Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 23 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeПет Юли 01, 2011 12:52 am

Уф..
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeПет Юли 01, 2011 12:56 am

Таласъм написа:
Уф..
Дърпа се . Не ме ще.....както винаги не ме ще Crying or Very sad
Аз ако бях поне щях да му обещая,за да е щастлив,пък той даже и да го прочета не иска. Мен толкова ми стига....Колко му е на човек да бъде щастлив Sad
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeПет Юли 01, 2011 12:58 am

miro20 написа:
не е важно дали си разписан някъде или не, то повечето вече така и предпочитат да живеят...
не това ми бе акцента, ама като си решила да ме базикаш и подиграваш...
Мирко,споко бе..не бих те натоварила с такъв тежък товар като мен,че и децата. За теб са подходящи млади,красиви и леки жени Гуши
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeПет Юли 01, 2011 6:44 am

Информирана. Smile само че говори като глас от Ибопруфен Laughing Laughing " Преди употреба прочетете листовката"
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 7:28 am

:офца: :офца: ПиЙни
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 6:42 pm

Е тъй де :РР
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 11:46 pm

Хехе и днес късмета ми се усмихна и излизах без бебе. Пих кафе, мотах се по пазара,купих си яке,пижама . Намерих и площадка,на която Сиси да играе когато решим да слизаме до центъра. Нали нашия център от октомври,2010 прилича на бойно поле....до края на 2011/поне такива са проектите за ремонта/
Имам мивка с чинии за миене и ако има некой кандидат да го свърши вместо мен няма да му секна ентусиазма Twisted Evil
А вие къде се губите другите?
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 1:02 am

Кои други бе Рени? Laughing Laughing Laughing аз цял ден си тъпея.. нормално,нали е неделя! ... и тфаааа е. готвих! В неделя само готвя и скучая... не че през останалото време правя нещо различно... Rolling Eyes
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 6:11 am

ПАДНА НИ ТАВАНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Funny Funny Funny Funny Funny Funny Funny
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 6:17 am

Така,сега да обясня. Smile Понеже ни вали в къщата Laughing Laughing Laughing кухнята ни ставаше на езеро по време на дъжд.. та най-накрая падна тавана. Сега на заплата вече ще го отремонтираме, напомни ни за себе си Laughing Laughing за щастие нямаше никой долу!!! Преди...вече 2г. лятото валеше в нашата стая ... уж го оправихме, уж не... абе не знам... малкия беше бебе, там на 4-5 месеца, спяхме двамата, преместих го в леглото му на другия край на стаята (за щастие) и ходих за нещо до долу... върнах се и тавана беше паднал,е доста по-малко парче, добре,че далеч от малкия де... Smile) Те така... за щастие всички и преди и сега сме живи и здрави bee
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 9:34 am

Важното е, че няма пострадали и всички сте добре, а таван се прави.

С това ме подсети за следното. Един приятел на мъж ми преди години се премести в един елитен, така да се каже, столичен квартал. В нова сграда, лачена и т.н....та на същата година и на него му падна тавана...в леглото до него без да го е валял дъжд. Просто калпава работа за много пари. После се оказа, че и стените са криви и какво ли не още.

Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 5:52 pm

Ами Кенга има и такива случки... Wink Ама квото такова, късмет... Smile
Аз пък да ви кажа,че се уговорих с моя приятелка от Немско да ходим на палатки лятото!Smile Ще е сууууупер... то лятото,имам предвид след 2 седмици горе долу!Smile Много искам да отида и се замислям да взема малкия,м?? Кво ще кажете? :? Някой съвет по въпроса да ми даде Smile Сигурно много ще се забавлява до морето, bee абе да не кажа,че направо съм готова да тръгна! Smile
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 7:21 pm

Готино е на палатка. Аз обичам. Вземи си дюшек на, който да спите, защото на земята е малко твърдичко Wink
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 7:32 pm

от де да го намеря тоз дюшек бе Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 7:57 pm

Надуваем бе, душа. Меташ отгоре му един чаршаф и си свиркаш Wink Като се наспите го извличаш от палатката и започвате да се препичате отгоре му. Къпеш се с него във водата, печеш се върху него на сушата, а вечер отново го натикваш в палатката и така ...
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 8:01 pm

Ето за таквоз ти говоря Wink И не са скъпи. около20-30лв. е за персон и половина

Без правила 5 - Page 23 Intex_66927_66928_big
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 8:24 pm

Ааа, скъпо ми идва! Smile Ще измисля нещо друго; Smile Щото иначе евтиното море на палатка ще ми излезе като на квартира на морето,което си е жива преебавка да стоя на палатка с комарите Smile Нали, палатка 50-60 лв. чували, дюшеци,...аааа не :Р Вземам си одеално от тук и ръчно направен дюшек ще си спретна на работа ако трябва, иначе като ми излезе пак 100лв. ми е същото да изкарам 3 ношувки на квартира Rolling Eyes без да имам милионен багаж. Smile Ще измисля нещо, мерси поне за напомнянката да ви зема дюшек Wink
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 10:37 pm

Е ти да не мислиш,че таксата за палатка на къмпинг е евтино!
Ако пък ще спите извън обозначено място е доста опасно. Мангали и идиоти колкото щеш. Другото ....извън места за къмпингуване няма вода,няма ВС,правят актове...не говоря за обири . Аде като имаш нужда от изнасилване Бой ,ама детето може ли да рискуваш да тормозиш в такива условия. Трепериш на двора за кърлежите,а ще спиш по полята... Мен ако питаш, ако ще търсиш дюшек,палатка и хиляди глупости има квартири на по добри условия от къмпингуването за по 7-8 лева леглото. Хем ще сте на закрито и безопасно място. Хем ще вземеш детето да подиша малко морски въздух и да поплува във водата.
На днешно време къмпингуването и доста по скъпо удоволствие от квартирата. Не се заблуждавай....и другото за него се иска подготовка по отдалече.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 10:44 pm

Е уж на къмпинг "градина" ще ходим! Прочетох в интернет има добри отзиви, ама ще питам,ако сме на извън обозначено място наистина би било тъпо Rolling Eyes Довечера ще доразпитам за тая работа,иначе и ти си права. Smile А иначе гледах в интернет под 12лв. нощувки по-скоро няма,а ние сме 3-ма човека, по 12лв = 36 по 3 дена... са си чисто и просто 100 лева само за спане Rolling Eyes ще помисля! Smile
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 11:05 pm

Таласъм написа:
Е уж на къмпинг "градина" ще ходим! Прочетох в интернет има добри отзиви, ама ще питам,ако сме на извън обозначено място наистина би било тъпо Rolling Eyes Довечера ще доразпитам за тая работа,иначе и ти си права. Smile А иначе гледах в интернет под 12лв. нощувки по-скоро няма,а ние сме 3-ма човека, по 12лв = 36 по 3 дена... са си чисто и просто 100 лева само за спане Rolling Eyes ще помисля! Smile
На децата до 3 години спането е безплатно навсякъде. До 12 години е 50%.
КАто гледам цената на бунгало е 10 лева на човек.... с палатка няма да ви е по евтино,защото освен за палатката се плаща и колата за паркинг. Поинтересувай се ако трябва звънни на място преди да тръгнете да не сте неприятно изненадани да няма места или да е прекалено скъпо. Не разчитай някой друг да урежда нещата.
Като гледам миналата година на Каваци е било 30 лева на ден за палатка...ама миналата година! Тъй че май по евтино на бунгалце..може с лоши условия ама все пак на закрито и на легло .
Twisted Evil
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 11:08 pm

Мхм... Smile Ще видим, понеже няма да ходим сами е малко по-различно. Smile) Ще питам довечера, ако не, ще отидем без Тони Very Happy
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 11:15 pm

Отивам да шия Twisted Evil

Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 11:21 pm

Shocked Хъ?
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeПон Юли 04, 2011 8:33 am

Уших,изпрах и даже изгладих . Утре Крум ще бъде чисто нов и неупотребяван Very Happy

А тук май все аз си пиша сама Evil or Very Mad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitimeПон Юли 04, 2011 8:56 am

Е чак пък сама ,не,ама двете Smile
На мен пък туко що ми се обадиха едни приятели за да ме питат какъв подарък искам за РД Smile) сладури Smile Е значи май ще празнувам РД Laughing Laughing Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 23 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 23 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: