Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Next
АвторСъобщение
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

Без правила 5 - Page 32 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeНед Авг 14, 2011 9:09 am

KENGA написа:
Таласъмче, сигурно ще ви спрат тока за няколко часа на ден, а не за цял ден. Поне при нас така направиха.

От чешмата отново тече кал Mad Бой Ако приемем, че се оплача в асоц. на потребителите, че плащам питейна вода, която не става дори и за миене, как да го докажа? Rolling Eyes В смисъл как да докажа, че калната вода е от чешмата, а не от някоя локва?
Снимай с камерата !
Върнете се в началото Go down
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeНед Авг 14, 2011 9:57 am

Buria_v_chasha написа:
KENGA написа:
Таласъмче, сигурно ще ви спрат тока за няколко часа на ден, а не за цял ден. Поне при нас така направиха.

От чешмата отново тече кал Mad Бой Ако приемем, че се оплача в асоц. на потребителите, че плащам питейна вода, която не става дори и за миене, как да го докажа? Rolling Eyes В смисъл как да докажа, че калната вода е от чешмата, а не от някоя локва?
Снимай с камерата !
Нямам такава. само с тел. мога да снимам и то през деня, и то при определена светлина Crying or Very sad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeНед Авг 14, 2011 6:27 pm

За няколко часа да, от 8 до 5 Wink
Рени, щях да пиша от вчера в др. тема за косата ти - по-добре малко по-светла,но определено кестенява! С руса коса изглеждаш мноооооого по-стара! Да не кажа,че приличаш на 55 годишна продавачка Wink tongue направи си косата малко по-светло кестенява и ще си супер,определено ми харесваш сега повече от преди ! Smile) Отивам да си търся детето,чао.Smile Кенга за водата не знам кво да ти кажа за тва не пиша. Smile
http://www.talasymi.forum.st
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeНед Авг 14, 2011 7:21 pm

Привет уважаеми...как сте...гледам че добре се забавлявате с новите теми малко сте се пооживили!!!! Laughing
Има и аз с какво да ви се похваля..ама на специалното място с пътуванията!!!! Laughing
Айде лек ден от мен!!!!
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 1:38 am

Малката рева 45 минути..чак посиня. Така и не разбрах защо? Имам догадки- гледам кучешките зъби наболи,ама такова чудо не съм виждала с нито едно от децата.
Като се умори и заспа и близо час продължаваше да хлипа и хълца в съня си. Shocked
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 3:10 am

Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 4:16 am

Таласъм написа:
http://www.figurata.com/2009/05/blog-post_258.html
Тая не е нормална Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 8:28 am

yep Smile пълно куку!!!!!!!!
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 8:33 am

wtf е тфа??
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001233457004

Предлага ми приятелство и видях,че част от моите приятели са приятели! Rolling Eyes
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 8:42 am

Таласъм написа:
wtf е тфа??
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001233457004

Предлага ми приятелство и видях,че част от моите приятели са приятели! Rolling Eyes
Не ти трябват. Нищо не публикуват и си скапаха форума Wink , но ако искаш ги приеми, а след време ако не намериш полезна инфо. за себе си ги отсвири Wink
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 8:45 am

Току що разбрах, че на маса народ съм предложила да им стане приятел, а аз не съм го направила Rolling Eyes Shocked Някой да има идея кво аджеба става?!?! Rolling Eyes
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 6:15 pm

Кенга,разкарах ги Wink

Уф.ся пак чакам да ми спрат тока Sad( уффффффффффф..........
аа вчера колата ни умре!!! Днес- ремонт, пари на заем и... с извинение тъъъъът си майката.. Sad(
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 11:05 pm

АААААААААаа голям зор и днес със заспиването тая Сисорка. Не стига,че отслабнах амнайсет кила да тичам по слънчето след нея,ами станах вир вода да я приспивам.
Вече почвам да си мисля,че разни баби и лелки я уро(асват по улиците Evil or Very Mad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeВто Авг 16, 2011 6:46 am

Smile Измуфтих си вечерно врмее за РС а то няма никой. Sad(
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeВто Авг 16, 2011 5:21 pm

Щооо бе, нека си зяпаме,ама Миро си е и прав от друга гледна точка! Не може туко така всеки да ти зяпа дететуу Smile Аз съм си направила албум във фейсбук дето го виждат само избрани от мен хора... и то го направих главно заради Русенския ми брат,че да не му пращам,а сам да си ги гледа Laughing Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeВто Авг 16, 2011 9:22 pm

Че те и моите снимки са така...само с разрешение може да се гледат иначе са скрити за останалите. Ама Миро ко му разбира празната кратуна от нет и фейсбук Twisted Evil Летя
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeВто Авг 16, 2011 9:27 pm

Не,Рени, твоите не са така Smile Моите снимки са направени така,че да ги виждат само избрани от мен хора от приятелите ми във ФБSmile)) За да не могат да ги гледат хора,които не познавам,пък са ми ФБ дружки или хора, които просто не искам да ми гледат детето,били те и "приятели"Smile Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

само да вметна: Имам ток имам ток имам ток tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeСря Авг 17, 2011 3:43 am

Таласъм написа:
Не,Рени, твоите не са така Smile Моите снимки са направени така,че да ги виждат само избрани от мен хора от приятелите ми във ФБSmile)) За да не могат да ги гледат хора,които не познавам,пък са ми ФБ дружки или хора, които просто не искам да ми гледат детето,били те и "приятели"Smile Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

само да вметна: Имам ток имам ток имам ток tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc tanc

И моите са като твоите,просто ти имаш разрешение и ги виждаш.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeСря Авг 17, 2011 6:49 am

Аааааааа, Рени, мерси,че си ме помазала Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Embarassed любоф Сваляч Ribar
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeЧет Авг 18, 2011 8:48 pm

Загоряхте нейде по плажовете.....ей, никакви ви няма!!!! Бой
И аз след малко ще нападам с въдицата!!!! Laughing
Ай до понеделник....и умната!!!! Cool
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeЧет Авг 18, 2011 10:55 pm

full-master написа:
Загоряхте нейде по плажовете.....ей, никакви ви няма!!!! Бой
И аз след малко ще нападам с въдицата!!!! Laughing
Ай до понеделник....и умната!!!! Cool

Направо никакви ни няма! Smile аз нямам какво да пиша....
Сега излизам... в тая жега, нямаме и кола, нещо издиша, в момента я правят, надявам се да стане до към 3ч. за да ме закарат до яслата на дребосъка,иначе не знам как ще се докатеря до там... И ако си мислите,че преувеличавам... пфууу... яслата е в гората, на висооооко.... и.. не че е толкова далеч, но иома ужасно огромен баир нагоре и най-вече като си представя,че онуй мънинкото ще вземе да ми драска с пръстчета по корема до където стигне,за да го вдигна и нося...... идва ми да си сменя яслата озъб та така,... а да,мислех да си ударя 1 душ преди да излезна да се разсъня, понеже си легнах в 1:30 а се събудих към 4 scratch та... няма вода де , представяте ли си !!! Ся ще събирам шишета от тук да си мокря косата,за да си я оформя и да си измия ръцете поне! зло Мръсна, потна и по балканите!!! озъб Funny
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПет Авг 19, 2011 12:29 am

ЗДравейте,
днес ходихме пак като мухи без глави със Сисорка.
Като никога реших да си купим сладолед/щото аз не обичам Embarassed /, купих и Raffy и нашата като ми побегна по центъра се чудех кое да държа дамска чанта,количка,сладолед или да хвана пикла. Хвърлих го Evil or Very Mad ....3,50 ги хвърлих в коша. Бой
После едни деца си играеха с надуваема топка. Сисорка тичаше след тях с надеждата да и я дадат,но те само я дразнеха хахахах и не я даваха. По едно време се заплеснаха и нашата спринтьорка грабна топката и с такъв хъс побегна,че наоколо дет имаше баби ,дядовци и родители всички се засмяха на глас. Едва я хванахме 4 човека гонейки я хихихи.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeПет Авг 19, 2011 5:44 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Айде добро утро Smile Съботно... Wink Имам последни приготовления за понеделник, трябва да ида да купя термометър Rolling Eyes и то не знам си какъв,както и да е, ще видя кво ще изнамеря след малко Smile
Брат ми замина за Русе при другия ми брат bee Така че 2 дена ще си почина от мрънкането му,че не съм сготвила вкусно Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Майка ми снощи беше на пиянска вечер, а аз у нас, с кво съм го заслужила?!

Пффф...пък вчера като маймуни, толкова път........и накрая за празно, заявиха ми че в петък в 3:30 нямало кой да ме чака в яслата.. айде бе! нали за тва им се плаща идиоти, както и да е , изминах 6 км напразно... Поне добре,че не ме върнаха в понеделник сама, а казаха,че щом изследванията са ОК и имам всичко в понеделник направо отивам там с малкия и си го оставям него и т.н. както си е плана... ааааааа пък да не ви казвам кво викане беше при личния... и НИКОЙ не ни даде път да минем ... Антон подивя,вика крещя, рева бута разни колички...ама и на него не му беше лесно толкоз път да извърви без никакви забавление.
Всичко си имаме,само дето забравих да го питам док. за изследванията ни,понеже нали има разни показатели, та на антон всичко му е надолу Rolling Eyes изглежда само с домати не може,ама другия път като ида ще го питам. Оказа се и че може като пораснем да му правят операция на устната, както писа мастъра в друга тема.. Щом не му пречило сега да се храни и усмихва, трябва да чакаме да разберем дали му пречи да говори ;( Дано да не му пречи! Smile Тва е от мен... Smile))
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeСъб Авг 20, 2011 3:08 am

Наминавам да ви видя. Ще погледна аз сегинка дали съм от помазаните на Рени Cool
Нямам никакво време за нищо, дори и за форуми Evil or Very Mad За почистване вкъщи и за готвене да не говорим. Ще чистя като станат големи да не тичам след тях Laughing Ако оцелеем дотогава Laughing И аз не качвам снимки безразборно, имам само няколко, че всякакви хорица се извъдиха напоследък.
Бяхме на моренце за 10 дни в Равда, снимки безплатно за всички във фейса Laughing
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitimeСъб Авг 20, 2011 3:16 am

Хапвам си царевичка на беседката и си спомних за продавачите на плажа: "Млечна царевичка ...... кукуруззззззззззззз" и ме напушва смях Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 32 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 32 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: