Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли във форума, в който събитията определят правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Без правила 5

Go down 
+4
Ася
Тити
Таласъм
Buria_v_chasha
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Next
АвторСъобщение
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

Брой мнения : 2005
Местожителство : ез. Тананайка

Без правила 5 - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 11:33 pm

Buria_v_chasha написа:
Аз па нема си харча пари за биберон Razz Довечера ще дам на Крум цица да видя ще има ли ефект Twisted Evil

Днес добре се разходихме,пазарувахме.
Таласъмке,може ли да дойда да ти помагам,че ми писна от тенджери и чинии Razz

Ела, ела Smile Вчера съм закопчала,разкопчала и пак закопчала към 600 копчета.. за довечера ме чакат още 100-тина ....... Може да дойдеш ти да ги разкапчаш Smile
А днес докато си почивам имам да измия всички съдове,защото нашите 3-ма мъже вчера са обърнали къщата.. оставихме ги 2 дена по мъжки и сега имам да мия сумати време.. чакам Тони да заспи и отивам да доизмия и да сготфя.. Laughing
Върнете се в началото Go down
http://www.talasymi.forum.st
KENGA
Кукуруку
KENGA

Брой мнения : 473
Местожителство : с. Гурмазово

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 1:44 am

хахааа, умрях си да се смея с този биберон Laughing

Кажете ми от дека да изровя древната история на Албания? Трябват ми интересни факти и събития за един 15мин. филм
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

Брой мнения : 1119

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 1:58 am

В уикипедия няма ли?
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 2:22 am

има ама не ми върши работа
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 3:21 am

Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 3:51 am

У дома довечера някой много ще будува, сигурно ще ме чака да се прибера от работа Laughing Laughing
... погледнете сега колко е часа.. 6 без 8, Тони спи,......... Rolling Eyes заспа към 14-14:30... Smile)) направо се успа!! Smile Ся викам му да го събудя, той нани Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 4:03 am

Мерси Таласъм! Ще ги погледна довечера Wink Всъщност ми трябва историята на някой от архитектурните им културни забележителности включени в ЮНЕСКО. Захапах един ама много трудно се очертава нещо. На много места само споменават бегло. Няма ми ги подробностите дет ми тябват
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 6:49 am

miro20 написа:
а аз май не хъркам Smile но не бих отказал....
Ми кво чакаш още? То докато се начудиш и млякото ще свърши Very Happy
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 7:10 am

Аде бре. Виждам ви! Хайде пишете!

Аз пък днес съм по добре. Вчера мерих кръвно- беше се покачило явно от болката зва дни.
Днес щото си купих аналгин,взе че ми намаля и не съм пила Very Happy
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 7:51 am

miro20 написа:
от цветето ще да е...

иначе нещо интересно .. :
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=713144
Цитат :
85,1 на сто от жените и 33,7 процента от мъжете са приготвяли храна. Жените са отделили по 1 час и 45 минути, мъжете - 54 минути. Средно на ден 79,8 на сто от жените са отделяли по 50 минути за измиване на чинии, а 23,3 на сто от мъжете са се ангажирали с тази дейност по 32 минути. С почистване на жилището са се занимавали 22,8 на сто от мъжете и 58,3 процента от жените, като отделеното време е почти еднакво - по 50 минути
Щом казваш така е....
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 4:17 pm

Бря, кой ти спи по 9 часа?? Rolling Eyes нито през май нито през ноември спя по толкова Smile както казва Буги Барабата - повече от 5 часа сън си е глезотия Laughing Laughing Laughing
Иначе изчетох всичко в .."статията" чак ми стана смешно, моя мъж,брат ми и баща ми не съм ги виждала да вършат домакинска работа,даже не знам дали знаят що е то ГЪБА и ВЕРО,ама както и да е Smile Ако не са мъжете,които живеят сами тая статистика щеше да е шокираща Smile))

такааааааа....... Smile)))))
Казах ли добро утро??? Smile Станах в 5:30, пия кафе(най-накрая), ей сега си и пускам зомбитата да поиграя и кеФчееее... Smile)) денят започва добре, ще се събудя преди тайфуна и така няма да ме ядосва от сутринта,защото вече ще съм с 1 кафе напред Laughing Laughing Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 4:18 pm

А,да, Караифанофа била рожденничка днес... предстаааааяш ли си Smile и си мълчи,ако не беше фейсбук да ми каже... Бой ама тя ще се появи... slapface
Ася
висша класа

Брой мнения : 1091

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 5:25 pm

Добрутроооо Laughing
Как няма да дойда да почерпя, бре Laughing
Кафенце с торта, а по-късно и още нещо tanc tanc tanc tanc

Без правила 5 - Page 4 %D0%A2%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B6-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-nb17618
Без правила 5 - Page 4 Kafe+risunki-02

Отивам в офиса да пия кафе tanc
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

Брой мнения : 424

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 7:32 pm

Честито Ася...бъди жива, здрава и щастлива!!!! Без правила 5 - Page 4 1043315058 бира cheers
Ей, този фейс никакви тайни не пази и туй то!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: РОЖДЕННИЯ ДЕН НА АСЯ!!!!!!   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 9:42 pm

Ася! Smile Честит рожден ден! Smile
Да си много обичана, много щастлива, много красива, много здрава, много жива, много късметлива, много търпелива, много...много...много....от всичко! Smile))))))))))))))))))))))))))))))))) Без правила 5 - Page 4 1043315058
и един шамар да се осаферчиш slapface целувкааа
и дъ знаеш,че мноу ме кефиш bounce tanc
Buria_v_chasha
Баба с бебе
Buria_v_chasha

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 11:07 pm

Таласъм написа:
Ася! Smile Честит рожден ден! Smile
Да си много обичана, много щастлива, много красива, много здрава, много жива, много късметлива, много търпелива, много...много...много....от всичко! Smile))))))))))))))))))))))))))))))))) Без правила 5 - Page 4 1043315058
и един шамар да се осаферчиш slapface целувкааа
и дъ знаеш,че мноу ме кефиш bounce tanc
tanc гушка гушка
И само на кафе ли ще караме госпожо Караиванова? И на колко години ставате Twisted Evil И защо не ни поканихте и нас на кафе tongue bee

Днес съм много доволна от разходката. Пак купувах глупости И шапка за бебка,която беше хвърлена насред пътя докато пресичахме една голяма улица.
Сисорка не опита нито веднъж да иска да става в количката или да скача. И така близо 2 часа докато хойках аз
И да се похваля днес ми деня на далавера хихих. Отивам да си купя игли за плетене на чорапи да ги ползвам за помощни и бабата,която продава на магазина като разбра,че сега се уча хихих ми подари едни Smile
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 12:43 am

Благодаря ви, милички, за пожеланията tanc tanc tanc tanc

Да загреем с нещо по-така bee
А после и с още по-така
Без правила 5 - Page 4 Lemonade-cocktail-sl-1665308-l bee
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 3:02 am

Айде хораа Smile Лека ви вечер,... Smile И до утре Smile аз повече няма да сядам за днес, излизам, а после отивам да сгъвам пижами bee Laughing Laughing Laughing Laughing
Ася, весело изкарване и внимавай утре да не ревеш,че главата ти те боли някъде в орбита Laughing Laughing Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 4:38 am

И аз пожелавам весело изкарване на Ася, и да се похвалиш с какво те изненада Вичо!!! Laughing
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 6:36 pm

Получих дълъг и прекрасен масаж bee bee bee , както си му е редът, с кремче макар поради липсата на масажно олио, но няма значение. Не, че днес не ме боли пак, но поне снощи бях като нова Laughing
full-master
Рекоплавател
Рекоплавател
full-master

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 8:00 pm

Идеален подарък Ася!!! Laughing
А добро утро на всички!!!! Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 8:19 pm

Абе кви сте такива, с толкова малко да се примирявате Smile Масаж!!!!! Smile Такова не приемам - никога!!! Не стига,че някой ще ме гъделичка половин час,ами и после ще трябва да съм му благодарна Smile Лудетини...
Добро утро и от мен, от 8:30ч. съм на двора! Оная,която засича тока най-накрая я видях и учтиво и обясних,че нямам сметка последния месец, макар че трябва да имам такава, но пък от друга стана тя ми каза, че имаме много голяма консумация на ток,което значи,че сега чакам сметка 200-300лв. и ме попита ЗАЩО НЯМАМ НОЩНА ТАРИФА?! а аз гледах като гръмната, как да нямам , нали уж трябва да имам, да ама не!!!!! Трябвало да ида да си пусна молба в енергото за часовник,че да дойдат да ми сложат и да ме отчитат на дневна и нощна! Ама че гадняри,миналата год. когато сменяха електромерите абсолютно никой не го каза това нещо, а ние плащаме като идиоти само дневни тарифи яката.... и кой знае още колко хора са като нас, да си мислят,че другите са си свършили работата коректно и не искат да те пързалят.. Чак се ядосах!!!!!! Тъпанари... както и да е, ще ходя и с туй да се занимавам...
KENGA
Кукуруку
KENGA

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 8:40 pm

Hahaaa Ase, готин подарък Wink Ама не мога да не попитам...масажчето само външно ли беше или имаше и вътрешно Cool
Ася
висша класа

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 11:02 pm

Кенга, вътрешното беше през деня, за тонус, както се казва Laughing Laughing Laughing
Дани, ти внимавай да не ти сложат електронен електромер, че тогава ще пропищите. Полудява през зимата от студа и кой знае защо бичи само яки сметки. И нашият е само с дневна тарифа, ама си траем. По-добре да плащам само дневна, отколкото лудите сметки на електронните. Пък и нашият е възпитан и не отчита неприлично големи сметки.
Мастъре, ти какво ще кажеш по въпроса Laughing Laughing
Таласъм
impressively sober...
impressively sober...
Таласъм

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 11:04 pm

Ася написа:
Кенга, вътрешното беше през деня, за тонус, както се казва Laughing Laughing Laughing
Дани, ти внимавай да не ти сложат електронен електромер, че тогава ще пропищите. Полудява през зимата от студа и кой знае защо бичи само яки сметки. И нашият е само с дневна тарифа, ама си траем. По-добре да плащам само дневна, отколкото лудите сметки на електронните. Пък и нашият е възпитан и не отчита неприлично големи сметки.
Мастъре, ти какво ще кажеш по въпроса Laughing Laughing

Ася, той е електронен, смениха ги миналата година...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Без правила 5   Без правила 5 - Page 4 Icon_minitime

Без правила 5
Върнете се в началото 
Страница 4 от 37Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Без правила!