Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата! |
|
| Без правила 5 | |
|
+4Ася Тити Таласъм Buria_v_chasha 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Buria_v_chasha Баба с бебе
Брой мнения : 1119 Join date : 28.11.2010 Age : 54
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 8:10 am | |
| Лягай утрото е по мъдро от вечерта. Пък и синоптиците може да не познаят за дъжда.... Днес цял ден беше хубаво за разходка тук...може утре при вас да е така | |
| | | KENGA Кукуруку
Брой мнения : 473 Join date : 28.11.2010 Age : 44 Местожителство : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 9:51 am | |
| Таласъмчо, не се ядосвай бе. Утре ще видиш, че ще си изкарате весело с малкият. Може пък да се облечете и да ходите да скачате в локвите трупешката
Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 9:59 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 9:55 am | |
|
Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 9:57 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 9:55 am | |
| [quote="miro20"] - Цитат :
да.. "селяните" са си такива.. не са като нас 'градските".. но това е техния "фейсбук", техния чат, тяхното "харесвам" , "публикуване" , "постове" и "споделяне"
Tака е и точно поради тази причина аз лично гледам да се вясвам често, но за малко. Като видя, че "напредват" се омитам Те се уважават според почерпките, т.е., който поръча пиенето, той е звездата на вечерта. Съборите при нас са от 3г. Преди това нямаше. Голяма цигания става, но всички са доволни. Децата най-вече. Но ако трябва да съм честна предпочитам "селяците" вместо "софиянците". По-истински са, макар и простаци А това, че нямам какво да си кажа с 90% от тях си е мой проблем, не е техен.
Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 10:03 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 10:01 am | |
| Такаааа, казвам ви лека, защото пиша с грешки и се самоцитирам по 100 пъти. Писна ми да се редактирам . | |
| | | Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 5:42 pm | |
| Никфа промяна! Вали като изведро! Отгоре навсичкото до сега нямах нет А след половин час ще ми спрат тока. Тони спи. Няма сурова храна у нас, разполагам с много домати,половин диня и 1 хляб също така и 1 кофичка кисело мляко. Като цяло днес Тони ще е на хлебна диета и домати и така до вечерта... Мамицата му и време........ ааааааа пффф, и онея! баба ми точно днес тряяло да ходят да си мъкнат зърното в най-големия дъжд,че се и карат! Ние им викаме след 8 бе те не в 7. ами нали някой тряя закара полуделия ми истеричен баща на работа,щото ще овика света ако не бъде закаран. Нашите го излъгаха и колата замина за зърно! Не можеше да се разберат в 9ч. те им скимне и всеки трябва да стои и да ги чака.. Баба ми вика да закараме баща ми на раота с леля ми ако не е толкоз луд да го закара човек,ама ... хахаха как да е ! Ще изперкам днес ;( Дано поне като видят колко е лошо врмето онея малоумници се откажат да правят ток и да ни го оставят пък ако ли не ще се пържат там като проводници и кафе нямам, и нищо нямам, остава и водата да ми спрат. По повод селяните ся не ми се говори, нямам нищо против тях,ама ме дразнят с прекалената си комшийност и правото им да се месят във всичко. в село като затвориш вратата не се спасяваш от нищо, а клюките си продължават. дават ми само наставления и патъствия и ме дразнят. Ако ще който квото иска да си мисли,мен ме дразнят, дразнят ме с подигравките си,че ме е страх от крави, щото е така, бахти животните огромни! Дразня се като ми казват да си оскубя градината, че мен може да ми е кеф да съм в трева, дразня се като дойдат да ми казват как да си вързвам доматите,без да съм искала мнение, как да си бруля сливата,как да си прибирам дрехите вечерта на малкия, как да отслабна, как да ям сирене и хляб,вместо да си сготвя. да продължавам ли? дразня се! нямам за кво да си говоря с тях и не ми е приятно! ся се молете за мен поне да оставят тока че няма да излизам- няма ( уффффффффф,,,, мойто тайфунче ще откачи цял ден затворено в стаята ;( | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 7:27 pm | |
| Добро утро При нас грейна слънце и небето се поизчисти. Днес ще изведа децата, че вчера лекинко ме побъркаха заради неизлизането. Ще трябва да пускам изследвания на малката за ясла, но се стреснах като прочетох колко много неща трябва да правя. Не помня при Тони да е било така. Имаше кръв, урина и пробичка за глисти...и май това беше Компа така бръмчи и дрънчи, че направо шъ ме побърка. Баси, бях забравила колко е шумена таз щайга.
Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 7:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | KENGA Кукуруку
| | | | Таласъм impressively sober...
Брой мнения : 2005 Join date : 26.11.2010 Age : 37 Местожителство : ез. Тананайка
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 7:34 pm | |
| - KENGA написа:
- Добро утро
При нас грейна слънце и небето се поизчисти. Днес ще изведа децата, че вчера лекинко ме побъркаха заради неизлизането. Ще трябва да пускам изследвания на малката за ясла, но се стреснах като прочетох колко много неща трябва да правя. Не помня при Тони да е било така. Имаше кръв, урина и пробичка за глисти...и май това беше на мен май няма да ми спрат тока,заради лошото време. КЕнга,сега с това се занимавам и аз,даже ме е яд,че точно днес мислех да правя изследванията,а то ... кактои да е казах вече. сега искат- кръв и урина. дават ти 1 лепенка със стъкълце,то се лепва на дупето,сутринта след сън. дават ти и едно дъъъъълго на върха с памуче,дето е като клечка за уши,казаха ми,че тва се слага в дупето,все едно чистиш ушичките и това е. Васерман на единия родител. и педито тряя да ти напише бележка,че не е контактно с болни 3 дни преди да постъпи в яслата. Това е всичко ми излиза на мен 35лв.. но ако на теб ти дадат пълни направление ще ти излезе само 20 Това е и аз мислех,че ще е кой знае кво. Утре ще ги правя вече и за 1 седмица тряя са готови уж Все пак на 22-ри ние сме на ясла | |
| | | Buria_v_chasha Баба с бебе
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 11:17 pm | |
| нищо не разбрах,но смятам,че не бива да се нервираш за кой какво искал и как го искал при условие,че не те засяга лично или обърква твоите планове. Остави ги дъртаците да се оправят сами! Тук спря да вали когато малката заспа! Иначе щях да я поизведа. След едномесечно отсъствие си имаме кака и вече има кой да ме нервира всекидневно. Потичахме си хубаво на гарата,докато пристигне влака хихихи | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 11:30 pm | |
| Уф, Рени,извинявай,ама ми е толкоз ядосано,а няма вече защо,стана си ден като ден. Ама.. като съм се изенрвила от снощи да видим кога ще ми мине. ((( | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Сря Авг 10, 2011 11:37 pm | |
| - Таласъм написа:
- Уф, Рени,извинявай,ама ми е толкоз ядосано,а няма вече защо,стана си ден като ден. Ама.. като съм се изенрвила от снощи да видим кога ще ми мине. (((
Споко бе! Дан мислиш,че на мен не ми беше нервно сутринта,чакайки да дойдат да ме вземат и да идем до гарата? че даже и се опитаха да ми развалят диетата ,ама удържах!/ все още де/. То не е късно да се издъня. Пък на теб нали знаеш,че съм ти фен,защото ми разбираш на майтапите Хайде,усмихни си и деня ти ще се промени | |
| | | | Таласъм impressively sober...
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 6:24 am | |
| miro20, знаеш ли кво ще ти кажа :... когато стоиш вкъщи затворен 2 години и половина, виждаш само едно малко дете, никой не ти се обажда,а когато излезеш никой не те иска,защото ти тичаш след едно дете, дори случаите,в които имаш малко работа и ангажимент и уж си мислиш,че имаш нова хубава уговорка и се радваш като малоумен на щастието си,което ти е паднало от небето... та след като минеш през всичко ей това,тогава ела и ми говори за инерция,битовизъм истерия и за не знам си какво. И на мен ми е много лесно да си ходя на работа, да се прибирам и т.н. обаче никога не съм си представяла,че тея 2 години и половина ще ме подлудят!!!!! + тфа ми е писнало да гледам от друг ъгъл и все да търся положителното. ПРосто го няма когато се ядосаш,тва са глупости,които пишем на другите хора или си мислим,че се случват когато сме в добро настроение. Добър вечер сега Сипвам си бира! Кефчеее... готови са панталоните-анцуг за детска градина,ако имате поръчки :DD Ще направя снимки като уточним до край модела,че все още има някое друго търкане Хъъ.. а да Да добавя още 1 дупка на нашия таван. Чакам майстор-познат | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 6:48 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 7:01 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 7:32 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 7:59 am | |
| Басииии сега е мой ред да се ядосвам! Помолих сестра ми да ми свърши една услуга срещу заплащане . Направо съм бясна! Как може сестра да говори така..... За сетен път се убеждавам,че този човек не е у ред и е време да я елиминирам от живота си! Се съм виждала тъп и ограничен човек ,но нейното няма граници! И това ми било сестра и как може да разчиташ на лоялността и. Напоследък се чувствам снаха в собственото си семейство . Кога ли ще се държат с мен като,че съм им дъщеря и сестра,ане като чужд човек. То бива да си завистлив,ама чак толкова не ми го побира мозъка! | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 8:02 am | |
| Пфф,стига бе Рени! Кво да ти кажа, напълно ми е ясно,понякога ..уж близките ни не се чуват кви ги говорят и става... нали да.. и аз си отглеждах доскоро такъв индивид... вече не се виждаме почти. Както и да е... кофти,ама щом за толкова години нищо не се променя по-добре се дръж с тях любезно и тихо без да им казваш нищо | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 4:54 pm | |
| | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 6:58 pm | |
| Добро утро! Днес ме чака излизане, а така да не ми се караааааа кола, но трябва В последно време рядко се качвам на колата и всеки път ми е кошмар. Веднъж защото се притеснявам за "здравето" на колата и втори път, защото движението е кошмар. Исках днешното излизане да го комбинирам с ходене и до п-ката за направление за изследвания на малката, но вчера пак не свърших работа с директорката на градината, защото е в отпуск и е доказано, че по тел. работа не се върши. | |
| Заглавие: Re: Без правила 5 Чет Авг 11, 2011 11:26 pm | |
| - KENGA написа:
- Добро утро!
Днес ме чака излизане, а така да не ми се караааааа кола, но трябва В последно време рядко се качвам на колата и всеки път ми е кошмар. Веднъж защото се притеснявам за "здравето" на колата и втори път, защото движението е кошмар. Исках днешното излизане да го комбинирам с ходене и до п-ката за направление за изследвания на малката, но вчера пак не свърших работа с директорката на градината, защото е в отпуск и е доказано, че по тел. работа не се върши. Ти пък като беше бременна караше с тумбака и не се притесняваше сега за какво? Я да не се халосваш. Ми спокойно можеш да си направиш Васермана,че той има най дълга давност. Пък другите неща после. Купи си контейнерче за изследванията от аптеката да ти е в наличност,за да не са разкарваш до града само заради него Ние излизахме... Подадохме личната карта на каката,стана бързо,но пък ни чу и видя цялата полиция хихи После се ядосах. Хората са казали върши си сам работата,а не моли никого. Сина ми така жестоко ни преметна и сега как ще обясня на 15,09 в училището защо каката не и е готова униформата . И останах ей така Риза,вратовръзка и една скапана тениска/с раздърпано деколте / струват 59 лева! миналата година за две тениски и дебел суитчер цената в друга фирма беше 25 лева. | |
| | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Пет Авг 12, 2011 1:27 am | |
| Вярное е, че с тумбака много карах, но сега рядко се качвам в колата. Поотвикнах и заради това ми е стрес. А и хлапетиите ми бърборят зад гърба и ме разсейват Свърших работа. Дадох на банката едни пари и джоба ми олекна. Исках да си купя маратонки, че нямам вече какво да обуя, но само боклуци продават. Ужасни са! Ще си ходя боса. Това с унифорната е кофти момент. | |
| | | | KENGA Кукуруку
| Заглавие: Re: Без правила 5 Нед Авг 14, 2011 8:45 am | |
| Таласъмче, сигурно ще ви спрат тока за няколко часа на ден, а не за цял ден. Поне при нас така направиха. От чешмата отново тече кал Ако приемем, че се оплача в асоц. на потребителите, че плащам питейна вода, която не става дори и за миене, как да го докажа? В смисъл как да докажа, че калната вода е от чешмата, а не от някоя локва? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Без правила 5 | |
| |
| | | | Без правила 5 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|