| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Авг 07, 2011 11:18 pm | |
| - KENGA написа:
- Абе, вие сте си мацки, ама щом мислите, че трябва да се взимате в ръце...взимайте се тогаз. Най-важното е вие да си се чувствате добре в собствената си кожа
Моето мъж получи и едномесечно предизвестие. Неам думи вече ОООО Дани! Баси скапаната криза.... Аз пък приличам с тоя цвят на уфцъ. Довечера като се прибере Крум отивам си прая маска с кисело мляко да си махам боята . Не мога да се гледам така! | |
|
| |
Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Авг 07, 2011 11:18 pm | |
| - Buria_v_chasha написа:
- Таласъм написа:
- тва с целулита беше...ей така казано Рени ме е виждала сега, на снимка де, точно все едно гледаш друг човек, НИЩО общо, ама нищичко дано пак стана пич
Верно е,ама сега като се вземем и двете у ръце и ще станем мацки. Нали Дани? У сряда ли почваме или от четвъртък? Ъхъ, ще! Ами не знам от кога, чакай ся да изчисля,... в неделя ще захранваме, тва кво се пада? на 11 ще почнем, четвъртък Ко шъ кайш? | |
|
| |
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Авг 07, 2011 11:19 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Авг 07, 2011 11:22 pm | |
| Значи почваме четвъртък. Речено-сторено Ти на кво ще си? Аз се чудя сок или диня.... | |
|
| |
KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Авг 07, 2011 11:25 pm | |
| За първи път изживяваме такава дълга и продължителна задна скорост. Направо си мисля, че вместо да сме към края направо сме си в окото на бурята. Разбрах, че винаги има какво още да се скапе. Днес обаче взех св. вода и мисля поне къщата да изкъпя, че си има нужда. От доста време ме чака да го направя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Авг 07, 2011 11:31 pm | |
| - Buria_v_chasha написа:
- Значи почваме четвъртък. Речено-сторено
Ти на кво ще си? Аз се чудя сок или диня.... ДИНЯ! ))))) много !!! )) Кенга, душата, ако вярваш във светената вода! Чудесно и дано да има ефект, дано наистина нещат ада се оправят .. и силно вярвай надявай се,че този път ще е по-добре, положителна енергия! ) И дано нещата се оправят възможно най-бързо ) | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Авг 08, 2011 12:47 am | |
| Започвам да си търся работа. Първи ден - едно големо нищоооо.
Сега ще се поровя за да видя дали ще намеря най-удачният за мен начин/член по , който да ме освободят от досегашната ми работа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Авг 08, 2011 12:59 am | |
| - KENGA написа:
- Започвам да си търся работа. Първи ден - едно големо нищоооо.
Сега ще се поровя за да видя дали ще намеря най-удачният за мен начин/член по , който да ме освободят от досегашната ми работа Най-удачния е те да те съкратят,но не по взаимно съгласие! Така ще загубиш всички обезщетения и на борсата ще бъдеш само 4 месеца,а не според трудовия стаж. | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Авг 08, 2011 1:03 am | |
| От др. форум една мама ми беше писала, че по взаимно съгласие също имам право на обезщетение...за 4 -те месеца на стойност 7.20лв. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Авг 08, 2011 1:05 am | |
| - KENGA написа:
- От др. форум една мама ми беше писала, че по взаимно съгласие също имам право на обещетение...за 4 -те месеца
E да,но ще бъдеш само 4 месеца,а не примерно 7-8-9 месеца! Другото ,което е при взаимно съгласие не ти дължат обезщетение за предизвестието. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Авг 08, 2011 1:07 am | |
| Обезщетението за неизползваната отпуска и в двата случая ще я получиш. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пон Авг 08, 2011 8:00 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 6:28 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 7:35 am | |
| | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 9:42 am | |
| Днес получих най-чистият и искрен комплимент. Едно хлапе на около 4г. дойде и ме попита: "А, теб кой те направи толкова хубава?". Нямах грим и не бях облечена с нищо особено. Загубих ума и дума от изненада, ноооо сега ми е много гот и не ме е срам дори Таласъмчо, що с рогите бре?! Бях се притеснила за майка ми. Нали е в Англия?! Вчера се чухме по скайпа и беше странна и притеснена. Сега видях, че си е включила скайпа та отивам да й драсна два реда. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 5:38 pm | |
| Добро утро! С рогите, щот се бях ядосала ама ми мина. КЕнга, значи си голямо парче,а Супер блаа,утре цял ден няма да има ток у наше село! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 7:25 pm | |
| Добро утро! Днес е хладничко, направо студено в сравнение с вчера. Снощи драснах два реда на майка ми, но тя не ми отговори, което означава, че не е била тя на компа. Дано само не съм й създала ядове, защото онзи ден тайничко и много на бързо ми писа Таласъмчо, парче съм си аз, мииии, от кифла парче Шегувам се. Не съм нищо особено, но на фона на дебелата мама на въпросното момиченце както и на фона на селските пръчки дето ходят като...абе винаги сърдити...съм си направо цвеке | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 7:26 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 7:27 pm | |
| аз пък не излизам у наше село! От градска мая съм месена и си ходя на разходки в града, тук - само пред къщи има поляна,ходим да ритаме топка с Тони,че има повече място : )) , ха, качих снимки във Фейс ако някой иска да гледа, много се гордея с тях! | |
|
| |
KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 7:34 pm | |
| Аз излизам щото нямам избор, но почти с никого не се събирам. Нямам и възможност деее, вечно тичам подир малката. Повечето не мога да ги понасям или нямаме какво да си кажем. В техните очи съм сигурно баси надувката ама не ми пука. Мъж ми пък си пие бирата със всички и не му пука, че не го аресват. Ама аз не съм такава. Караха ни да ходим на печено ягне преди време. Селските си го купуват. дават го да се опече някъде и после се събират на една поляна за да го ядат, но до него рядко стигат. щото се изпонапиват и стават ...кошмарни. Та мъж ми тогава им беше казал, че няма да ходим щото не съм ги понасяла, ама за моя изненада никой не се е обидил | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Вто Авг 09, 2011 8:07 pm | |
| хаха, ясно ми е за кво стаа въпрос! И в нашето село си праят "събори" пфффффффффффф.. голяма тъпотия, комшиите ни все ни викат,отидохме веднъж за малко... ми нищо особено,освен,че само тъпчат там и пият, ко да прайш. ;0 Пък и с извинение селските хора са ..друго нещо,не са ми забавни и са ми чужди, не се чувствам добре с тях. и е нормално де, те си гледат кравите тука,а ние си мислим за съвсем други неща, колкото и да се обиждат на думата "селяни" .. те са си такива, гледат си тука кравите,носят си млякото,пият си ракия и си купуват от магазина на версия ,плащат си на заплата и пенсия... ко им е а такива придошли като нас.. направо не са си на мястото така да се каже Тук дори младите хора са особени чешити :Рр аххаха | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 5:17 am | |
| Тея вечери само за ядове! майка ми се ядоса на баба ми и си го изкара на мен! Щели да се смеят на антон в градината и да му се подиграват,щото си сваля гащите и тогава отива на гърнето,което е в другата стая. Викам и че всички са такива, тя ми се звери насреща. Баси майката, викам и хубу ще си стои вкъщи докато стане на 7 и иди първи клас,че да не му се смеят... "не била казала нищо лошо"... да бе, само дето тя е супер майка,а аз съм дрисла,дет не го е научила да говори и на възпитание... ай сиктир, писна ми вече, ще почна да си го държа само в стаята, ак ще и да реве, ще се научи да е тук само да не им се вясва.. И аз му се карам,ама те постоянно му крещят квото и да стане,аз поне преди да му повиша тон му правя забележка няколко пъти,а те директно с крясъците.. викам им да не му се карат постоянно,че всички само му викат на тфа дете те.. "кой го каза" тъпанари! писна ми... ама от всички ми писна вече !!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 7:35 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 7:44 am | |
| Дани,не се нервирай за детето. Всички деца правят така. Пък и какво като му се смеят....така ще разбере,че не бива да прави/по наш критерии/ Не разбирам майка ти защо е нужно давика за глупости! Та той е само на 3 години....тя сигурно е била по умна на неговата възраст А за утре....приеми го философски. Примерно това е денят ти за занимания с Тони. За неща,които досега не сте правили- рисуване, играйте на карти,борете се. Правете гимнастика | |
|
| |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 7:48 am | |
| бах мааму, ама се ядосах бе, знаеш,че от 2 седмици се глася,че точно утре ще се случват тея неща а накрая.... нали да .. Иначе и аз се нервя на майка ми, + тфа не вярвам,че другите деца не правят такива неща, тъй че да не ми ги обяснява... аааааай сиктир.. все едно всички са супер,само антон е лайно,кат не ги кефи да не го гледат и тфа е ..писна ми от всичко, ся си лягам и майната му на сичко !! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Без правила 5 | |
| |
|
| |
| Без правила 5 | |
|