| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 27, 2011 5:11 pm | |
| хуууууубав ден момиченца кокиченца )) | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Май 27, 2011 6:01 pm | |
| Таласъмке, да ти изям черешите, мммм, много са сладки!!! Дани, нямаш ли река наблизо? До нас има една чешма с изворна вода, при аварии сме ходили оттам да си пълним вода за миене. Без вода си е гадорийка. Хубав ден ви пожелавам, отиваме на плуване | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 28, 2011 3:13 am | |
| Хай банда спамещи!!!! Таласъмке тази рибка не съм я ловил аз!!!! Ася радвам се че си сред нас!!! Отивам да пиша в Живот на скорост, вчера беше интересен ден!!!! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 28, 2011 11:30 am | |
| Днес пред очите ми издъхна човек. Съсед. Беше му дошло времето, а аз не се впечатлих. Приех го като нещо нормално. Като залез предвещаващ спокойна нощ в очакване на изгрева събуждащ се за нов живот. Вечерта се замислих дали пък не съм пън. Хората, които бяха наоколо страдаха, а аз не чувствах нищо. Само една тъпота като чувство, че не мога с нищо да помогна. На никого. На живите, които скърбят. Чувствам се бездушна, но от друга страна имам свое собствено виждане за нещата базирано на източната философия и на древните вярвания., които дълбоко ценя и уважавам. Съмнявам се обаче, че ако загубя много близък човек, ще съм пак така привидно бездушна и хладнокръвно спокойна. В същото време в момента гледам "Тристан и Изолда" и роня сълзи...мисля, че изтрещявам нещо. Всъщност май приемам смъртта като нещо нормално, от което не правя трагедии, но защо се чувствам бездушна в своите собствени очи?! Не ми обръщайте внимание. Написах това, защото единствено по този начин успявам да избистря мислите си и да намеря отговори на въпросите, които си задавам. п.п. Извинете ме за този ми пост | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 28, 2011 7:02 pm | |
| Kenga, брау бе Аз щях да умра до него, видя ли нещо да умира и откачам напрао изтръпвам,абе гадно ми е . как да е Днес съм си у нас, а хич не се радвам, такава е КОЧИНА,че ми се ще да съм на работа!!! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 28, 2011 7:51 pm | |
| Не ми е за първи път да видя как живота си отива пред очите ми. Не страдам. Нормално е. И ние там ще идем. Страдам само ако виждам болка и измъчение докато душата напуска тялото. Боли ме от физическата болка, особено, ако не съм в състояние да помогна.
Вчера се замисли, че хората страдат преди всичко заради себе си, а не заради покойника. Не веднъж чух "На кого ме оставяш? какво ще правя без теб?" и т.н. Някакъв вид егоизъм, който не мога да приема. Веднъж не чух почивай в мир Мой близък си отиде преди три години. Бях щастлива. Избави се от мъките. Беше болен от рак, но ме болеше за семейството му. Братовчедите ми страдаха. Плачех, защото виждах тяхната болка и мъка от загубата. Плачех, защото ме е страх, че и някой от тях би могъл да се озове в същата ситуация. Този тип рак е наследствен, ако мога така да се изразя, в известен смисъл. Въпреки, че не съм изцяло съгласна с тази теория на медицината. Знам, че е по-скоро кармично, но това е тема на друг разговор.
Тони беше разстроен та се наложи да изчета кратка лекция по езотеризъм. Беше му тъжно, но бързо се съвзе. Бързо разбра за какво му говоря, но той е виждал неща, които малко хора са виждали.
Спирам! няма да ви развалям прекрасният ден, който е пред всички ни.
Добро утро Днес се очертава хубав ден. Чакам гости, а в нас е кочина. След малко ставам да позачистя, но ще го направя отгоре-отгоре, защото хлапетиите точно за 5мин. Ще ме върнат в изходна позиция | |
|
| |
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Май 28, 2011 11:38 pm | |
| А Дани,не си мисли,че само ти си такава. Аз съм същата....някой казват,че съм коравосърдечна към болката на другите. Е защо трябва да показвам и да се разстройвам за неща,които неминуемо стават...пък и за хора,които не са в моето обкръжение. Егоистично е можеби,но аз държа да съхраня себе си за моите близки . мисля,че невъднъж съм казвала,че примерно като се съберат майки с деца...е убий ме не мога да се лигавя с чуждите,да говоря с тях. Ми не мога да си изкривя душата и да се покажа такава каквато не съм. Не ме бива в артистизма. И във форума съм такав,не мога да кажа " леле колко си хубава,колко сте сладки или много ти отива" Е как да си изкривя душата като не мисля така?! Предпочитам да замълча и подмина,но не и да лъжа хората. Иначе не съм от жените,които не признават хубавите жени...ама хубавите и в акъла,а не ония празноглави кокошки,които освен за грима и маникюра си друго не мислят.
Та така.... Днес ми е смотания ден- само гости и грам внимание на малката......цял ден реве и върви след мен... | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 29, 2011 1:48 am | |
| По всяка от горе изброените точки до болка си приличаме. не веднъж съм чувала, че съм темерут или серт, облечена в бодлива броня или квото още се сетиш. Ама не ми пука. Както казваш и за за мен е важно да съхраня себе си и семейството си. Рядко изпадам в емоционални състояния. Раздавам се и често ме ограбват и оползотворяват. Тръгват си когато се затворя в себе си след като съм прозряла, че на среща ми стои консуматор, а не приятел... И аз не се лигавя с чуждите деца. Фалша ще блесне и е по-лошо. Друг е момента, че като им се радвам е някак вътрешно във себе си. не го показвам. Хората ми се чудят | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 29, 2011 1:52 am | |
| С мъж ми сготвихме набързо за обед. Дойдоха ни гостите. Нищо не пожелаха да хапнат. Карахме го само на кафе и кексчета. Изведохме за малко децата. Гостите си тръгнаха. Моето дете пощуря насред село. Тичане, пипане по сергийките (имаме събор), танцуване...луда станах. Сега спинка, а аз си почивам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 29, 2011 4:03 am | |
| Искам да седна на компааааааааа за дългооооо ( Ама няма!! чисти,чисти.. на обед си полегнах за малко,викам си само да си почина за 5мин и отивам пак да чистя и съм заспала като пън!! те тъй.. отивам да готвя.. нещо много различно и ми го похвалиха,чее много вкусно. После ще го снимам и ще се отчета във форума ) Хубав ден )) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 29, 2011 10:35 pm | |
| Хайде бе, къде сте всички ??? :Рр | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Май 29, 2011 11:32 pm | |
| Тууууууук съм | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 1:05 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 1:16 am | |
| | |
|
| |
full-master Рекоплавател
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 1:58 am | |
| Нали ви обещах да не ви зарязвам, та ей мЪ на!!!!! Ох, втора седмица ме мъчи некакъв тъп грип, чакам с нетърпение да дойде петък и да се впусна по реките та белким мирясам!!!! Кенга, страшни преживявания си имала!!!! Да ви споделя, купих си нова въдичка миналата седмица обаче реших да не казвам на жената, но за мой ужас, тъкмо излязох от магазина и те ти я мойта убавица право срещу мене .....само ми се подсмихна, ама ми излезе златна тази въдичка така да знаете!!!!! Но пък нямам търпение да я пробвам в петък и събота, Бубето обеща да дойде с мъжо, пък ще видим дали ще им остане време да изловим рибата у Струма!!!!! | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 6:16 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 8:05 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 8:10 am | |
| Оф,извинявайте...имам нужда да се разтоваря....имам нужда от приятел,а пак ме забравиха със седмици. Чувствам се човек втора ръка заради малкото свободно лично време,заради многото кг и безсмислието да купувам дрехи,които ми харесват,но не ми отиват вече . чувствам се изолирана от света ... и желанията и сънищата-мечти Лека вечер....безсмислено да стоя и чакам.... | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 9:44 am | |
| - Buria_v_chasha написа:
- Оф,извинявайте...имам нужда да се разтоваря....имам нужда от приятел,а пак ме забравиха със седмици.
Чувствам се човек втора ръка заради малкото свободно лично време,заради многото кг и безсмислието да купувам дрехи,които ми харесват,но не ми отиват вече . чувствам се изолирана от света ... и желанията и сънищата-мечти
Лека вечер....безсмислено да стоя и чакам.... Рени, какви ги говориш бе жена?! Каква втора ръка, какви 5лв.?! Я се стегни! Рано ти е да пропадаш в черни дупки. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 9:58 am | |
| Eдва ли е черна дупка....по скоро не съм излизала от трапа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 10:02 am | |
| Мисля,че приближавам времето,да почна работа....така няма да се получи... | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 10:03 am | |
| Ей!!! Я горе главата! Никакво вкисване! Чу ли?! Усмихни сееее. По широко! Още по-широкоооо | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 6:07 pm | |
| - Buria_v_chasha написа:
- Оф,извинявайте...имам нужда да се разтоваря....имам нужда от приятел,а пак ме забравиха със седмици.
Чувствам се човек втора ръка заради малкото свободно лично време,заради многото кг и безсмислието да купувам дрехи,които ми харесват,но не ми отиват вече . чувствам се изолирана от света ... и желанията и сънищата-мечти
Лека вечер....безсмислено да стоя и чакам.... Рении, аз се чувствам така всеки ден.. по-точно вече не се чувствам така,щото съм разбрала,че нямам нито 1 приятел,с който да ида да пия кафе, да му споделя мъката си, да се посмея и т.н. Хубавото е,че не ми дреме,почнах да се държа нагло и дръзко с "приятелите" си и не ми пука въобще, така и така не сме си никакви, няма да им играя роли я...Ама аз не съм на ужким 2-ра ръка човек, аз станах 2-ра ръка когато Тони се роди- изведнъж станах прокажена ... Пффффф.... Та,както и да е Да не си разваляме настроението от сутринта,макар че станах преди 15 мин. и до тук вече не помня колко пъти съм се скарала.. Някой път денят просто така си тръгва | |
|
| |
full-master Рекоплавател
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 6:17 pm | |
| Добро утро милички!!!! Какви църни дупки и трапове са ви подгонили????? Ей стегнете се докато е време че депресията води следваща депресия....а от омагьосаният кръг трудно се излиза!!!!! Рени, приеми че имаш приятели тук, виж как добре си хортуваме, пък ако нещо толкоз те измъчва дай да го разнищим.....и горе главата!!!!! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Май 30, 2011 8:53 pm | |
| Всички минаваме през тези периоди. Първо се заженваме и средата се променя. Някой се чувства зарязан от нас самите. После раждаме и детето е само в главите и устите ни. Чувстваме се изолирани и нямаме общо приказка с много от познатите си. После тръгваме на работа и всичко бързо , бързо си идва по местата. от мен чао за сега | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Без правила 5 | |
| |
|
| |
| Без правила 5 | |
|