| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Юни 22, 2011 7:42 am | |
| Ася, докторите не предлагат ли некви по-обстойни изследвания ? Кво е туй чудо ден през ден болен..пффф голяма гадост.. | |
|
| |
Ася висша класа
Брой мнения : 1091 Join date : 26.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Юни 22, 2011 10:12 pm | |
| Дани, при него нещата се провокират от никнене на зъбките, сега излизат кътниците, много зор. Ще ходим вероятно на консулт с някакъв доцент, поискаха ми всички рентгенови снимки досега. А вчера пак го снимаха и всички са му гледали снимката, съмненията са били за попаднала храна в белите дробове или туберкулоза, но слава богу, всичко е наред. Днес малкият е по-добре, появи се гаден обрив, реакция на лекарствата, но това е бял кахър, не го сърби. Температурата спадна, похапва си по-добре. Ще ховим сутрин и вечер на инхалации и инжекции, отказах да му слагат абокат, защото за един абокат го бодат поне три пъти и той се запушва през ден, та се налага да го сменят. По-добре едно боцкане на ден, в крачето го понася съвсем лесно. Отчетох се Как сте всички? Рени, с теб какво става????Защо се скри от нас????? | |
|
| |
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Юни 22, 2011 10:49 pm | |
| При нас нищо ново...Крум кара курс за шофьор,Сиси от два дни реве като магаре. Сложиха ни последната ваксина и ми вдига Т . Едновременно с това растат 4 кътни зъба и не мога да разбера проблема ваксината или зъбите е. Иначе сме по цял ден навън....и понякога ни идват гости,носещи си почерпката.. /Много обичам такива гости хихихи/ Чакаме утре резултати да видим калпазанка ще я приемат ли някъде с тоя слаб успех.... | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Юни 22, 2011 11:00 pm | |
| А,Рени! Айде дано да я приемат и да кажеш. Ася, прочетох всичко,ама нямам какво да кажа, дано да немерят какъв е проблема. Рени, ти си луда да излизаш в жегата! Гости с манджа и аз приемам, някой ако има свободен за довечера да заповяда Пиша на всички различно “.. Една през друга! Сега видях снимки от facebook От края на 7-ми клас щях да пукна, не стига,че съм била топка,ами гледам и лошо, но НИКОГА не бих се отбелясала там,че да си бера срама пред цял куп хора. Та ,как да е, стана ми смешно,половината хора не ги познавам,сега като им гледам снимките дето са се отбелязали като големи се сещам,че съм ги виждала по улиците и не съм поздравявала дори. Такъв съм физиономист, че след като се запознах с Мирослав първия път като дойде в СтЗ и се награбихме вечерта, на следващото му пристигане след 2 седмици си мислих "Дано той да ме познае" : | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Юни 22, 2011 11:03 pm | |
| сега мога само Крум да похваля. Вчера взе листовките пред ДАИ. Остава сега и кормуването и ще почивам повече като има книжка хихи | |
|
| |
full-master Рекоплавател
Брой мнения : 424 Join date : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Юни 22, 2011 11:49 pm | |
| Здравейте.... Асе не се притеснявай...само да поотрасне още малко и ще се промени картинката...и моята племенничка е все болничка...и при нея зъбките са и проблем!!!! Рени..не се безокой...лани и моята малката убавица беше с слаб успех...ама даскалите си сглобяват класовете със зор ...като я приеха в Ломоносов щях да падна...някога там влизаха само пълните отличници!!!! Таласъмке...интересни историйки разправяш!!!! | |
|
| |
full-master Рекоплавател
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Юни 23, 2011 8:07 pm | |
| Добро утро!!!! Да се похваля че само чакам да стане обяд и отпрашвам с пълна сила право към реката!!!!! Лек ден и умната!!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Юни 23, 2011 8:34 pm | |
| И ти ли не работиш в петък,че да не умре шефа... | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Юни 23, 2011 11:16 pm | |
| | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Юни 24, 2011 12:52 am | |
| Привет! Честито на всички именници! Асе, честит имен ден на Евичка! Аз в момента релаксирам и набирам сили да стана да сготвя, че свекър ми и свекърва ми днес ще се приберат и трябва да се яде. От вчера съм започнала да къпя децата със слънчева вода. Много им е гот. Малката не иска да излиза от легена. Пищи, крещи, чак глухият дядо дето живее до нас я чу. Аз също се изкъпах със слънчева вода ама в банята, че ме хвана срам да го направя на вън. Голям кеф. А когато успея да купя препарати и басейна ще им напълня. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Юни 24, 2011 3:19 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Юни 24, 2011 6:55 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Юни 24, 2011 8:25 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Съб Юни 25, 2011 8:24 am | |
| Помня,но ми се искаше да има по добри резултати и аз да се похваля като други майки...... Днес ми е смотано....цял ден в къщи и от задуха вътре съвсем ми се скапа настроението. Един път да свърши тоя курс на Крум.....едва издържам да върша всичко сама и да търпя капризите на всички | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 3:59 am | |
| Продължавам да вися у дома и да се занимавам с неща,които не харесвам. Утре ще ходим с бебка и кака да правим опит да я записваме....дано пикла и послушна,че няма на кого да я оставя. Баба свекърва има по-важни срещи от бебка Втори път а моля за помощ и ми отказва. Повече няма да търся никого. Почвам да си търся жена за почасово гледане и ще имам време и за себе си. Стискайте палци утре да свършим всичко ,за да можем да си идем на село за няколко дни с децата... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 6:54 am | |
| Айде успех,Рени ) Ще продължавате ли на 2-ро класиране или не?? ААаа иначе.... за почасовото е добро решение наистина.. много е кофти да ти откажат,особено когато е наистина за някаква работа,а не просто за да отидеш да се разходиш. Тежка е нашата. Аз пък тази седмица ще ходя вече да гледам за градина на малкия и още утре ще проведа дълго отлагания разговор с логопед за час. ) Дано да ми даде някакви насоки за ускоряване на говора,че не искам да е аутсайдер в градината Те тъй Иначе днес ако знаете как се наспааааааааах :РР И как ми се обадиха за среща пък,която щеше да е петък,пък се отложи заднес... кво да ви кажа...ама ще ги накарам да си платят този път! Иначе денят ми хареса.. починах си,то кво ли друго има.... ) Рени | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 8:23 am | |
| Как да ви дам малко магийка Рени, успех с търсенето на жена, да не се налага да разчиташ на свекърва Дани, пожелавам ти логопедът да те успокои, че всичко е наред. Моят син още съвсем не говори, но съм решила да не се тревожа и за това . Теб какво те притеснява - никакви думи ли не казва? Но нали разбира какво му се казва, ще започне да говори. Имам едно много силно подозрение, че ние, майките, отгатваме предварително какво искат децата ни и им го даваме - така де, по-лесно им е да измучат, отколкото да кажат "Искам вода" Поне при нас е така... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 8:30 am | |
| Аха, Ася, същата работа Само че има речник като 8 месечно бебе... а вече е на 2 и половина )) За туй, поне малко насоки да ми даде. Иначе разбира магарето,всичко разбира...Даже вече люлее котетата и им вика "нани"„ само че не вика примерно "нани бебе", пък и двете думи ги знае и ги използва... Не казва "дай бабо" ами казва само "дай". Нищо х2, само по 1 дума за туй ще ида да видим за ко иде реч.. Пък и ще видим дали не можем да го закараме на градина преди да стане на 3... а бива ли 3 годишно дете да не говори... ) Поне да започнем малко... чаках чаках..... ама йок говор... Тъй ся ще отивам в леглото,чеееееееееееее :Рр тряя се спи | |
|
| |
Ася висша класа
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 9:23 pm | |
| Аз те разбирам много добре, затова няма да ти казвам да не се тревожиш, защоо няма смисъл да ти го казвам. Води го на логопед да се успокоиш. Моята кръщелница не говореше чак до тригодишна, а знаеш, момичетата по-бързо се развиват. Водиха я по какви ли не лекари, един чак каза, че е със забавено развитие , сега е на 9 - пълна отличничка, пианистка, не й спира устата! Тони поне по една дума казва, а моят е още на Ахи-ихи, гаги, гуги, гррр и ехе Вчера с кака му гледахме волейбол и викахме "Българи-юнаци", и той с нас Гигиги-гигиги | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 10:56 pm | |
| Записахме се. Дадоха адрес къде да поръчаме униформата. Тия дни трябва да го направим. За учебниците казаха да не бързаме,че организирано вземали от от горния клас на символични цени... ще видя за тях ще чакам ли или ще купувам малко по малко. Разходихме се/т.е натичахме се двете след записването /,сега спи....мисля и аз да се надупя при нея,че свалих сигурно 5 кила от тичане. Дани,ти още ли не си взела час за логопед бре? Мислех,че вече чакате часа И споко ....като тръгне на градинка няма да можеш да му затвориш устата. Ако може да се храни сам и да се облича ги вземат и по рано на градина. Зависи от персонала и директорката. Светлозар ми тръгна може би на 2 години и 6 месеца. Ама той умното дете на мама хихихи. Сиси няма да може щото тя пък галената Богданка хихих . Дърдори кат мелница,ама си я гледаме като писано яйчице | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 11:11 pm | |
| Рени, ще го записваме в една детска градина, където директорката е позната на леля и братовчедка ми миналото лято завърши там. Иначе си е много самостоятелен,само още не може да си облича блузата,иначе всичко останало го може и сам. Ще видим, а за часа..за логопеда... все отлагам,ама.. те тъй де Майка ми днес ще си говори с леля и ще видим кво ще измислят,щото тая градина е на мн далечно място,ама пък е в гората и на чист въздух Щее се реши ) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Юни 26, 2011 11:17 pm | |
| - Таласъм написа:
- Рени, ще го записваме в една детска градина, където директорката е позната на леля и братовчедка ми миналото лято завърши там. Иначе си е много самостоятелен,само още не може да си облича блузата,иначе всичко останало го може и сам. Ще видим, а за часа..за логопеда... все отлагам,ама.. те тъй де Майка ми днес ще си говори с леля и ще видим кво ще измислят,щото тая градина е на мн далечно място,ама пък е в гората и на чист въздух Щее се реши )
Значи да не ви мисля....100% сте приети. Съвет. Ако решиш да го пускаш на градина направи го преди зимата,за да се климатизира,че в началото докато свикнат боледуват малко...неприятно,но не може без този период. Пускай го когато си заета. Не е задължително да ходи всеки ден./Ама ако е от ревящите не е подходяща схемата -когато си свободна./ Ще видиш как отведнъж ще почне да говори и да прави много неща,на които ти си се мъчила да го учиш. Пък и на ред и дисциплина . Как ще спи на обед без уговорки хихих | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Юни 27, 2011 2:22 am | |
| | |
|
| |
full-master Рекоплавател
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Юни 27, 2011 2:38 am | |
| | |
|
| |