Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Next
АвторСъобщение
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

Без правила 5 - Page 27 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 8:39 am

За язовира говорех, Таласъмке Razz Мастъре, ти за какво говореше Laughing
Ако има бира, ще дойда бира бира бира , и аз да се запозная с Мастъра tanc
А ти му стъпвай на врата на твоя мъж, че после като мен ще си биеш главата Без правила 5 - Page 27 1061836656 , ама късноооо озъб
Върнете се в началото Go down
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 6:37 pm

Ася, разбра той как стоят нещата и се отказа... засега Laughing Laughing Laughing Laughing
Ся да ви кажа нещо - не давайте на децата си да пият сок от касис Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Щото после това,което ще видите в гърнето ще изглежда доста странно........... Embarassed Funny даже МНОГО странно! Тъй направих си в главата връщане назад кво е пил- и вчера и онзи ден пи касис и сега...и вчера... абе лудницата Smile без касиси и кактуси Funny Летя
Тъй днес отивам да си търся сандали за ясла Smile харесах си раница мисля от нета да я поръчам:
http://www.bebe-best.com/images/f6/q304l1.jpg
ето тази Smile Но ще разгледам и тук ако си намеря нещо интересно, иначе тази с немовците ще ни е раницата в градинката любов
http://www.talasymi.forum.st
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 8:01 pm

Ася написа:
За язовира говорех, Таласъмке Razz Мастъре, ти за какво говореше Laughing
Ако има бира, ще дойда бира бира бира , и аз да се запозная с Мастъра tanc
Добре ни напече жегата...аз ми мислех за софийската улица Стамболийски... Laughing
Ма колко му е...не ме е ударила съчмата..току виж съм запалил към язовира!!! Laughing
Кажи само рибата кълве ли.. Laughing ...че бирата без рибка че струва!!!! Laughing

Цитат :
иначе тази с немовците ще ни е раницата

Таласъмке...сетих се за Немо..ама виртуалният..голям зевзек, голям образ...способен да накара всяка жена да го мрази и обвинява в сексизъм..обикновенно пуска бомбите из форумите!!! Laughing
Но да не ви занимавам с него...ако някоя иска да го опознае, ще ви пусна на ЛС къде пише!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 8:03 pm

Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 8:04 pm

МАстъре, я ми ела на мене на гости! Smile Направиха ни гьол до селото с риби вътре Funny Funny Предполагам,че всяка риба там копнее да се махне от тва място Laughing Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 8:51 pm

Таласъм написа:
http://www.slideshare.net/rado_fun/all-men-s-rules-bg
Вече съм изключително образован.... Laughing

Цитат :
МАстъре, я ми ела на мене на гости!

С удоволствие Таласъмке...само дето не знам кога...с тези провинциални имоти...вечно има нещо да се прави, да се дооправя и все работа ми намират...а пък за средствата дето метам по тях, изобщо не ми се споменава... Laughing
Ако някой ден реша, ще се обадя преди да тръгна нанякъде...както стана като ходих до Дунава!!!! Laughing
И глей да увардиш рибките да ги не гепат другите рибари...аз и да ги гепна пак ще ги оставя там...стига ми само тръпката да се докосна до тях!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 9:48 pm

Мастъре, идвай бе Smile на селски туризъм яката Smile А иначе това е гьол,който даже не знам дали има връзка с каквато и да е било течаща вода!!!! Предстаяш ли си за ко иде реч!!!! Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 12:31 am

Buria_v_chasha написа:
Ирена Николова от списъка на Ася Razz
Ася мързеланката ли? Rolling Eyes Laughing Laughing отивам да те търся Razz
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 12:33 am

full-master написа:
Тити написа:

Мастъре хубаво ти е рангчето, а за Бубето незнаех че е идвала. С кола ли бяха и всъщност далеч ли сте един от друг Rolling Eyes
Да Тити..с кола ги докара мъжът и...Бубето дойде специално да се запознае с жена ми!!!! Laughing
Инак Кн-то е на 8 километра от нашия имот!!!! Laughing
Утре ще пусна фотките у фейса!!!! Wink
Тя защото не обича да пътува, и насам и се вижда доста път, та затова те питам
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 12:51 am

Мастъре за какви провинциални имоти говориш........въобще не съм разбрала с какво се занимаваш Rolling Eyes

Ася малко са ти тез, да ти пратя и моите 4. Дообяд и аз бях с толкоз броя подивели на главата. А пък трябваше и няколко детски застраховки да дооформя, абе въобще лудница. Нямам си и идея как се справят многодетните майки Shocked
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 2:01 am

Тити написа:
Мастъре за какви провинциални имоти говориш........въобще не съм разбрала с какво се занимаваш Rolling Eyes

Нали се сещаш Тити че софиянци сме си чисти селяни Laughing ...мама е от провинцията та семейната къща си иска поддръжка и разходи...жената и тя ме тормози с къщата от баща и...а на мен ми писна яко от тез имоти...не стига че се сбръчкваме от работа през седмицата, накрая като почнат да ми обясняват за доматите и краставиците как щели да изсъхнат, направо ми иде да ида там и всичко да оскуба Бой Twisted Evil .... ама пенсионерите хич не им дреме !!!! Laughing

Цитат :
Мастъре, идвай бе Smile на селски туризъм яката Smile А иначе това е гьол,който даже не знам дали има връзка с каквато и да е било течаща вода!!!! Предстаяш ли си за ко иде реч!!!! Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Не е толкоз лесно Таласъмке...моите само за море ми говорят напоследък...обаче нали се сещаш че аз съм излишният там...освен да им платя разноските Laughing ... но първо трябва да си заслужат тази привилегия!!!! Cool
Относно странните гьолчета дето се зарибяват...основно птиците ги зарибяват ...по краката им обикновенно полепва хайвер от някой водоем и те успешно го разпространяват....не знам само как не са го надушили орките да видиш как едно рибе няма да остане!!!! Laughing
Инак селският туризъм винаги ми е бил приоритет...нали съм си парче селянче и аз нищо че съм роден в Софето!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 8:03 pm

Ехх, морето !Smile Аз пък се чудя софианци как се тътрят до морето! На мен тук 200км ми се виждат много,а си представям,ако се мъкна 1 век време до морето!! Бррррррр............ хахаха Ами ако си кажеш "Ще отида само за събота и неделя?!" Shocked бррр
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 9:17 pm

Изнервих се на макс с тези от Техем....представете си...решили че преди две години топлата вода която съм ползвал била доста и взели че ми намалили 150 кубика...решили миналата година да ми намалят още 100 кубика....и ся 250 кубика ми ги лепнаха на задника при цени от близо 10 кинта на кубик Shocked Shocked Shocked ....как не утрепах некой сутринта не знам...като ги попитах преди две години каква е била цената на кубик...ми 5 кинта....добре де що тогава ми ги ловите по 10 Бой ....обещаха поне да преразгледат изчисленията!!!!! Idea Exclamation Question Evil or Very Mad
Написах и молба че повече няма да им ползвам топлата вода...минавам си на бойлер!!!!
Олекна ми поне малко... но ме е яд та ще пукна!!!! Бой
Ай доскоро!!!! гушка
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 9:21 pm

wow! не знаех колко пари е централната топла вода,ама 10 кинта на кубик братче тва е лудница! тука по 2 лв. кубика и по още 2 лева да харчиш за ток да го стоплиш тоз кубик пак си на далавера! бах мааму!

Чантата пристигна! bee сега е при болната ми синя приятелка, после ще ида да си я взема и ще си я изпера,че макар и незаразна й нямам доверие на болестта й Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing важното е,че пристигна и ми я показа с камерата Smile) ЯКООООООООО Smile вече сме готови за градинката! Smile (макар че има точно 1месец, аз съм готова отсега)
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 11:20 pm

Прочетох ви, ама нямам сили да пиша.
Тито, маймуно, защо не ми се обаждаш Бой Бой Бой Бой
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeПет Юли 22, 2011 6:55 am

Днес за първи път заведох Тони на детски кът! Smile Беше супер! Дадох 3лв за него,ама детето се накефи! Smile Имаше едно друго момченце,което беше малко по-голямо от Тони и само му обясняваше разни неща. В началото Тони не искаше да слезе да играе,но после толкова много се забавлява! Smile Чак казах на моите приятели,че не съм свикнала да ми е толкова спокойно! Smile Наистина беше супер,вече като излизаме ще ходим там, хем мама пие бира на спокойствие,хем детето играе на полубезопасно място, казвам полу,защото има замък за подскачане,който се пада на високо и мен ме е страх в момента на слизането да не стане фал,но и него ще усъвършенстваме да използваме!! Наистина беше супер! Smile
И чантата също е супер,... супер ден!!! Smile ще го завърша също супер!Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))) гушка
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeНед Юли 24, 2011 7:36 am

Имам чувството,че некви фантоми се регистрират Laughing Laughing Laughing Laughing
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeНед Юли 24, 2011 11:54 pm

Ася написа:
Прочетох ви, ама нямам сили да пиша.
Тито, маймуно, защо не ми се обаждаш Бой Бой Бой pale
Защото нямаш ток Бой

Фантоми ли Таласъмке .... лъжеш се Laughing Laughing Laughing

Отивам да издиря вече Ирена Николова Cool
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeПон Юли 25, 2011 12:11 am

Иииииииии днес си имам рожденник..... стана ми голямо момчето, а майка му все така се подмладява Laughing

Почерпете се:

Без правила 5 - Page 27 Index

Без правила 5 - Page 27 Images?q=tbn:ANd9GcSQzm5UtgsKSRcph48Np5dV4J6DF41_NOShpRuITWRM3gfjWw3rwUCUuAnxSg
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeПон Юли 25, 2011 12:13 am

Отивам при мама tanc Cool
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeПон Юли 25, 2011 5:31 pm

Титко, и тук честит ти рожденик tanc tanc tanc tanc

Как сте, хора bee
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeВто Юли 26, 2011 12:37 am

Някои не може да се отървем от работа...не ми остава много време.
Но пък от понеделник отивам да си гоня рибите на спокойствие по Струма цели две седмици....поне да не мисля за топлофикация!!!! Бой Laughing

Честит ти рожденник Тити...с подмладяването е така да знаеш...и аз тъй се подмладявам...щерките дори ми предложиха да си боядисам косата Evil or Very Mad ...как пък им го родиха главите туй!!!! Бой
Ай доскоро!!!!
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeВто Юли 26, 2011 5:59 pm

Мастъре, действай с боядисването Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeВто Юли 26, 2011 7:28 pm

Ася написа:
Мастъре, действай с боядисването Laughing
Аааа не...и така съм си добре...верно побелел ама карай...на рибите не им прави впечатление!!!! Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitimeСря Юли 27, 2011 4:27 am

Прибрахме се...не съм ви чела.... утре Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 27 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 27 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: