Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37  Next
АвторСъобщение
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

Без правила 5 - Page 31 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 8:10 am

Лягай утрото е по мъдро от вечерта. Пък и синоптиците може да не познаят за дъжда....
Днес цял ден беше хубаво за разходка тук...може утре при вас да е така целувкааа
Върнете се в началото Go down
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 9:51 am

Таласъмчо, не се ядосвай бе. Утре ще видиш, че ще си изкарате весело с малкият. Може пък да се облечете и да ходите да скачате в локвите трупешката Laughing

Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 9:59 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 9:55 am

tongue

Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 9:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 9:55 am

[quote="miro20"]
Цитат :

да.. "селяните" са си такива.. не са като нас 'градските".. но това е техния "фейсбук", техния чат, тяхното "харесвам" , "публикуване" , "постове" и "споделяне" Smile

Tака е и точно поради тази причина аз лично гледам да се вясвам често, но за малко. Като видя, че "напредват" се омитам Wink Те се уважават според почерпките, т.е., който поръча пиенето, той е звездата на вечерта.

Съборите при нас са от 3г. Преди това нямаше. Голяма цигания става, но всички са доволни. Децата най-вече.

Но ако трябва да съм честна предпочитам "селяците" вместо "софиянците". По-истински са, макар и простаци Wink А това, че нямам какво да си кажа с 90% от тях си е мой проблем, не е техен.

Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 10:03 am; мнението е било променяно общо 1 път
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 10:01 am

Такаааа, казвам ви лека, защото пиша с грешки и се самоцитирам по 100 пъти. Писна ми да се редактирам .
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 5:42 pm

Sad Sad Sad Никфа промяна! Вали като изведро! Отгоре навсичкото до сега нямах нет Sad А след половин час ще ми спрат тока. Тони спи. Няма сурова храна у нас, разполагам с много домати,половин диня и 1 хляб Laughing Laughing Laughing също така и 1 кофичка кисело мляко. Като цяло днес Тони ще е на хлебна диета и домати и така до вечерта... Мамицата му и време........ ааааааа пффф, и онея! баба ми точно днес тряяло да ходят да си мъкнат зърното в най-големия дъжд,че се и карат! Ние им викаме след 8 бе те не в 7. ами нали някой тряя закара полуделия ми истеричен баща на работа,щото ще овика света ако не бъде закаран. Нашите го излъгаха и колата замина за зърно! Sad Не можеше да се разберат в 9ч. те им скимне и всеки трябва да стои и да ги чака.. Баба ми вика да закараме баща ми на раота с леля ми Laughing Laughing Laughing ако не е толкоз луд да го закара човек,ама ... хахаха как да е ! Ще изперкам днес ;( Дано поне като видят колко е лошо врмето онея малоумници се откажат да правят ток и да ни го оставят Sad пък ако ли не ще се пържат там като проводници Laughing Laughing Laughing и кафе нямам, и нищо нямам, остава и водата да ми спрат.
По повод селяните ся не ми се говори, нямам нищо против тях,ама ме дразнят с прекалената си комшийност и правото им да се месят във всичко. в село като затвориш вратата не се спасяваш от нищо, а клюките си продължават. дават ми само наставления и патъствия и ме дразнят. Ако ще който квото иска да си мисли,мен ме дразнят, дразнят ме с подигравките си,че ме е страх от крави, щото е така, бахти животните огромни! Дразня се като ми казват да си оскубя градината, че мен може да ми е кеф да съм в трева, дразня се като дойдат да ми казват как да си вързвам доматите,без да съм искала мнение, как да си бруля сливата,как да си прибирам дрехите вечерта на малкия, как да отслабна, как да ям сирене и хляб,вместо да си сготвя. да продължавам ли? дразня се! нямам за кво да си говоря с тях и не ми е приятно!

ся се молете за мен поне да оставят тока Sad че няма да излизам- няма Sad( уффффффффф,,,, мойто тайфунче ще откачи цял ден затворено в стаята ;(
http://www.talasymi.forum.st
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 7:27 pm

Добро утро Very Happy
При нас грейна слънце и небето се поизчисти. Днес ще изведа децата, че вчера лекинко ме побъркаха заради неизлизането.
Ще трябва да пускам изследвания на малката за ясла, но се стреснах като прочетох колко много неща трябва да правя. Не помня при Тони да е било така. Имаше кръв, урина и пробичка за глисти...и май това беше Rolling Eyes

Компа така бръмчи и дрънчи, че направо шъ ме побърка. Баси, бях забравила колко е шумена таз щайга.

Последната промяна е направена от KENGA на Сря Авг 10, 2011 7:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 7:31 pm

Таласъмче, меткам ти едно кафе за добрутро Very Happy
Без правила 5 - Page 31 Images?q=tbn:ANd9GcQDlaHUrRQ73RAF-lvwNTSlgr7Keo-mJBXoJB4u3--ZothtcSvc
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 7:34 pm

KENGA написа:
Добро утро Very Happy
При нас грейна слънце и небето се поизчисти. Днес ще изведа децата, че вчера лекинко ме побъркаха заради неизлизането.
Ще трябва да пускам изследвания на малката за ясла, но се стреснах като прочетох колко много неща трябва да правя. Не помня при Тони да е било така. Имаше кръв, урина и пробичка за глисти...и май това беше Rolling Eyes

на мен май няма да ми спрат тока,заради лошото време. КЕнга,сега с това се занимавам и аз,даже ме е яд,че точно днес мислех да правя изследванията,а то ... кактои да е Smile казах вече. Smile сега искат- кръв и урина. дават ти 1 лепенка със стъкълце,то се лепва на дупето,сутринта след сън. дават ти и едно дъъъъълго на върха с памуче,дето е като клечка за уши,казаха ми,че тва се слага в дупето,все едно чистиш ушичките Smile и това е. Smile Васерман на единия родител. Smile и педито тряя да ти напише бележка,че не е контактно с болни 3 дни преди да постъпи в яслата. Smile Това е Wink всичко ми излиза на мен 35лв.. но ако на теб ти дадат пълни направление ще ти излезе само 20 Smile Това е Wink и аз мислех,че ще е кой знае кво. Утре ще ги правя вече и за 1 седмица тряя са готови уж Smile Все пак на 22-ри ние сме на ясла bee
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 11:17 pm

нищо не разбрах,но смятам,че не бива да се нервираш за кой какво искал и как го искал при условие,че не те засяга лично или обърква твоите планове. Остави ги дъртаците да се оправят сами!
Тук спря да вали когато малката заспа! Evil or Very Mad Иначе щях да я поизведа.
След едномесечно отсъствие си имаме кака и вече има кой да ме нервира всекидневно.
Потичахме си хубаво на гарата,докато пристигне влака хихихи Razz
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 11:30 pm

Уф, Рени,извинявай,ама ми е толкоз ядосано,а няма вече защо,стана си ден като ден. Ама.. като съм се изенрвила от снощи да видим кога ще ми мине. Sad(((
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeСря Авг 10, 2011 11:37 pm

Таласъм написа:
Уф, Рени,извинявай,ама ми е толкоз ядосано,а няма вече защо,стана си ден като ден. Ама.. като съм се изенрвила от снощи да видим кога ще ми мине. Sad(((
Споко бе!
Дан мислиш,че на мен не ми беше нервно сутринта,чакайки да дойдат да ме вземат и да идем до гарата? че даже и се опитаха да ми развалят диетата Mad Бой ,ама удържах!/ все още де/. То не е късно да се издъня.
Пък на теб нали знаеш,че съм ти фен,защото ми разбираш на майтапите Twisted Evil bee
Хайде,усмихни си и деня ти ще се промени tongue
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 12:00 am

Ами,ще се промени,ако изпече слънцето Laughing
Смятам диетата ми да я лепна от утре, с ново начало,пък да видим. Sad А дано да стане от 2-рия опит.
Тони заспа, ще кача снимки във Фейс да го видите ква е мишка Laughing Laughing Laughing Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 6:24 am

miro20, знаеш ли кво ще ти кажа :... когато стоиш вкъщи затворен 2 години и половина, виждаш само едно малко дете, никой не ти се обажда,а когато излезеш никой не те иска,защото ти тичаш след едно дете, дори случаите,в които имаш малко работа и ангажимент и уж си мислиш,че имаш нова хубава уговорка и се радваш като малоумен на щастието си,което ти е паднало от небето... та след като минеш през всичко ей това,тогава ела и ми говори за инерция,битовизъм истерия и за не знам си какво. И на мен ми е много лесно да си ходя на работа, да се прибирам и т.н. обаче никога не съм си представяла,че тея 2 години и половина ще ме подлудят!!!!! + тфа ми е писнало да гледам от друг ъгъл и все да търся положителното. ПРосто го няма когато се ядосаш,тва са глупости,които пишем на другите хора или си мислим,че се случват когато сме в добро настроение.

Добър вечер сега Smile Сипвам си бира! Smile Кефчеее... готови са панталоните-анцуг за детска градина,ако имате поръчки :DD Ще направя снимки като уточним до край модела,че все още има някое друго търкане Laughing Laughing Laughing Laughing Хъъ.. а да Smile Да добавя още 1 дупка на нашия таван. Чакам майстор-познат silent
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 6:48 am

МИро и ти ме извини,днес ми е криво. Обаче наистина когато нищо не ти се случва се подлудяваш. КОлкото и да е си обичаме децата едното няма общо с другото Smile поклон Гуши
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 7:01 am

хахахаххахаха Smile Funny Funny Funny Funny
По-добре така отколкото хич да не ни влияеш Laughing Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 7:32 am

miro20 написа:
ок.
пиййс Smile
ама що да "не ти се случва" ? нали си общуваме.
а аз влияя обикновенно положително на хората, освен когато отрицателно Smile хихи

освен това.. съм мнооого по зле от всички вас тук взети заедно Smile

Ние затва си те обичкаме много Twisted Evil
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 7:59 am

Басииии сега е мой ред да се ядосвам!
Помолих сестра ми да ми свърши една услуга срещу заплащане . Направо съм бясна! Как може сестра да говори така..... Shocked Shocked За сетен път се убеждавам,че този човек не е у ред и е време да я елиминирам от живота си!
Се съм виждала тъп и ограничен човек ,но нейното няма граници! И това ми било сестра и как може да разчиташ на лоялността и.
Напоследък се чувствам снаха в собственото си семейство . Кога ли ще се държат с мен като,че съм им дъщеря и сестра,ане като чужд човек. То бива да си завистлив,ама чак толкова не ми го побира мозъка! Sad Sad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 8:02 am

Пфф,стига бе Рени! Кво да ти кажа, напълно ми е ясно,понякога ..уж близките ни не се чуват кви ги говорят и става... нали да.. и аз си отглеждах доскоро такъв индивид... вече не се виждаме почти. Както и да е... кофти,ама щом за толкова години нищо не се променя по-добре се дръж с тях любезно и тихо без да им казваш нищо Wink
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 4:54 pm

Добро утро! Голям студ навън! Бррр, ще ми замръзнат кокалите след малко Laughing Laughing Laughing Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 6:58 pm

Добро утро!
Днес ме чака излизане, а така да не ми се караааааа кола, но трябва Sad В последно време рядко се качвам на колата и всеки път ми е кошмар. Веднъж защото се притеснявам за "здравето" на колата и втори път, защото движението е кошмар. Исках днешното излизане да го комбинирам с ходене и до п-ката за направление за изследвания на малката, но вчера пак не свърших работа с директорката на градината, защото е в отпуск и е доказано, че по тел. работа не се върши.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeЧет Авг 11, 2011 11:26 pm

KENGA написа:
Добро утро!
Днес ме чака излизане, а така да не ми се караааааа кола, но трябва Sad В последно време рядко се качвам на колата и всеки път ми е кошмар. Веднъж защото се притеснявам за "здравето" на колата и втори път, защото движението е кошмар. Исках днешното излизане да го комбинирам с ходене и до п-ката за направление за изследвания на малката, но вчера пак не свърших работа с директорката на градината, защото е в отпуск и е доказано, че по тел. работа не се върши.
Ти пък като беше бременна караше с тумбака и не се притесняваше сега за какво? Я да не се халосваш.
Ми спокойно можеш да си направиш Васермана,че той има най дълга давност. Пък другите неща после. Купи си контейнерче за изследванията от аптеката да ти е в наличност,за да не са разкарваш до града само заради него Razz

Ние излизахме... Подадохме личната карта на каката,стана бързо,но пък ни чу и видя цялата полиция хихи
После се ядосах. Хората са казали върши си сам работата,а не моли никого. Сина ми така жестоко ни преметна и сега как ще обясня на 15,09 в училището защо каката не и е готова униформата Evil or Very Mad .
И останах ей така Shocked Shocked Shocked Риза,вратовръзка и една скапана тениска/с раздърпано деколте / струват 59 лева! миналата година за две тениски и дебел суитчер цената в друга фирма беше 25 лева.
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeПет Авг 12, 2011 1:27 am

Вярное е, че с тумбака много карах, но сега рядко се качвам в колата. Поотвикнах и заради това ми е стрес. А и хлапетиите ми бърборят зад гърба и ме разсейват Wink

Свърших работа. Дадох на банката едни пари и джоба ми олекна. Исках да си купя маратонки, че нямам вече какво да обуя, но само боклуци продават. Ужасни са! Ще си ходя боса.

Това с унифорната е кофти момент.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeНед Авг 14, 2011 8:38 am

понеделник и вторник- без ток. Sad( Ще сменяли некви стълбове,заради ниското напрежение. Sad( Rolling Eyes Добре,че времето изглежда обещаващо и с Тони ще се забавляваме по двора Laughing Laughing Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitimeНед Авг 14, 2011 8:45 am

Таласъмче, сигурно ще ви спрат тока за няколко часа на ден, а не за цял ден. Поне при нас така направиха.

От чешмата отново тече кал Mad Бой Ако приемем, че се оплача в асоц. на потребителите, че плащам питейна вода, която не става дори и за миене, как да го докажа? Rolling Eyes В смисъл как да докажа, че калната вода е от чешмата, а не от някоя локва?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 31 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 31 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: