Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 33 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСъб Авг 20, 2011 3:21 am

тити, аз не съм ти приятел Sad(( да ми станеш приятелка Laughing
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
Тити
Модератор Зашеметител, 8мото чудо
Тити

Брой мнения : 600

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСъб Авг 20, 2011 3:48 am

Таласъм написа:
тити, аз не съм ти приятел Sad(( да ми станеш приятелка Laughing
аз пък си мислех че сме Laughing Намери ме и те приемам tanc
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСъб Авг 20, 2011 10:50 pm

къде скитосвате Rolling Eyes
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСъб Авг 20, 2011 11:43 pm

Аз имах гости. Най-добрата ми приятелка от години.
Като си тръгна си поревах хем от радост,че и се осъществяват мечтите,хем от мъка,че сигурно скоро ще я загубя. Решили с мъжа си да живеят в Испания. Радвам се,че се маха от скапаната ни държава,но ми е мъчно,че ще остана сама Crying or Very sad
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeНед Авг 21, 2011 4:27 am

Радвай се за нея Рени, за жалост напоследък и при нас се прокрадва идеята за чужбина Sad
Със сигурност ще е по-добре там, ако е работлива и отговорна личност, в което съм убедена щом е твоя приятелка.

Идва есен, и въпреки че самият сезон сам по себе си ми харесва, се сещам че идва зимата след нея.
Обичам да ми е топло, май е по-добре да се ориентирам към Африка при змиите и крокодилите Laughing
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeНед Авг 21, 2011 7:21 am

Тя не смята да работи там. Получава сносна пенсия . Просто са решили да харчат парите си другаде и да живеят по спокоен живот. Той работи в Холандия и ще му е по лесно да пътува до Испания ,отколкото всеки месец до Бг.
Жилищата в Испания са на същите цени както и тук и ще си купят къщичка.
Иначе се радвам,че заминава спокойна без притеснения за финанси.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeПон Авг 22, 2011 11:33 pm

ЕХОООООООООО Smile)))))))) КЪДЕ СТЕ БЕ!?Р?!?! :ДД
Аз да се отчета- моят юнак вчера не беше много сигурен кво става на градинката и беше наистина бая объркан,но днес тичаше с все сила към градинката, оставихме се без да пророним и 1 сълза с целува и чао. Smile Когато дойдох да го прибирам казаха,че се е държал добре и че ще стане добър ученик от него озъб Също така не искаше да се прибира! Laughing Laughing Laughing Утре сме от 8ч. ( за закуската) и пак до обед, в 4тък оставаме за цял ден! Smile)) ЮНАК!! Smile bee
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeВто Авг 23, 2011 12:29 am

Наистина ли са на същите цени Shocked Моя приятелка си беше тук за няколко дни (и тя живее там), но не успяхме да обсъдим колко плаща наем и въобще цените на жилищата как вървят Smile

Таласъмке радвам се за юначето, защото си е наистина голямо притеснение за родителите.

Яде ми се карамелена торта ...... ама много ми се яде Shocked глад
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeВто Авг 23, 2011 8:36 am

На Ели част от изследванията са готови, но т.к. е от 1-ви на ясла сестрата в п-ката обеща, че ще измести напред датата за да съвпаднат сроковете на валидност с тръгването й.
Мен пък ме е шубе как ще тръгне, как ще свикне, но най се притеснявам от честите боледувания. Кой ли ще ме търпи на нова работа с чести отсъствия по болнични Rolling Eyes

Таласъмче, браво на малкият. Дано винаги да посещава градината с такова желание Very Happy
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeВто Авг 23, 2011 10:50 pm

Уффф... Smile) Днес за сефте рева сутринта,но после се държал добре. Smile А утре ще е до 2ч. ще спи там и ще го взема веднага след сън. Smile Много ми е горещо и не мога да мисля,после ще пиша повече. Smile)
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСря Авг 24, 2011 8:17 am

Днешният ден беше дълъг и уморителен. Съпроводен и от не малко ядове. По обед бях на интервю. Знаех, че е афиф работа, но все пак отидох. Наслушах се на разни клиширани глупости. Сто пъти чух, че възнаграждението би могло да мине 1 500 лв. даже може да стане и петцифрена сума след време. Зададоха ми още по клиширани въпроси и накрая ме попитаха какво мисля. Казах не господин интервюиращият, че не съм техният човек и това не е моята работа. Няма нужда да си губим повече времето взаимно и му пожелах приятен ден. Човека удари чейне в масата от изненада.

После пък ми се обади шефката и както изглежда май по взаимно съгласие ще напусна. Държа се гадно, а на мен ми стана супер обидно. Каза ми, че нямало пълно щастие. В момента се чудя дали да й пожелая моето "пълно щастие" да я споходи или да й пожелая никога да не го среща на пътя си Rolling Eyes После ходих до счети, която също се държа супер гадно. Никога не съм я понасяла тази жена. Каза ми, че щом не съм си пуснала молба за отпуск щяла да ми връчи заповед за дисциплинарно уволнение, защото не съм се била явила на работа. Написах молбата и сега чакам, какво и аз не знам. Каза ми, че разрешение от ИТ нямало да получа, защото в 99% от случаите не давали. И така...има и още, но е много дълго и сложно и няма да ви занимавам.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСря Авг 24, 2011 8:38 am

И какво не ти допадна у интервюиращия ? Smile

По повод шефката ти.... ей затова не се правят компромиси с такива смотаняци. И така и така си отиваше поне можеше да бъде в твоя полза Гуши
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСря Авг 24, 2011 8:56 am

Не обичам многословни излияния, които всъщност нищо не казват. През цялото време така и не разбрах в какво се състои работата, но наблегна, че не е дистрибуция или амбалажна търговия. Било нещо ново, което навлиза с пълна пара и завладява света. Пакет - продукти, които да продавам, но преди това трябва да си ги набавя. Възнаграждението няма да е заплата, защото заплата звучи ограничаващо, а никой не обича ограниченията...та щяло да е %, който той щял да сформира на базата на не знам какви си неща, наблюдения и постижения. Едно голямо бля-бля...по едно време вече не го и слушах. Даже като ме попита какво мисля си отдъхнах, защото имах шанс да тегля чертата на всички тези глупости.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeСря Авг 24, 2011 9:03 am

KENGA написа:
Не обичам многословни излияния, които всъщност нищо не казват. През цялото време така и не разбрах в какво се състои работата, но наблегна, че не е дистрибуция или амбалажна търговия. Било нещо ново, което навлиза с пълна пара и завладява света. Пакет - продукти, които да продавам, но преди това трябва да си ги набавя. Възнаграждението няма да е заплата, защото заплата звучи ограничаващо, а никой не обича ограниченията...та щяло да е %, който той щял да сформира на базата на не знам какви си неща, наблюдения и постижения. Едно голямо бля-бля...по едно време вече не го и слушах. Даже като ме попита какво мисля си отдъхнах, защото имах шанс да тегля чертата на всички тези глупости.
А това познато.... поредния мошенник. Аз лично още преди да е свършил бих станала и му казала да не си губим взаимно времето в празни приказки
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 6:41 am

Нямам никво време,никво... нищо Sad( уфф.. Антон днес пробвахме в яслата да спи,категорично отказал! в 12:30 ги слагат да спят.. супер рано,тъпанари,уж пише,че ги слагат в 1ч. ... демек щом викат в 12:30 начи ги слагат към 12:15.. Антон никой път няам да заспи там... утре ще пробваме с шишето с бибата с вода...дано с него да заспи иначе ще има да ме мотаят 2 месеца да ходя да го прибирам и той ще му стане пределно ясно,че щом не спи мама идва да си го взема... да не е луд да спи.. не знам кво да напрая.. да го будя вече в 6 ч. ли ба ли го ;(((((((( много тъпо! Sad( не знам кво да направя, кво да им кажа, от другата седмица да остане за цял ден ли .... уфффффффф Sad(((((((
Кенга, големите обещания не водят до нищо,добре,че си си тръгнала.
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 8:10 am

ААА тук "повредата" е у вашия телевизор Дани! Неведнъж съм казвала,че децата е нужно да се нагласят според правилата в яслите и градините,а не обратното. Затова съм се опитвала с риск да бъда оплюта да казвам,че някой неща е добре по отрано да се заучат от децата,за да не е стрес при тръгването им.
Не се мъчи да се чудиш как ще спи- те ще го приучат. Пък и когато майката я няма няма да може да глези и лигави. Ходи си спокойно на работа пък ще не ще ще свикне.
Като не му уври кратуната го буди сутрин рано 6-6,30. Twisted Evil

Аз съм притеснена,объркана и тревожна. Засега не мога да споделя,но до няколко дена ще ви кажа защо. Хем искам нещо,хем не. Дано взема най-правилното решение и да не сгреша Sad
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 4:53 pm

Дано, Рени Smile

Иначе за повредата в тв-то,ами той като не заспива преди 1:30 кво да го направя... ся се събуди в 6:30... дано има ефект. Иначе... май казах,че се разболя, толкоз бързо! Текат 1 суполи едно чудо .... взех му клеева т-ра и сребърна вода , дано да успея да го доовладея следващите 2 накапвания преди яслата, че в петък да ни върнат ще е срамота! Smile)
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 7:04 pm

Рени дано вземеш правилното решение Razz
Таласъмка много бързо започнахте със сополите .... много гадно с разболяването при тръгването, но и това ще мине. Д-ра препоръчваше при тръгване на ясла да накапваш мисля настойка от невен в очичките (трябва да провериш в библиотеката)
Дани правилно си постъпила и според мен, но и аз като Рени щях далеч по-рано да приключа нещата. И нали знаеш всяко зло за добро.

Гуши
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 11:24 pm

Дани, направи му комбинацията от клеева тинктура и физиологичен разтвор. Ако нямаш физиологичен можеш да си приготвиш сама/ 1 чаена лъжичка готварска сол се разтваря със 100мл вряща вода/. Дава не дава капеш в носа. Клеева давай през устата 2* 6 капки за момента,после може да ги намалиш на 3-4 капки. Дори и се оправи щом ходи на ясла не я спирай поне 2-3 месеца.
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeПет Авг 26, 2011 1:08 am

Reni, вчера купих физ. разтвор и клеева, давам му сега, всъщност само снощи му дадох ... уфф кви ги говоря.Smile направих му капки за нос 10мл. физ.разтвор - 5 капки клеева, сложих му 2 пъти снощи и веднъж тази сутрин, по 3-4 капки в носле. По 1 т. малка витамин C сутрин обед и вечер Smile Сега вече като съм си у нас ще давам по-често, Клеевата дето я пие неразредена ли е? Иначе суполите само за 1 вечер спряха така силно да текат,но още се показват де, ще продължавам. Вчера като го праих беше ок ,като го взех беше суполив, почнах веднага клеевата,така че дано да мине. Тити, а това с очичките мислих да го направя,но така и не си намерих невен, купих вчера сребърна вода, чистя с нея. Казаха ми и да капя в носа, сутринта сложих, не знам обаче дали не греша?Smile И ся се чудя с тая кашлица дето се появява кво да правя.. Sad( иии... ся тва не значи ли,че суполите вместо да се излекуват са заминавали надолу и се "дави" в тях и за тфа кашля? Sad((((( бЛааааааааааааа
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeНед Авг 28, 2011 2:15 am

хихи значи никакво боядисване tanc

Вместо да почета книжка или да си почина просто, взех та измих стъклата на терасата, после и на витрината и въобще навсякъде де що има стъклено в нас .......... а то е доста Бой Бой Бой чак сме се прехласнали със стъкленниите Бой Laughing Laughing Laughing
Хапва ми се нещо саморъчно направено, но не мога да разбера какво ........ помощ от приятел глад
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeНед Авг 28, 2011 8:05 am

Тва Тити само яде! Smile
аз пък днес се счууууупих от работа! И се оказа и че гумата на колата ни е спукана,добре,че имаш един клиент на работа,че ни я смени! Laughing Laughing Laughing за ся - толкоз !Smile ще си лягам. Smile
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeНед Авг 28, 2011 8:15 pm

Привет банда.
Как я карате...аз се побърках с тези реки...ся жената ме е подгонила да си купим мотопед...та да я возя с мен по реката Бой ....та съм го закинал...ама ще мисля по въпроса!!!! Laughing
Вчера замалко да се удави...взе че падна в реката та и телефона си намокри...ама пък кат се разкълва та не се спре...ако знаех по рано че това е рецептата за успешен риболов ....щях да я метна още кат стъпихме на реката!!! Laughing
Ай успешен ден от мен!!!! cheers
Тити
Тити

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeПон Авг 29, 2011 6:37 am

full-master написа:
Привет банда.
Как я карате...аз се побърках с тези реки...ся жената ме е подгонила да си купим мотопед...та да я возя с мен по реката Бой ....та съм го закинал...ама ще мисля по въпроса!!!! Laughing
Вчера замалко да се удави...взе че падна в реката та и телефона си намокри...ама пък кат се разкълва та не се спре...ако знаех по рано че това е рецептата за успешен риболов ....щях да я метна още кат стъпихме на реката!!! Laughing
Ай успешен ден от мен!!!! cheers
разсмя ме Laughing Laughing Laughing привет и на теб

Таласъмке само ми се хапва, а докато го направя и апетита си отива Evil or Very Mad Затова вече и отблизо трудно ме виждат с моите килца Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 4:37 am

Тити написа:

разсмя ме Laughing Laughing Laughing привет и на теб

Да де...само дето два дена ми мърмори че я боли задника!!!! Laughing

Знаете ли ...решил съм да помисля да си купя някой мотопед...та да превземам по големи дистанции по реките...пък и жената ще е доволна...обаче хич не съм наясно с моторетките...гледах едно 49 кубиково, четиритактово...но изобщо не съм наясно...но ще му мисля по натам!!!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 33 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 33 от 37Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!
» БЕЗ ПРАВИЛА № 2
» БЕЗ ПРАВИЛА №3
» Без правила 4
» Правила на форума!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Лаф да става :: Задушевни разговори-
Идете на: