Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 26 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПет Юли 15, 2011 6:01 am

Рени,не, но ходихме и питахме, приема е чак през септември другата година за неговия набор. Точно до градината има ясла, залепени една за друга, също седмична. Много хубава, голяяяяяяма, в гората!Smile) И с много готина директорка, от 15-ти или от 22-ри август ще го пуснем на ясла, а ще си замине в градината- съседната- др. септември с голяма част от децата, с които ще е в яслата сега. Smile И така.. заминава моето момче ученик Laughing Laughing Laughing Иии гот, имат едни големи зали за игра, отделна зала за сън, баня голяма дето пишкат и още 1 стая дето не знам за кво беше и още една,дето им стои храната. Rolling Eyes И всичко това се полага на около 16 деца група. Имат си вътре и физкултурен салон,имат си и отпред градинка,както всяка ясла, имат си и вътре градинка между сградите,сигурно е за зимата да са на завед. Smile Много хубава! Smile))) Иии...тва е Smile Обясних ти мисля,че защо предпочитам седмичната градина.. и сега ще сме на седмична ясла. Иииииии... ами туй е де !! Smile))
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeСъб Юли 16, 2011 4:00 am

tanc tanc tanc честито!!!
и това изречение го пиша сто часа bounce , малкият ме дърпа и иска и той да пише..представете си какво се получава Без правила 5 - Page 26 3327560342
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeСъб Юли 16, 2011 5:24 pm

Laughing Laughing Да пише бе Smile)
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeНед Юли 17, 2011 3:17 am

Ехоооо къде стееееееееееееееее
Аз съм почивка :p
Утре стискайте палци Крум да вземе изпита пред КАТ и ще имаме още повече почивки Smile

И за още нещо ми стискайте палци.....като стане ще ви кажа Embarassed
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 12:39 am

Таласъм написа:
Мастъре, дано да си доволен от новия си ранг и вид: Рекоплавател Funny имаш си и рибка Акула Гуши

Муахахахахаха....Рекоплавател... Funny ...как ти го роди главата това!!!! Laughing
Драго ми е да ви видя всичките!!!! Гуши
Аз попребродих насм натам...у фейса има фотки...Бубето ми идва на гости с мъжо и детето та беше гот!!!! бира
Но пък как се прибрах така ми се приплака...айдуците от Техем ми пратиха изравнителна сметка от 1700 кинта за топла вода Shocked Shocked Shocked Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Бой Бой Бой Без правила 5 - Page 26 1061836656
Още съм в стрес...жената ще оди да се разправя ...само дето незнам с кой и за какво..абе да сме здрави само ...и на тех да им е..а м...а!!!! Twisted Evil
Ай доскоро!!!!
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 12:44 am

Абе вие да не сте пълнили басейните на Софето с топла вода?

Аз да се похваля Twisted Evil Имаме си вече шофьор Razz

За другото още стискайте палци до утре Embarassed
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 1:28 am

Buria_v_chasha написа:
Тити написа:
На мен Рени не ми е приятелка там и нищо не мога да видя Бой
Покани ме за приятел и ще видиш Razz
Като незнам как да те търся там Embarassed
Палци стискаме дано да стане и второто Very Happy За шофьора честито, леко и безаварийно каране Cool

Таласъмке радвам се че ще ходи на градина, а ти ще си започнеш работа. Вкъщи затворен се изперква, на мен ли го казваш Evil or Very Mad

Мастъре хубаво ти е рангчето, а за Бубето незнаех че е идвала. С кола ли бяха и всъщност далеч ли сте един от друг Rolling Eyes

Ася детето пише по-хубаво от теб, поне му се разбира Laughing Laughing

П.С. Има двама келеши оттатък, които не искат да заспиват Evil or Very Mad
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 1:30 am

Ирена Николова от списъка на Ася Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 1:54 am

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 2:24 am

Тити написа:

Мастъре хубаво ти е рангчето, а за Бубето незнаех че е идвала. С кола ли бяха и всъщност далеч ли сте един от друг Rolling Eyes
Да Тити..с кола ги докара мъжът и...Бубето дойде специално да се запознае с жена ми!!!! Laughing
Инак Кн-то е на 8 километра от нашия имот!!!! Laughing
Утре ще пусна фотките у фейса!!!! Wink
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 3:55 am

Живот си живеете вие Wink На мен няма ли някой да ми дойде на гости,да му падне тавана на главата Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ей сега докато белих картофи долу в кухнята се изрони още 1 парче от тавана... Думи нямам вече, тая къща ще ни падне на главите Laughing Laughing Laughing

За протокола- моето диване заспа в 5ч! Smile Сега спи, след 5мин. го събуждам,стига му 1 час сън .... Летя
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 3:58 am

И да ви споделя това:
http://vbox7.com/play:7aa76fd0b7
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 7:14 am

ЗДТРАВЕЙТЕ, ОХ, НЯМА ВРЕМЕ Д АОПРАВЯМ ПЕЧАТНИ ГРЕШКИ, САМО ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ОТ ВЧЕРА СЪМ МНОГОДЕТНА МАЙКА С 4 БРОЯ ДЕЦА, ВЗЕХМЕ ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ПЛЕМЕННИЦИТЕ НА МЪЖА МИ, ТАКА ЧЕ ОЩЕ ПО-РЯДКО ЩЕ ИМАМ ВРЕМЕ
ОООООООООООООООХХХХХХХХХХХХХХ, МОЯТ АЩЕРКА СИ НАТЪПКАЛА ДВЕ МАЛКИ ТОПКИ В ПОТНИКА И МИ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ ИМА ЦИЦИ Без правила 5 - Page 26 3327560342
БОЖЕ ГОСПОДИ, ЩЕ ПОЛУДЕЯ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 7:22 am

Ася.... съжалявам Funny Funny
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 7:17 pm

Добро утро!!!
Ася..ще падна от смях с тези деца...като пораснат ще станат още по изобретателни...но тогава те на нас ще се смеят!!!! Laughing
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeПон Юли 18, 2011 11:44 pm

Мастъре, прав си Laughing , ще ни се смеят Laughing
Много ми е натоварена програмата tanc , не знам как ще се справям...сутрин да ги събудим, да ги накараме да минат през банята, да ги нахраним...да изгладя, да им разпределя дрехите. После да ги изведа на разходка, да напазаруваме Laughing , да се прибера, да готвя за обяд, после да ги настаня по леглата - ако не спят, поне да лежат тихо или да играят на компютрите... Вчера бях с Ева на рожден ден, днес на друг, в понеделник на още един и другата седмица пак...разорих се. А тези деца ми изяждат ушите Laughing , по 2-3 хляба на ден, отделно другото Laughing Как се изхранват циганите Rolling Eyes , то не било лесно.
Таласъмке, как ти е тавана? Да ти пратя малко деца искаш ли Laughing
Рени къде е?
Стискайте ми палци - счупи ми се количката и дано като си дойде Вичо, да успее да я поправи, че нямам двеста кинта за нова.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 12:58 am

Алоо, Ася кви са тея колички по 200 кинта на туй голямо дете Smile) Ако е счупена ще ти пратя моята Laughing Laughing Laughing 200 кинта вика за нова количка на 2 годишно магаре Embarassed Razz Laughing Laughing Laughing хич не си мисли за нови такива неща Smile купувай му едно колело дет' се бута и си готова :РР ...

Иначе тавана още се държи,чакам да ми падне на главата,ама да видим кога. =)
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 2:42 am

Уф, мислих си - Ася,сега като тренираш кво е с 4 деца- с Вичо действайте и увеличете семейството Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
А аз вероятно другата седмица ще си имам още 1 дете Rolling Eyes
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 3:02 am

Виде ли Таласъмке кви сме убавци с Бубето...манИкените бледнеят пред нас!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 4:06 am

хахаха, Мастъре видях ви Smile И малкия майстори нещо там Smile Кефчееее :РР
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 8:46 am

Тук съм. Не съм ви чела. Нямам никак свободно време.
Така ми е напрегнато от задачи,а Сисорка си иска нейното си. Колата и днес не я оправиха и съвсем не мога да я заведа. където е добре и за двете ни на разходка.
Някой ,ако има нужда от разходка или кафе мога да му връча Сиска за 2 дни Razz
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 5:35 pm

Imame twyrde много деца за даване, хихих Laughing
Таласъмке, не ,ми върши работа такова колело - за триколка говориш, нали? Не се сгъва и не се побира в багажника на колата, иначе досега да бях купила. А количката я оправи мойто мъж - скъсала съм не един, а два метални болта, представете си какъв напън е бил Laughing
Мастъре, много сте готини, видях ви и аз. Ела на Стамболийски, да пием бира bee
Рени, какво й е на колата ти? Дано бързо стане!
А къде е Кенга???
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 5:59 pm

Ася, за триколка говорих Smile Ама може и да има нещо сгъваемо да се събере, те не са особено големи връщност ;РР
Тъй за протокола- моя мъж иска да си взема от пуска.................... Бой зло Без правила 5 - Page 26 3327560342 Без правила 5 - Page 26 3327560342 Без правила 5 - Page 26 3327560342 Без правила 5 - Page 26 3327560342
Обяснявам му аз,че не трябва,щото ей сега ще тръгне Тони на ясла и първия месец ще има само дай пари за тва дай за онова, тва не си купил, онуй си взел грешно,ама кой ли ме слуша, не е ли по-лесно да си дремем 1 седмица на компа. Разбирам,ако имахме някви планове......... дано да ме е чул сутринта като му казах,че отпуската хич не е добра идея. Smile Макар че в момента му течала от пуската реално, ама той е на работа Laughing Laughing Laughing Laughing Да ходи там и да вземат да му я платят и отпуската и толкоз добре ще ми дойде :РРРРР те тъй де.... дано да се е всшлушал,ама се съмнявам, нямам търпение да почна работа,че да не се разправям с чужди пари! Smile тъй де с чуждо изкарани, винаги ми е било криво да му искам пари ....... не че не ми ги дава всъщност на мене да си ги правя квот си искам ..ама не е същото Wink
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 9:20 pm

Ася написа:

Мастъре, много сте готини, видях ви и аз. Ела на Стамболийски, да пием бира bee
Рени, какво й е на колата ти? Дано бързо стане!
А къде е Кенга???
Супер Ася...Стамболийски е доста близо до мен...само дето не мога да мръдна от таз моя работа....но обещавам че щом мина на смени да пием по бира бира ....
Кенга може и на почивка да е заминала щото никъде я няма!!!!
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 10:15 pm

Ася. ти пък кво ще ги търсиш в Стамболийски??
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 26 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 26 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: