Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 20 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 7:42 am

Ася, докторите не предлагат ли некви по-обстойни изследвания ? Кво е туй чудо ден през ден болен..пффф Sad голяма гадост..
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:12 pm

Дани, при него нещата се провокират от никнене на зъбките, сега излизат кътниците, много зор. Ще ходим вероятно на консулт с някакъв доцент, поискаха ми всички рентгенови снимки досега. А вчера пак го снимаха и всички са му гледали снимката, съмненията са били за попаднала храна в белите дробове или туберкулоза, но слава богу, всичко е наред.
Днес малкият е по-добре, появи се гаден обрив, реакция на лекарствата, но това е бял кахър, не го сърби. Температурата спадна, похапва си по-добре.
Ще ховим сутрин и вечер на инхалации и инжекции, отказах да му слагат абокат, защото за един абокат го бодат поне три пъти и той се запушва през ден, та се налага да го сменят. По-добре едно боцкане на ден, в крачето го понася съвсем лесно.
Отчетох се Laughing

Как сте всички?
Рени, с теб какво става????Защо се скри от нас?????
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:49 pm

При нас нищо ново...Крум кара курс за шофьор,Сиси от два дни реве като магаре. Сложиха ни последната ваксина и ми вдига Т . Едновременно с това растат 4 кътни зъба и не мога да разбера проблема ваксината или зъбите е.
Иначе сме по цял ден навън....и понякога ни идват гости,носещи си почерпката.. Twisted Evil /Много обичам такива гости хихихи/
Чакаме утре резултати да видим калпазанка ще я приемат ли някъде с тоя слаб успех....
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 11:00 pm

А,Рени!Smile Айде дано да я приемат и да кажеш. Smile Ася, прочетох всичко,ама нямам какво да кажа, дано да немерят какъв е проблема. Smile Рени, ти си луда да излизаш в жегата! Smile Гости с манджа и аз приемам, някой ако има свободен за довечера да заповяда Laughing Laughing Пиша на всички различно “..Smile Една през друга! Smile Сега видях снимки от facebook От края на 7-ми клас щях да пукна, не стига,че съм била топка,ами гледам и лошо, но НИКОГА не бих се отбелясала там,че да си бера срама пред цял куп хора. Smile Та ,как да е, стана ми смешно,половината хора не ги познавам,сега като им гледам снимките дето са се отбелязали като големи се сещам,че съм ги виждала по улиците и не съм поздравявала дори. Smile Такъв съм физиономист, че след като се запознах с Мирослав първия път като дойде в СтЗ и се награбихме вечерта, на следващото му пристигане след 2 седмици си мислих "Дано той да ме познае" : Laughing Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 11:03 pm

сега мога само Крум да похваля. Вчера взе листовките пред ДАИ. Остава сега и кормуването и ще почивам повече като има книжка хихи
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 11:49 pm

Здравейте.... гушка
Асе не се притеснявай...само да поотрасне още малко и ще се промени картинката...и моята племенничка е все болничка...и при нея зъбките са и проблем!!!!

Рени..не се безокой...лани и моята малката убавица беше с слаб успех...ама даскалите си сглобяват класовете със зор ...като я приеха в Ломоносов щях да падна...някога там влизаха само пълните отличници!!!! Laughing

Таласъмке...интересни историйки разправяш!!!! Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 8:07 pm

Добро утро!!!!
Да се похваля че само чакам да стане обяд и отпрашвам с пълна сила право към реката!!!!! Laughing
Лек ден и умната!!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 8:34 pm

И ти ли не работиш в петък,че да не умре шефа... Smile
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 11:16 pm

Ааааа, не се работи в петък следобед Laughing Laughing Laughing Laughing , виж, човекът е бачкал до обяд, предостатъчно е Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 12:52 am

Привет! Честито на всички именници! Асе, честит имен ден на Евичка!
Аз в момента релаксирам и набирам сили да стана да сготвя, че свекър ми и свекърва ми днес ще се приберат и трябва да се яде.
От вчера съм започнала да къпя децата със слънчева вода. Много им е гот. Малката не иска да излиза от легена. Пищи, крещи, чак глухият дядо дето живее до нас я чу. Аз също се изкъпах със слънчева вода ама в банята, че ме хвана срам да го направя на вън. Голям кеф. А когато успея да купя препарати и басейна ще им напълня.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 3:19 am

Ухуу, Поканиха ни на бебешки рожден ден (първи)! Много мило ми стана,че са се сетили за нас и ни канят на такъв специален повод Smile) много се зарадвах! Smile Сега остава да измисля подарък за едногодишно момиче! Rolling Eyes Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 6:55 am

Приети сме на Първо класиране по 3то желание. Чак не мога да повярвам ,че сме имали шанс! bee bee бира
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 8:25 am

хахах Smile Рени супер! Smile Само че ти както смяташе,че щерка ти е много зле.. смятай цялото ниво на младежта кво е... Smile)) Ама се радвам за вас де Smile супер, аз ти казах,помниш ли Laughing Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeСъб Юни 25, 2011 8:24 am

Помня,но ми се искаше да има по добри резултати и аз да се похваля като други майки......
Днес ми е смотано....цял ден в къщи и от задуха вътре съвсем ми се скапа настроението.
Един път да свърши тоя курс на Крум.....едва издържам да върша всичко сама и да търпя капризите на всички SPAM
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 3:59 am

Продължавам да вися у дома и да се занимавам с неща,които не харесвам.
Утре ще ходим с бебка и кака да правим опит да я записваме....дано пикла и послушна,че няма на кого да я оставя. Баба свекърва има по-важни срещи от бебка Evil or Very Mad
Втори път а моля за помощ и ми отказва. Повече няма да търся никого. Почвам да си търся жена за почасово гледане и ще имам време и за себе си.
Стискайте палци утре да свършим всичко ,за да можем да си идем на село за няколко дни с децата...
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 6:54 am

Айде успех,Рени Smile) Ще продължавате ли на 2-ро класиране или не?? Smile ААаа иначе.... за почасовото е добро решение наистина.. много е кофти да ти откажат,особено когато е наистина за някаква работа,а не просто за да отидеш да се разходиш.Smile Тежка е нашата. Аз пък тази седмица ще ходя вече да гледам за градина на малкия и още утре ще проведа дълго отлагания разговор с логопед за час.Smile) Дано да ми даде някакви насоки за ускоряване на говора,че не искам да е аутсайдер в градината Smile Те тъй Smile Иначе днес ако знаете как се наспааааааааах :РР И как ми се обадиха за среща пък,която щеше да е петък,пък се отложи заднес... кво да ви кажа...ама ще ги накарам да си платят този път! Twisted Evil Без правила 5 - Page 20 3327560342 зло Иначе денят ми хареса.. починах си,то кво ли друго има.... Smile) Рени целувкааа
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 8:23 am

Как да ви дам малко магийка гушка
Рени, успех с търсенето на жена, да не се налага да разчиташ на свекърва зло
Дани, пожелавам ти логопедът да те успокои, че всичко е наред. Моят син още съвсем не говори, но съм решила да не се тревожа и за това Laughing . Теб какво те притеснява - никакви думи ли не казва? Но нали разбира какво му се казва, ще започне да говори. Имам едно много силно подозрение, че ние, майките, отгатваме предварително какво искат децата ни и им го даваме - така де, по-лесно им е да измучат, отколкото да кажат "Искам вода" Laughing Laughing Laughing Поне при нас е така... scratch
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 8:30 am

Аха, Ася, същата работа Smile Само че има речник като 8 месечно бебе... а вече е на 2 и половина Smile)) За туй, поне малко насоки да ми даде. Smile Иначе разбира магарето,всичко разбира...Даже вече люлее котетата и им вика "нани"„ само че не вика примерно "нани бебе", пък и двете думи ги знае и ги използва... Не казва "дай бабо" ами казва само "дай". Нищо х2, само по 1 дума Smile за туй ще ида да видим за ко иде реч.. Smile Пък и ще видим дали не можем да го закараме на градина преди да стане на 3... а бива ли 3 годишно дете да не говори... Wink) Поне да започнем малко... чаках чаках..... ама йок говор... Rolling Eyes Тъй ся ще отивам в леглото,чеееееееееееее :Рр тряя се спи Wink Laughing Laughing
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 9:23 pm

Аз те разбирам много добре, затова няма да ти казвам да не се тревожиш, защоо няма смисъл да ти го казвам. Води го на логопед да се успокоиш. Моята кръщелница не говореше чак до тригодишна, а знаеш, момичетата по-бързо се развиват. Водиха я по какви ли не лекари, един чак каза, че е със забавено развитие Бой , сега е на 9 - пълна отличничка, пианистка, не й спира устата!
Тони поне по една дума казва, а моят е още на Ахи-ихи, гаги, гуги, гррр и ехе Laughing
Вчера с кака му гледахме волейбол и викахме "Българи-юнаци", и той с нас Гигиги-гигиги Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 10:56 pm

Записахме се. Дадоха адрес къде да поръчаме униформата. Тия дни трябва да го направим. За учебниците казаха да не бързаме,че организирано вземали от от горния клас на символични цени... ще видя за тях ще чакам ли или ще купувам малко по малко.
Разходихме се/т.е натичахме се двете след записването Twisted Evil /,сега спи....мисля и аз да се надупя при нея,че свалих сигурно 5 кила от тичане.

Дани,ти още ли не си взела час за логопед бре? Мислех,че вече чакате часа Smile И споко ....като тръгне на градинка няма да можеш да му затвориш устата. Ако може да се храни сам и да се облича ги вземат и по рано на градина. Зависи от персонала и директорката. Светлозар ми тръгна може би на 2 години и 6 месеца. Ама той умното дете на мама хихихи. Сиси няма да може щото тя пък галената Богданка хихих . Дърдори кат мелница,ама си я гледаме като писано яйчице Razz Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 11:11 pm

Рени, ще го записваме в една детска градина, където директорката е позната на леля и братовчедка ми миналото лято завърши там. Иначе си е много самостоятелен,само още не може да си облича блузата,иначе всичко останало го може и сам. Smile Ще видим, а за часа..за логопеда... все отлагам,ама.. Smile те тъй де Very Happy Майка ми днес ще си говори с леля и ще видим кво ще измислят,щото тая градина е на мн далечно място,ама пък е в гората и на чист въздух Smile Щее се реши Smile)
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 11:17 pm

Таласъм написа:
Рени, ще го записваме в една детска градина, където директорката е позната на леля и братовчедка ми миналото лято завърши там. Иначе си е много самостоятелен,само още не може да си облича блузата,иначе всичко останало го може и сам. Smile Ще видим, а за часа..за логопеда... все отлагам,ама.. Smile те тъй де Very Happy Майка ми днес ще си говори с леля и ще видим кво ще измислят,щото тая градина е на мн далечно място,ама пък е в гората и на чист въздух Smile Щее се реши Smile)
Значи да не ви мисля....100% сте приети. Съвет. Ако решиш да го пускаш на градина направи го преди зимата,за да се климатизира,че в началото докато свикнат боледуват малко...неприятно,но не може без този период. Пускай го когато си заета. Не е задължително да ходи всеки ден./Ама ако е от ревящите не е подходяща схемата Razz -когато си свободна./
Ще видиш как отведнъж ще почне да говори и да прави много неща,на които ти си се мъчила да го учиш. Пък и на ред и дисциплина Twisted Evil . Как ще спи на обед без уговорки хихих
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 2:22 am

Laughing Laughing Laughing Laughing А да видим дали ще стане последното! Smile Иначе засега обмисляме ноември (2 и 8м) или септември ако го вземат,тогава ще е на 2 и 6 Smile Ще видим кво са измислили днес и тая седмица ще се чуе.. Smile И аз предпочитам да е зимата,щото пролетното записване,което също ни е възможно, понеже става на 3 февруари... таааа... зимата настинките се лекуват по-лесно и по-бързо отколкото лятото,а летен грип..брррр... голям зор Smile По-добре зимата, пък и има повече празници зимата и ще му е различно и забавно и туко виж му хареса повече .... Smile те това е де... ще видим тея дни ще стане ясно Rolling Eyes Very Happy
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 2:38 am

Ася написа:
Ааааа, не се работи в петък следобед Laughing Laughing Laughing Laughing , виж, човекът е бачкал до обяд, предостатъчно е Laughing
Ей пак не схванахте значи Laughing ...от 20 години бачкам на смени...ден първа, ден втора...демек първата почва от 6 и свършва..обикновенно кат дойде смяната!!!! Laughing

Инак три дни ме духа ветъро та ме размаза...ама луд умора нема...щото не излезнах от реката...ама издухан Laughing ...
Ай доскоро!!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 3:14 am

Таласъм написа:
Laughing Laughing Laughing Laughing А да видим дали ще стане последното! Smile Иначе засега обмисляме ноември (2 и 8м) или септември ако го вземат,тогава ще е на 2 и 6 Smile Ще видим кво са измислили днес и тая седмица ще се чуе.. Smile И аз предпочитам да е зимата,щото пролетното записване,което също ни е възможно, понеже става на 3 февруари... таааа... зимата настинките се лекуват по-лесно и по-бързо отколкото лятото,а летен грип..брррр... голям зор Smile По-добре зимата, пък и има повече празници зимата и ще му е различно и забавно и туко виж му хареса повече .... Smile те това е де... ще видим тея дни ще стане ясно Rolling Eyes Very Happy

нищо не си схванала значи Бой зимата не се пуска дете на детско заведение,още повече ако не е ходило хич slapface
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 20 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 20 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: