Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 14 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 9:30 pm

KENGA написа:
Всички минаваме през тези периоди. Първо се заженваме и средата се променя. Някой се чувства зарязан от нас самите. После раждаме и детето е само в главите и устите ни. Чувстваме се изолирани и нямаме общо приказка с много от познатите си. После тръгваме на работа и всичко бързо , бързо си идва по местата. Wink

от мен чао за сега

Зависи,зависи Smile)) При мен няма как да се случи SmileНо както и да е Smile
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 10:16 pm

Бъдете оптимисти и нема да се предавате ей!!!! Laughing
И жената навремето беше изпаднала в подобно положение ама сега си живее спокойно, въпрос на нагласа е как да се чувстваш!!!! Бой
Доскоро че се налага да обикалям Люлин!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 10:23 pm

Laughing Laughing Laughing Значи всички минаваме през отритването Laughing Laughing Laughing пък Рени 3 пъти!!
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 11:03 pm

Таласъм написа:
Laughing Laughing Laughing Значи всички минаваме през отритването Laughing Laughing Laughing пък Рени 3 пъти!!
Да ти кажа с първото дете не успях до го почувствам,защото си бях студентка,ходех и на работа и си го гледах. С Криси като ми омръзна у дома късмет,че шефа ми се обади към 6-тия и месец и ми каза " Искам те повиша-връщай се. Имаме нужда от теб!" Та добре дошло беше....веднага се върнах не чаках втора покана.
Ама сега ....нещата са различни. Една година преди раждането у дома/шефа и Крум не позволиха да ходя бременна на работа/,сега още 1,5 година и вече съвсем ме забравиха. Пък в къщи ме приемат за постоянна величина,която иска не иска се съгласява с всичко само мир да има.
Липсва ми времето прекарано с приятели и разходките извън града. Липсва ми и малкото внимание от външни хора. Аз никога не съм била домошар и монотонието ме убива.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeПон Май 30, 2011 11:17 pm

Buria_v_chasha написа:
Таласъм написа:
Да ти кажа с първото дете не успях до го почувствам,защото си бях студентка,ходех и на работа и си го гледах. С Криси като ми омръзна у дома късмет,че шефа ми се обади към 6-тия и месец и ми каза " Искам те повиша-връщай се. Имаме нужда от теб!" Та добре дошло беше....веднага се върнах не чаках втора покана.
Ама сега ....нещата са различни. Една година преди раждането у дома/шефа и Крум не позволиха да ходя бременна на работа/,сега още 1,5 година и вече съвсем ме забравиха. Пък в къщи ме приемат за постоянна величина,която иска не иска се съгласява с всичко само мир да има.
Липсва ми времето прекарано с приятели и разходките извън града. Липсва ми и малкото внимание от външни хора. Аз никога не съм била домошар и монотонието ме убива.

Пфф, баш! И аз никога не съм била домушар,макар че хората упорито твърдят,че съм такъв, защото видиш ли зодията ми била такава, та глупости де !!! Преди излизах в Стара Загора и посрещах изгрева в Трявна (примерно), а сега... дремя като накълвана кокошка Laughing зарязаха ме като барано яйце Smile Но... всичко се връща, дори и да не им се върни на "приятелите" ми, един ден ще допрат до мен и аз ще им се изсмея в лицето!!! Или поне ще ги накарам да ми се помолят малко, както аз на тях им се моля като овца да се видим, да уе да...
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeВто Май 31, 2011 5:39 pm

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!
НА НАШИТЕ ДЕЦА ПОЖЕЛАВАМ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО, МНОГО ИГРИ! bee bee bee tanc tanc tanc
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 12:03 am

Честит празник на дечицата и на Миро Razz

Днес съм по добре. Тия дни като ми направят изследванията ще видя и дали ще мра или ще се мъча.
Иначе съм доволна...ходих и проверих колко ни е данъка на колата....доволна съм. Вече не е 150 лева,а само 95 Smile
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 12:57 am

Честито на дечицата да са ни живи и здрави да ни радват!!!! cheers
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 1:14 am

full-master написа:
Честито на дечицата да са ни живи и здрави да ни радват!!!! cheers
Дано,дано..да ти се връща Twisted Evil

Къде е тая Таласъмка днес бря?
Ася,пиши бре мързел такъв! Как е Вики,Ева...Вичо Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 1:27 am

таласъма цял ден има плаващ интернет Laughing Laughing Laughing Сигурно заради снощния дъжд, който беше... стабилеен Smile та... иначе нищо особено днес, ще готфя, чистя и тъй.. абе като всеки ден, даже отивам, туко що ми се появи нета и дойдох да ви нагледам,ама тряя използвам докато фъстъка спи да изчистя,че после... нали да ... Smile Абе кофти дни беееее... брат ми има рожден ден след 6 дни, дъртюхата, ще тръшне 25........, което означава,че аз пък след 1м. и 6 дни ставам на 24, мамка му....... одъртяяяяяях :офца2:
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 1:49 am

Таласъм написа:
Абе кофти дни беееее... брат ми има рожден ден след 6 дни, дъртюхата, ще тръшне 25........, което означава,че аз пък след 1м. и 6 дни ставам на 24, мамка му....... одъртяяяяяях :офца2:
Муахахахаха Funny Funny Funny
Кво да кажем пък ние с Рени.... Funny .....ще ме умориш Таласъмке!!!!!! Funny
Ми аз душко съм си пенсионер значи с цели 44 !!!!! Funny
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 3:01 am

Мастъре, мислиш ли,че ми е лесно Smile аз веднъж да прехвърля 30-така по-лесно ще ги приемам нещата, вече ще се приемам за дърта (ще ме извинявате), ама ся още.. всяка година тъй да ми тежи... пък когато ставах на 20 да не ви казвам за кво стааше въпрос.. и по Тв само рекламираха " От 07.07.07 БТВ новините вече в 7ч" Блаааааааааааааа, направо откачах като го чуех.... Laughing Laughing Laughing и Отгоре на всичкото почти никой не се сети за мен, всичко живо беше на сватби или се женеше... голямо чудо........ Smile
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 3:52 am

Таласъм написа:
Мастъре, мислиш ли,че ми е лесно Smile аз веднъж да прехвърля 30-така по-лесно ще ги приемам нещата, вече ще се приемам за дърта (ще ме извинявате), ама ся още.. всяка година тъй да ми тежи... пък когато ставах на 20 да не ви казвам за кво стааше въпрос.. и по Тв само рекламираха " От 07.07.07 БТВ новините вече в 7ч" Блаааааааааааааа, направо откачах като го чуех.... Laughing Laughing Laughing и Отгоре на всичкото почти никой не се сети за мен, всичко живо беше на сватби или се женеше... голямо чудо........ Smile

Не бързай да одъртяваш, всяко нещо с времето си!!!! бира
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 5:59 pm

Добро утро!!!
Никакви ви няма ей!!!! Бой
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 6:52 pm

Хоп Smile Добро утро и честит празник!!! Smile и в 12ч. да не хукнете на някъде!!! Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 8:18 pm

Таласъм написа:
и в 12ч. да не хукнете на някъде!!! Laughing

Леле, ще вият сирени отвсекъде, добре че съм на закрито!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 8:38 pm

У наше село сирените не се чуват Smile Слушам ги по Тв-то Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 8:50 pm

Таласъм написа:
У наше село сирените не се чуват Smile Слушам ги по Тв-то Laughing Laughing Laughing
Блазе ти, ся София ще се упищи !!!!! Question Idea Laughing
Ама пък утре сутрин отцепвам към провинцията че новата въдица мухъл хвана!!!! Laughing
Жената още не може да ми я прости, златна ми излезе !!!! Laughing
Бубето обеща да дойде, та ще ви разправям в понеделник!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 8:54 pm

Вееееесело изкарване Smile Дано да се забавлявате Wink))
И на мен ми се ходи някъде ;( апък нямаааааааа..... живея в туй равно поле, дето ...абе кво да се прай Smile) искам на балкан.... да пия бира, да ям гъби на шиш ... Wink
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 8:57 pm

Таласъм написа:
Вееееесело изкарване Smile Дано да се забавлявате Wink))
И на мен ми се ходи някъде ;( апък нямаааааааа..... живея в туй равно поле, дето ...абе кво да се прай Smile) искам на балкан.... да пия бира, да ям гъби на шиш ... Wink
Пожелавам ти мечтите да ти се осъществят!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 9:05 pm

Пък моя дзвер се научи да вади котетата от кашона и само ги разнася и им вика "бебиииии" и после ги фърли на леглото и ги лепне "гъди гъди" милите напрао вече ги съжалявам.... нон стоп са му в ръцете или ги гърми с един пистолет, той само щрака де, не стреля нищо.. абе лудница...... а те милите... голяма са любоффф... и досега им бърши носовете с една кърпичка Laughing Laughing Laughing Laughing Без правила 5 - Page 14 1061836656
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 9:31 pm

Таласъм написа:
Пък моя дзвер се научи да вади котетата от кашона и само ги разнася и им вика "бебиииии" и после ги фърли на леглото и ги лепне "гъди гъди" милите напрао вече ги съжалявам.... нон стоп са му в ръцете или ги гърми с един пистолет, той само щрака де, не стреля нищо.. абе лудница...... а те милите... голяма са любоффф... и досега им бърши носовете с една кърпичка Laughing Laughing Laughing Laughing Без правила 5 - Page 14 1061836656
Якооо Laughing .....не се плаши за котетата, още малко им требва да пораснат и ще хукнат!!!! Laughing
Навремето моите щерки кат бяха малки, обличаха на кутрето потници и гащи, а горкото си траеше Laughing ...инак си беше лютак ама на децата се даваше!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 9:40 pm

Абе като го гледам кво ги прай .. се радвам,че нямам сега малко бебе,кой знае кво щеше да го направи Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 9:45 pm

Беше ми драго но ставам че за утре имам да се подготвям за път!!!!! Laughing
В понеделник ще споделям премеждия!!!!! Laughing
Доскоро!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitimeСря Юни 01, 2011 9:52 pm

да правиш снимки!!! Smile весело Гуши
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 14 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 14 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: