато душата напуска тялото. Боли ме от физическата болка, особено, ако не съм в състояние да помогна.

Вчера се замисли, че хората страдат преди всичко заради себе си, а не заради покойника. Не веднъж чух "На кого ме оставяш? какво ще правя без теб?" и т.н. Някакъв вид егоизъм, който не мога да приема. Веднъж не чух почивай в мир
Мой близък си отиде преди три години. Бях щастлива. Избави се от мъките. Беше болен от рак, но ме болеше за семейството му. Братовчедите ми страдаха. Плачех, защото виждах тяхната болка и мъка от загубата. Плачех, защото ме е страх, че и някой от тях би могъл да се озове в същата ситуация. Този тип рак е наследствен, ако мога така да се изразя, в известен смисъл. Въпреки, че не съм изцяло съгласна с тази теория на медицината. Знам, че е по-скоро кармично, но това е тема на друг разговор.

Тони беше разстроен та се наложи да изчета кратка лекция по езотеризъм. Беше му тъжно, но бързо се съвзе. Бързо разбра за какво му говоря, но той е виждал неща, които малко хора са виждали.

Спирам! няма да ви развалям прекрасният ден, който е пред всички ни.

Добро утро
Днес се очертава хубав ден. Чакам гости, а в нас е кочина. След малко ставам да позачистя, но ще го направя отгоре-отгоре, защото хлапетиите точно за 5мин. Ще ме върнат в изходна позиция
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 11:38 pm

А Дани,не си мисли,че само ти си такава. Аз съм същата....някой казват,че съм коравосърдечна към болката на другите.
Е защо трябва да показвам и да се разстройвам за неща,които неминуемо стават...пък и за хора,които не са в моето обкръжение.
Егоистично е можеби,но аз държа да съхраня себе си за моите близки .
мисля,че невъднъж съм казвала,че примерно като се съберат майки с деца...е убий ме не мога да се лигавя с чуждите,да говоря с тях. Ми не мога да си изкривя душата и да се покажа такава каквато не съм. Не ме бива в артистизма. И във форума съм такав,не мога да кажа " леле колко си хубава,колко сте сладки или много ти отива" Е как да си изкривя душата като не мисля така?! Предпочитам да замълча и подмина,но не и да лъжа хората.
Иначе не съм от жените,които не признават хубавите жени...ама хубавите и в акъла,а не ония празноглави кокошки,които освен за грима и маникюра си друго не мислят.

Та така....
Днес ми е смотания ден- само гости и грам внимание на малката......цял ден реве и върви след мен...
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeНед Май 29, 2011 1:48 am

По всяка от горе изброените точки до болка си приличаме. не веднъж съм чувала, че съм темерут или серт, облечена в бодлива броня или квото още се сетиш. Ама не ми пука. Както казваш и за за мен е важно да съхраня себе си и семейството си. Рядко изпадам в емоционални състояния. Раздавам се и често ме ограбват и оползотворяват. Тръгват си когато се затворя в себе си след като съм прозряла, че на среща ми стои консуматор, а не приятел... И аз не се лигавя с чуждите деца. Фалша ще блесне и е по-лошо. Друг е момента, че като им се радвам е някак вътрешно във себе си. не го показвам. Хората ми се чудят
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeНед Май 29, 2011 1:52 am

С мъж ми сготвихме набързо за обед. Дойдоха ни гостите. Нищо не пожелаха да хапнат. Карахме го само на кафе и кексчета. Изведохме за малко децата. Гостите си тръгнаха. Моето дете пощуря насред село. Тичане, пипане по сергийките (имаме събор), танцуване...луда станах. Сега спинка, а аз си почивам
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeНед Май 29, 2011 4:03 am

Laughing
Искам да седна на компааааааааа за дългооооо Sad( Ама няма!! чисти,чисти.. на обед си полегнах за малко,викам си само да си почина за 5мин и отивам пак да чистя и съм заспала като пън!! те тъй.. отивам да готвя.. нещо много различно и ми го похвалиха,чее много вкусно. Smile После ще го снимам и ще се отчета във форума Smile) Хубав ден Smile))
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeНед Май 29, 2011 10:35 pm

Хайде бе, къде сте всички ??? :Рр
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeНед Май 29, 2011 11:32 pm

Тууууууук съм Smile
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 1:05 am

Buria_v_chasha написа:
Тууууууук съм Smile

Е то вечно сме си ние двете Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 1:16 am

Таласъм написа:
Buria_v_chasha написа:
Тууууууук съм Smile

Е то вечно сме си ние двете Laughing Laughing
То май все сме двете. Другите ни зарязаха Sad
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 1:58 am

Нали ви обещах да не ви зарязвам, та ей мЪ на!!!!! гушка
Ох, втора седмица ме мъчи некакъв тъп грип, чакам с нетърпение да дойде петък и да се впусна по реките та белким мирясам!!!! Laughing

Кенга, страшни преживявания си имала!!!!

Да ви споделя, купих си нова въдичка миналата седмица обаче реших да не казвам на жената, но за мой ужас, тъкмо излязох от магазина и те ти я мойта убавица право срещу мене Shocked .....само ми се подсмихна, ама ми излезе златна тази въдичка така да знаете!!!!! Без правила 5 - Page 13 1061836656
Но пък нямам търпение да я пробвам в петък и събота, Бубето обеща да дойде с мъжо, пък ще видим дали ще им остане време да изловим рибата у Струма!!!!! Laughing
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 6:16 am

Привет от мен, цял ден съм навън, днес отбелязах рекорд, преди няколко минути включих компа за сефте днес Laughing Laughing Laughing , пуска ме вече манията tanc tanc tanc
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 8:05 am

Ася написа:
Привет от мен, цял ден съм навън, днес отбелязах рекорд, преди няколко минути включих компа за сефте днес Laughing Laughing Laughing , пуска ме вече манията tanc tanc tanc
С няколко дни пс-манията минава Smile Така успях да преодолея зависимост към един човек и чата Embarassed . Като се сетя колко часове съм стояла да чакам да ми драсне поне един ред и след като е решил и драснал....и изведнъж изчезне без да се сети да каже даже " Ставам ,чао" и стоя и чакам и чакам и чакам. Тогава разбрах колко важна съм за него...
Не че сега пак не ми се иска да ми пише,но разбрах,че просто човек пише на някого ако му липсва,ако не не бива да досажда... Пък аз съм великия досадник ....Питайте Таласъмката Razz
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 8:10 am

Оф,извинявайте...имам нужда да се разтоваря....имам нужда от приятел,а пак ме забравиха със седмици.
Чувствам се човек втора ръка заради малкото свободно лично време,заради многото кг и безсмислието да купувам дрехи,които ми харесват,но не ми отиват вече . чувствам се изолирана от света ... и желанията и сънищата-мечти

Лека вечер....безсмислено да стоя и чакам.... pale
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 9:44 am

Buria_v_chasha написа:
Оф,извинявайте...имам нужда да се разтоваря....имам нужда от приятел,а пак ме забравиха със седмици.
Чувствам се човек втора ръка заради малкото свободно лично време,заради многото кг и безсмислието да купувам дрехи,които ми харесват,но не ми отиват вече . чувствам се изолирана от света ... и желанията и сънищата-мечти

Рени, какви ги говориш бе жена?! Каква втора ръка, какви 5лв.?! Я се стегни! Рано ти е да пропадаш в черни дупки.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 9:58 am

Eдва ли е черна дупка....по скоро не съм излизала от трапа
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 10:02 am

Мисля,че приближавам времето,да почна работа....така няма да се получи...
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 10:03 am

Ей!!! Я горе главата! Никакво вкисване! Чу ли?! Усмихни сееее. По широко! Още по-широкоооо Very Happy
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 6:07 pm

Buria_v_chasha написа:

Рении, аз се чувствам така всеки ден.. по-точно вече не се чувствам така,щото съм разбрала,че нямам нито 1 приятел,с който да ида да пия кафе, да му споделя мъката си, да се посмея и т.н. Хубавото е,че не ми дреме,почнах да се държа нагло и дръзко с "приятелите" си и не ми пука въобще, така и така не сме си никакви, няма да им играя роли я...Ама аз не съм на ужким 2-ра ръка човек, аз станах 2-ра ръка когато Тони се роди- изведнъж станах прокажена ... Пффффф.... Та,както и да е Smile Да не си разваляме настроението от сутринта,макар че станах преди 15 мин. и до тук вече не помня колко пъти съм се скарала.. Някой път денят просто така си тръгва Без правила 5 - Page 13 3327560342
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 6:17 pm

Добро утро милички!!!!
Какви църни дупки и трапове са ви подгонили????? Shocked
Ей стегнете се докато е време че депресията води следваща депресия....а от омагьосаният кръг трудно се излиза!!!!! Laughing
Рени, приеми че имаш приятели тук, виж как добре си хортуваме, пък ако нещо толкоз те измъчва дай да го разнищим.....и горе главата!!!!! Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 8:53 pm

Всички минаваме през тези периоди. Първо се заженваме и средата се променя. Някой се чувства зарязан от нас самите. После раждаме и детето е само в главите и устите ни. Чувстваме се изолирани и нямаме общо приказка с много от познатите си. После тръгваме на работа и всичко бързо , бързо си идва по местата. Wink

от мен чао за сега
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 13 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 13 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: